- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Böyle bir konuda neden acımasız olunur ki...
İnsan üzülür tabi,sevgi bitse bile bence alışkanlıklar için bile üzülür,özler insan.Ama zamanla her şey daha iyiye gider,zamanla daha kötü olan bir ayrılık acısı görmedim en azından kendi hayatımda.İnsan bir süre sonra daha iyi hissediyor,eskisi kadar acıtmıyor,bir yerden sonra da nötr bence.Hatta gülüp geçeceğin zamanlar da gelebilir,hayat işte.
Siddet gordugun birini ozluyorsun diyecekler ama ben siddet gordugum ibsabi değil aşık oldugum insanı özlüyorum.
İnsallah o günler çabuk gelir
Daha 1ay oldu evi terke deli. Evlenmeden önce sevgili edinen bu tip değildim zatenOzlenir tabii. Aliskanlik var.
Ben nisanlima asigim. 1.5 senedir hayatimda ama bir iki kere eski sevgilimin ismiyle cagirmisligim var onu. Eskisini sevdigimden veya unutamadigimdan degil, aliskanliktan. Agiz aliskanligi...
Hele ki yerine bi baska sevgili koyamadiysaniz, daha bi suru guzel aliskanligi geri de birakirken zorlanacaksiniz
Bi ay beş ay bi yıl iki yıl farketmez oluyor arada ama gerçek sevseydi bunları yapmazdı bana ben öyle diyorum bizden vazgeçmezdiDaha 1ay oldu evi terke deli. Evlenmeden önce sevgili edinen bu tip değildim zaten
Şimdi daha zor olacak
Ozlemiyor musunuzBi ay beş ay bi yıl iki yıl farketmez oluyor arada ama gerçek sevseydi bunları yapmazdı bana ben öyle diyorum bizden vazgeçmezdi
@Koyukahve26
Bu durumda kalbini alıp bi kenara koyuyosun. Ve beynini (mantığını) ön plana çıkarıyorsun. Sevgi dediğin saygıyla, sadakatla, huzurla birlikte büyür. Biri olmadan biri eksik kalır. Demek ki birşeyler eksikmiş ki bitmiş. O yuzden mantıklı bakın olaya. Zaman herseyin ilacı..
Şu an geçmiyor gibi gelebilir. Oyle bir geçiyor ki.. Ileride karşına çıkacak kişinin önünü açmış işte daha neO zaman bi gecmiyor.
Teşekkürler :)Şu an geçmiyor gibi gelebilir. Oyle bir geçiyor ki.. Ileride karşına çıkacak kişinin önünü açmış işte daha ne
2 ay olacak ayrılalı alıştım mı hayır ama ilk gün ki gibi değilBoşandığınız eşinizi yada ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?
Yada ne kadar surede nasil atlattınız?
Çok çaba sarfedip cok emek verdigimden mi bilmiyorum.
Yıllarca babasiz buyudum hayatima aldığım ilk erkekti bitmesine ben karar verdim bitmeli idi dışarıda dik duruyorum. Lutfen acımasız olmayın yorumlarda. fakat elim kolum kırılmış hissediyorum. Belki de yabanci bi sehirde yalnız yasadigimdan hic kimseye içimi dokmedigimden
Böyle zamanlardan yalnız kalınmamalı evet ama pek kimsem yok
2 ay olacak ayrılalı alıştım mı hayır ama ilk gün ki gibi değil
Benimde sizin gibi hep iyi anlar geliyor aklıma.Ben eski nisanlimi cok ozluyorum . 9 ay oldu ayrilali ama her gunum onu dusunmekle eski guzel gunleri dusunmekle geciyo . 5 yil sevgiliydik belki suan hic hatirlamiyo sevmiyo beni. Bitmesi gerekmis bitmis Ama ben onu sevdigim gunleri o saf masum sevgimi onun bana aşkla bakiisini birlikte sabah kahvaltisi yapmayi cay icip sohbet etmeyi arabada deli gibi dolasip muzik dinlemeyi kisacasi herseyini ozluyorum ayriliktan sonra hakaretler etti sevmiyorum dedi ama hic kizmadim kin duyamadim salaklik belki ama 1 gun icin bile pisman olmadim iyisiyle kötüsüyle ama keske sonumuz bu olmasaydi kismet boyleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?