Ayrıldığınız sevgiliniz bugün ameliyat oldu merak edip arar mısınız?

naznaznazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
194
1
96
Ankara
Aramamak için kendinize söz verdiniz çok kırgınsınız herşeyi bir kenara bırakıp nasıl olduğunu sormak, geçmiş olsun demek için ararmısınız?

Aramam..
Bu defa ona umut vermiş olurum..
Gerek yok bence.

valla duruma bağlı... ne ameliyatı ... önemsizse eğer aramam... çünkü bu insan benim hayatımdan çıkmıştır artık... yabancıdır ya da öyle olmalı...

önemli bir amleiyatsa arayabilirim... ama eğer düzgün ayrılmışsam... yoksa hakaretler filan olduysa aramam... güzel ayrılmışsam ama ayrılmak isteyen o ise yine aramazdım... beni hayatında istememiştir çünkü...

umarım açıklayıcı olmuştur :)

ben güzel ayrıldım... ayrılmak isteyen oydu... 4 ay olacak nerdeyse... bunlara göre yanıt verdim canım...

ayrılma şekline bağlı ve o kişiyle olan bağımıza,sevgimize,benim hayatımda çok önemli olmuş,çok değerli biriyse ve aramızda kötü bir durum yoksa ararım ,bu sağlık meselesi çok önemli ama öyle çok basit bir operasyonsa da aramam,rahatsızlığıyla ilgili geçmiş olsun dileklerimi sunarım ama sadece hastalığıyla ilgili .Geçmiş olsun,umarım iyi olursun v.s der kapatırım,ekstra bir diyaloğa mahal vermem,iyileştikten sonra da eğer benle konuşmaya çalışırsa tavrımı koyarım.

Önemli bir ameliyat düzgün ayrıldık ama kararsızım işte kendimi tutup aramamam en doğrusu galiba

aramam... :1no2::1no2:
çok merak ediyorsam eğer
ayrıldığım sevgilimin ameliyat olacağını kimden öğrendiysem
gidip durumunuda ona sorarım olur biter
ex sevgili ile muhattap olmaya gerek yok bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biten bir ilişkiyi alevlendirmek istiyorsanız arasınız...
ben olsam aramazdım ama hayati tehlike taşıyan bir ameliyatsa
en azında bir şekilde öğrenirdim nasıl olduğunu...
sevgiler...

ewliysem aramam ama bekarsın sonuçta bi yaşanmışlık war ortada bence ara hatrını sor uzatma
sonra eger isyemıosan da bı daha aramam ona da tawiz werme bence cnm
yada yenı bı aşkın da warsa arama o zmn sen bılırsın

aramam...ben artık evli bi kadınım...bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam... kocam da kalkıp eski sevgilisini ameliyat oldu diye ararsa huzursuz oluruz..

Ne olursa olsun aramam. Ayrildigin eski sevgilin sonucta.
Ama yeni ayrildiysaniz, arada bitmemis en kucuk biseyde tekrar alevlenicek biseyler varsada ararim..

Yani duruma bagli...

aramam...ben artık evli bi kadınım...bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam... kocam da kalkıp eski sevgilisini ameliyat oldu diye ararsa huzursuz oluruz..

evliyken veya başka bir ilişkideyken değil aramak veya birisine sormak merak bile edilmez bence ararım derken bekar olduğumuzu düşünerek cevap verdim en azından kendi adıma,kendimi nazın yerine koyarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…