- 8 Haziran 2017
- 488
- 445
- 53
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Yok sayar görmem bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yokmuş gibi davranin diyeceğim ama sen ozledigin için yapamazsın niye ayrıldı ki senden1 yıllık bir beğeni 3 aylık sevgili dönemi ayrılmayı isteyen taraf beyefendi.Asıl mesele ise iş yeri evimin dibinde binadan çıktığım an karşılaşabiliyoruz.Siz olsanız nasil davranirdiniz bazen bakıyorum özlüyorum bazen oda bana bakıyor kaçamak bazen kafamı çeviriyorum bu şekilde unutmakta zor olacak ne yapacam kızlar bir akıl verin.Özlemesine merak etmesine fırsatta yok hergün goruyor beni
İş yerlerimiz karşılıklı. Umrumun umrunda bile değil kendisi. Ben arkadaşlarla kapı önü muhabbetlerine çıkıyorum gün içinde. Kahkahalarla geçiyor zaman.1 yıllık bir beğeni 3 aylık sevgili dönemi ayrılmayı isteyen taraf beyefendi.Asıl mesele ise iş yeri evimin dibinde binadan çıktığım an karşılaşabiliyoruz.Siz olsanız nasil davranirdiniz bazen bakıyorum özlüyorum bazen oda bana bakıyor kaçamak bazen kafamı çeviriyorum bu şekilde unutmakta zor olacak ne yapacam kızlar bir akıl verin.Özlemesine merak etmesine fırsatta yok hergün goruyor beni
inş canım çok tesekkur ederim2 yıl önce nişanlanacağım gün terk edildim. Ölmeyi denedim neler neler yaşadım. Aşktan ölüyordum. Şuanda doğru insanla evlilik yolunda ilerliyorum çok şükür. Geçen gün eski sevgilimi gördüm. Zerre kadar umrumda olmadı. Unutmuşum.
Düşünün tam beni istemeye gelecekleri gün terk edildim. Yaşadığım hayal kırıklığı vardı isteme için hazırlıklar hep ortadaydı. Malzemeler boşa gitti. Karşına doğru insan çıkınca bugünleri unutacaksın
Keşke bende yapabilsem deniycem bendeBoşandığım herifle aynı yerde çalışıyorum![]()
Başta can sıkıcı bir durum ama zamanla alışıyosun. Görmezden gel ben iyi yaparım o işiKafamda bitmişse bitmiştir.
Net olmak senin elinde. Duygusallığı koyver gitsin.
Henüz yapamıyorum evet 1 hafta oldu en başindan beri anlaşamıyorduk zaten hep yanlış anlaşılmalar oluyordu bahanesi oyduO yokmuş gibi davranin diyeceğim ama sen ozledigin için yapamazsın niye ayrıldı ki senden
Görmemek için dikkat ediyorum iki gündür dün binanın o tarafa doğru yürürken yakaladım uzaktan gordüm merak etti galibaOnun iş çıkış saatlerinde dışarı çıkma yada azalt seni göremesin
Bence davranışlarından anlam çıkarmaGörmemek için dikkat ediyorum iki gündür dün binanın o tarafa doğru yürürken yakaladım uzaktan gordüm merak etti galiba