Ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Boşandığınız eşinizi yada ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?

Yada ne kadar surede nasil atlattınız?

Çok çaba sarfedip cok emek verdigimden mi bilmiyorum.

Yıllarca babasiz buyudum hayatima aldığım ilk erkekti bitmesine ben karar verdim bitmeli idi dışarıda dik duruyorum. Lutfen acımasız olmayın yorumlarda. fakat elim kolum kırılmış hissediyorum. Belki de yabanci bi sehirde yalnız yasadigimdan hic kimseye içimi dokmedigimden

Böyle zamanlardan yalnız kalınmamalı evet ama pek kimsem yok

Bitmesi gerekiyorsa bitmiştir. Nasibinde varsa o yine olur . Ama ben hep herseyin daha iyi olacağına inanıyorum ve hep de öyle oldu . Yani bu olmadiysa, demekki daha iyisi bekliyor seni , karşına daha iyisini çıkarıcak demekki hayat, sen beklemeyi bil yeter ki ..

Böyle bir konuda neden acımasız olunur ki...

İnsan üzülür tabi,sevgi bitse bile bence alışkanlıklar için bile üzülür,özler insan.Ama zamanla her şey daha iyiye gider,zamanla daha kötü olan bir ayrılık acısı görmedim en azından kendi hayatımda.İnsan bir süre sonra daha iyi hissediyor,eskisi kadar acıtmıyor,bir yerden sonra da nötr bence.Hatta gülüp geçeceğin zamanlar da gelebilir,hayat işte.

Siddet gordugun birini ozluyorsun diyecekler ama ben siddet gordugum ibsabi değil aşık oldugum insanı özlüyorum.

İnsallah o günler çabuk gelir

Siddet gordugun birini ozluyorsun diyecekler ama ben siddet gordugum ibsabi değil aşık oldugum insanı özlüyorum.

İnsallah o günler çabuk gelir

Ya söyleyince evet mantıksız ama bir insanı bir günde silemezsin yani böyle bir dünya yok.Nefret etmeye başlasan bile aklında yer etmiş olacak sonunda.Takılma sen,seni hak etmiyormuş ama bunu kendine sürekli tekrar et,pişmanlık yaşama hiç,bitirdim diye.Karşına daha iyileri çıkınca buna mı üzülmüşüm diyeceksin bak gör.

Ozlenir tabii. Aliskanlik var.

Ben nisanlima asigim. 1.5 senedir hayatimda ama bir iki kere eski sevgilimin ismiyle cagirmisligim var onu. Eskisini sevdigimden veya unutamadigimdan degil, aliskanliktan. Agiz aliskanligi...

Hele ki yerine bi baska sevgili koyamadiysaniz, daha bi suru guzel aliskanligi geri de birakirken zorlanacaksiniz

Daha 1ay oldu evi terke deli. Evlenmeden önce sevgili edinen bu tip değildim zaten
Şimdi daha zor olacak

@Koyukahve26
Bu durumda kalbini alıp bi kenara koyuyosun. Ve beynini (mantığını) ön plana çıkarıyorsun. Sevgi dediğin saygıyla, sadakatla, huzurla birlikte büyür. Biri olmadan biri eksik kalır. Demek ki birşeyler eksikmiş ki bitmiş. O yuzden mantıklı bakın olaya. Zaman herseyin ilacı..

O zaman bi gecmiyor.

Ben eski nisanlimi cok ozluyorum . 9 ay oldu ayrilali ama her gunum onu dusunmekle eski guzel gunleri dusunmekle geciyo . 5 yil sevgiliydik belki suan hic hatirlamiyo sevmiyo beni. Bitmesi gerekmis bitmis Ama ben onu sevdigim gunleri o saf masum sevgimi onun bana aşkla bakiisini birlikte sabah kahvaltisi yapmayi cay icip sohbet etmeyi arabada deli gibi dolasip muzik dinlemeyi kisacasi herseyini ozluyorum ayriliktan sonra hakaretler etti sevmiyorum dedi ama hic kizmadim kin duyamadim salaklik belki ama 1 gun icin bile pisman olmadim iyisiyle kötüsüyle ama keske sonumuz bu olmasaydi kismet boyleymis

2 ay olacak ayrılalı alıştım mı hayır ama ilk gün ki gibi değil

Mutlaka özlersin,eski günlerini daha çok.. boşandıysan yada ayrıldıysan mutlaka geçerli bir sevep olmalı.. ama bu süreç de geçer.. bence her duyguyu sonuna kadar yaşamalısın.

Benimde sizin gibi hep iyi anlar geliyor aklıma.
Kısmet böyleymiş diyemiyorum surejki neden neden neden yapmadı gibi. Belki bu kadar taze oldugu icin ayriligim.
Yoksa nefret etmek icin cok sebebim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…