Ayrıldığınız sevgiliniz sizi ne zamana aramazsa birdaha aramayacağına emin olursunuz?

Carpedisunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
161
3
26
İzmir
Hayat bu ya sizlerinde basınıza gelen olaylar vardır mutlaka? Siz neler yasadınız? Beni evliliği düşündüğümü ve sonra onun kaprislerinden ayrıldığımız sevgilim 2.5 aydır aramıyor.. Sizce '' Ayrıldığınız sevgiliniz sizi ne zamana kadar aramazsa artık aramayacağını düşünüp, ümidi kesersiniz?''

canim sen ümid ediyorsan ümidini kes artik bence 2,5 ay sonra ararsa zaten baska birini bulamamistir o yüzden ariyordur

suan aramasini bekleyenlerdenim ve bekliyorum 1 hafta icinde aramazsa kesinlikle bitti benim icin

bunun cevabı sende canım sevgilini sen tanıyorsun

benim eski erkek arkadaşım ayrılığımızın 1 sene sonrası aramıştı tekrar deneyelim diye

umidi kestigin an ararlar zaten ha bide su onemli ne yasadınız kim ayrıldı vs bunlarda onemli tabi

Son düzenleme:
Ben asıl şunu anlamıyorum, biten bir ilişkinin ardından ümitlenmek niye?

Zaten bitiren bensem, arasa dahi oralı olmam, kafamda bitmeden de ilişkiyi zaten bitirmem!

Eğer karşı taraf bitirmişse, yine aramam veya aradığında açmam... Kaybeden her şekilde o olacak nasılsa.

Ne diye böyle zahmetlere girişilir anlamam ki... :44:

Sadece bu tabii ki benim fikrim, herkesin görüşüne ve yaptığı seçimlere saygım var...

ben hiç ümidimi kesmezdim ne zaman kafasına dank edeceğimi bilmem ama hiç bir zaman tamamen sessizliğinin koruyacagını sanmam elbet gün gelir arar..

umidi kestigin an ararlar zaten ha bide su onemli ne yasadınız kim ayrıldı vs bunlarda onemli tabi

Aynen sana katılıyorum ümidi kestiğimiz anda donüyor eski sevgililer. Bir de su var, ben ona bir kız yüzünden kızdım, o tepki verdi. Sonra bende ona msj attım ben sana güveniyorum diye ama ona rağmen o günden sonra ne o beni aradı ne de ben onu. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…