Ayrildiginiz sevgilinizi hergun gormek zorunda olsaniz nasil davranirdiniz?

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
1 yıllık bir beğeni 3 aylık sevgili dönemi ayrılmayı isteyen taraf beyefendi.Asıl mesele ise iş yeri evimin dibinde binadan çıktığım an karşılaşabiliyoruz.Siz olsanız nasil davranirdiniz bazen bakıyorum özlüyorum bazen oda bana bakıyor kaçamak bazen kafamı çeviriyorum bu şekilde unutmakta zor olacak ne yapacam kızlar bir akıl verin.Özlemesine merak etmesine fırsatta yok hergün goruyor beni

1 yıllık bir beğeni 3 aylık sevgili dönemi ayrılmayı isteyen taraf beyefendi.Asıl mesele ise iş yeri evimin dibinde binadan çıktığım an karşılaşabiliyoruz.Siz olsanız nasil davranirdiniz bazen bakıyorum özlüyorum bazen oda bana bakıyor kaçamak bazen kafamı çeviriyorum bu şekilde unutmakta zor olacak ne yapacam kızlar bir akıl verin.Özlemesine merak etmesine fırsatta yok hergün goruyor beni
unutursun 3 ay ya.. baktin unutamiyorsun evden cikmadan once yemek yeme acliktan onu dusunemezsin...

Ben boşandığım altı yıllık kocamı her gün görmek zorunda kaldım çünkü aynı işyerindeydik. Çok zor oldu. Sonra onun yerini değiştirdiler de kurtuldum. Ama yakın yerlerdeyiz ara ara karşılaşıyorum ve artık tanımadığımı farkettim. Yüzünü unutmuşum nerdeyse. Zamanla geçer

Ben üniversitede 1 yıllık sevgilimden ayrılmıştım.
Hem de yazın tatilde memleketine giderken sevgiliydik, otogardan ben uğurladım sarıldık ağladık, yaz nasıl geçecek sensiz dedik birbirimize. Sonra o yaz beni aldattı, ayrıldık.
Sonra dönem başı memleketten döndüğünde başka biriyle sevgiliydi. İlk gördüğümde çok kötü olmuştum.
Ellerimle uğurladığım adamın yanından yabancı gibi geçip gitmek zor olmuştu.
Ama sonra alışıyorsun zamanla.

Eski sevgilimle aynı iş yerinde çalıştım iş dışında tek kelime konuşmadan, iş yeri dışında birbirimizin suratına bakmadan karşılıklı profesyonelliğimizi koruduk. Yine olsa yine çalışırdım umrumda olmaz. Aynı adamla aynı apartmanda oturduk bir dönem yine umrumda olmadı hatta ev arkadaşı arkadaşımdı bir şey almak istediğim zaman ev arkadaşını arıyordum ki kapıyı o açmasın haberli çalıyordum zillerini. Demem o ki zor değil içten içe dertlendiğim oluyordu ama dışarıya hiç belli etmedim. Umursamaz davranın

Niçin ayrılmıştınız?

Giyerim en güzel kıyafetlerimi, çekerim potinlerimi, salarım saçlarımı sağa sola. Takarım kulaklığımı kulağıma, açarım sezen ablamdan sarı odaları yaylana yaylana yürürüm. Ne kaybettiğini gözüne sokar, bi daha böyle bir mucizevi bir varlığa sahip olamayacağı imajını sergiledikten sonra, öz benliğime döner, ağlayacaksam ağlarım. (ben biraz arabesk bir kadınım, her gidenin ardından güçlü kadın duruşumu sergileyip, kabuğumda hüngür hüngür ağladım. Sonrası, sonra geçiyor) 🤗

Back
X