- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
sevgiliydik. zaman zaman geliyor ama hayırlı değilmiş diyip teselli ediyorum kendmiEvli miydiniz 2 ayda neler değişti. Onla yaşadığınız guzel anlar benim gibi sizinde akliniza geliyor mu
Tabiki özler insan ama değiyor mu özlediğine senin için birşey yapıyor mu çabası var mı adamın ona bakmak lazım sana hak ettiğin gibi değer veriyor mu seni önemsiyormu ona bak ben öyle yapıyorum beni önemsemeyen birini özlesem ne olacak ki özlüyorum ama zamanla geçer baktım hiç çabası Yok amacı sadece beni üzmek beni sevmiyor yoluma bakıyorum hayırlısı diyorumOzlemiyor musunuz
Boşandığınız eşinizi yada ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?
Yada ne kadar surede nasil atlattınız?
Çok çaba sarfedip cok emek verdigimden mi bilmiyorum.
Yıllarca babasiz buyudum hayatima aldığım ilk erkekti bitmesine ben karar verdim bitmeli idi dışarıda dik duruyorum. Lutfen acımasız olmayın yorumlarda. fakat elim kolum kırılmış hissediyorum. Belki de yabanci bi sehirde yalnız yasadigimdan hic kimseye içimi dokmedigimden
Böyle zamanlardan yalnız kalınmamalı evet ama pek kimsem yok
Çok doğru. Her satırına katılıyorum.Tabiki özler insan ama değiyor mu özlediğine senin için birşey yapıyor mu çabası var mı adamın ona bakmak lazım sana hak ettiğin gibi değer veriyor mu seni önemsiyormu ona bak ben öyle yapıyorum beni önemsemeyen birini özlesem ne olacak ki özlüyorum ama zamanla geçer baktım hiç çabası Yok amacı sadece beni üzmek beni sevmiyor yoluma bakıyorum hayırlısı diyorum
Boşandığınız eşinizi yada ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?
Yada ne kadar surede nasil atlattınız?
Çok çaba sarfedip cok emek verdigimden mi bilmiyorum.
Yıllarca babasiz buyudum hayatima aldığım ilk erkekti bitmesine ben karar verdim bitmeli idi dışarıda dik duruyorum. Lutfen acımasız olmayın yorumlarda. fakat elim kolum kırılmış hissediyorum. Belki de yabanci bi sehirde yalnız yasadigimdan hic kimseye içimi dokmedigimden
Böyle zamanlardan yalnız kalınmamalı evet ama pek kimsem yok
Tebrik ederim sizi zamanla bende boyle hissedebilirim umarımEski esimi tabi ki ozlemiyorum.biten iliskilerimde de ozlemedim.ozleyecegim insandan ayrilmam ki
10 yıldan fazladır eşimle beraberim boşanıyoruz çoluk çocuk yok ve ben keşke çocuğum olsaydı ona benzeseydi diyorum.
çok özlüyorum 1 ay oldu ayrıyız herşeyini özlüyorum ve bana hala melek gibi geliyor.bunca yıllık alışkanlık geçmeyecek ömrüm boyunca hatırlıycam ama o daha boşanma gerçekleşmeden hayatına birini aldı belkide en çok bu üzüyor yıllarca emek verip kendini herkesten çekiyorsun ve hiç umrunda olmuyor kıymet bilmiyor ufak bir hata ile silebiliyorlar.
korkuyorum bir daha kimseyi sevemem ısınamam alışamam diye.
unutulmuyor belkide çok taze diye böyleyim
aldatıldım ve ailesi beni istemiyordu birden koptukGecmis olsun 10 yil uzun sure. Neden bosaniyorsunuz acaba ozel değilse
aldatıldım ve ailesi beni istemiyordu birden koptuk
afedersin ama hepsi büyükbaş hayvan benim içinKadınlar bu kadar etkilenirken erkekler nask bu kadar kolay hayatina devam edebiliyor anlamiyorum
afedersin ama hepsi büyükbaş hayvan benim için
afedersin ama hepsi büyükbaş hayvan benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?