Ayrıldığınız sevgiliniz bugün ameliyat oldu merak edip arar mısınız?

bir ilişkim varsa ben de aramazdım... ama evet eğer tekrar alevlendirmek istenmiyorsa amaç bu değilse başkasından öğrenir durumu ... çok gerek hissedersem geçmiş olsun mesajı atardım... cevap beklemeyen bir msj...

aramak değilde msj çekerdim, cektimde zaten...
geçen sene fıtık ameliyatı olmuştu, riskli bi ameliyat olduğu icin merak etmiştim.

banamı dert sevigilisi ilgilensin onunla ama yakın bi zmansa tabiki aramazdım kendini nimetten saycak

ben arardım ama bu beni umutlandıracaksa aramam içinden ne geçiyorsa onu yap

aramak aklımdan geçerdi, eskiden olsa arardım da ama aramam diyorum şimdi. çünkü siz onun yerinde olsanız o sizi aramayı aklından bile geçirmezdi. kesin konuşmayayım ama erkekler bu kadar ince değil, siz düşündüğünüzle kalıyorsunuz.

şu an evliyim böyle birşey olsa kesinlikle aramam
ama eğer ki bekar olmuş olsaydım bir arkadaşla haber yollardım geçmiş olsun diye ama telde arayıp görüşmem kesinlikle

Aramama gerek kalmadı.Bugün nete girdiğini farkettim.Kötüye narkozda etki etmiyor. İyi ki de aramamışım. Hep insanlığımdan iyi niyetimden kaybettim zaten. Tamamen kapattım o defteri. Fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim.:enbuyukkk:

Aramama gerek kalmadı.Bugün nete girdiğini farkettim.Kötüye narkozda etki etmiyor. İyi ki de aramamışım. Hep insanlığımdan iyi niyetimden kaybettim zaten. Tamamen kapattım o defteri. Fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim.:enbuyukkk:

Allah hakkında hayırlısını versin canım yerimseniben

merak ettim nolduki canım sana bişi mi söledi?? erkekler kıymet bilmiyorlar beni zor anımda aramış sormuş yanımda olmuş demiyorlar

merak ettim nolduki canım sana bişi mi söledi?? erkekler kıymet bilmiyorlar beni zor anımda aramış sormuş yanımda olmuş demiyorlar

Ayrıldıktan sonra iletişimimiz olmadı bişi söylemedi ama öncesinde iyi bir şekildede ayrılmışta olsak kırıcı sözler geçti tabi. Düşünmemeye çalışıyorumda herşey bir yana nankörlük katlanılabilir gibi değil bu canımı sıkıyor...

aramak mı asla
ben onu silmişim ölse bile umrumda olmaz
kimden aldıysam haberini ona bile sormam
biten bitmiştir benim için
adını bile anmam kesinlikle

sen istemedikten ona umut verdiğini bile anlamaz o bence ama sevgilim warsa ve istemezse aramam..ve ne şekilde ayrıldığıma bağlı...

Son düzenleme:
Back
X