- Konu Sahibi _ecrinnur_
-
arkadaslar, ailem karsi cikti ve ayrilmak zorunda kaldik. ben ailemi hakli buluyorum...hatta sirf ailem degl, es dost ta bu iliskiye karsi cünki ortada ileride cok büyük sorun yaratabilecek, hatta bosanma durumuna kadar getirebilecek seyler var...
bikac hafta oldu, ben son söleycegimi söyledim ona ve ayrildim...telimi ailem elimden aldi diye yalan söledim (aramasin diye birdaha). ama o hala yazipp duruyor, telim susmuyor msjlar atiyor. neymis güya ben ona baska yolla ulasmaya calisicakmissim. anliycaniz hep kendini hatirlatip duruyor. ben ne yapsam ki simdi??? baska bi numarayla arasam tekrar konussam mi diyorum ama o zaman da hortlar hersey...ikna etmeye calisir...yada böyle dewam etsem, hic cikmasam mi aldiris etmeden.
kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. seviyorsan sakın ha sakın ailen akrabalrın yüzünden vazgeçme sonra çok büyük pişmanlıklar getirir. Bn aynı durumu yaşadm ama asla vazgeçmedim sevdiğimin sevgimin hp arkasındayım sağolsun o da benim. o yanımda olmasa destek olmasaydı belki or çıkardım işin içinden artı o zaman sevginin sahte olduğunuda anlamış olmaz mıydım.olurdum. zor kavuştuk ama çok şükür 6 aylık evliyim. eşimle de çok mutluyum. biliyo musun her geçen gün sevgim bin kat artıyo. Aşkım seni çok seviyorum. her şey için çok ama çok sağol bitanemsin:132:
mrb cnm .benimde ailem eşimi onaylamamıştı ama ben eşimi seviyordum ve çok iii tanımıştım.ailemi ve akrabalarımı karşıma aldım ve ben istiyorum dedim ve noktayı koydum.şimdi 7 senelik bir evliliğim var ve de Allah'a şükür çok mutluyuz.diyeceğim seviyorsan ve halledemeyeceğiniz problemleriniz yoksa pes etme.daha sonra arkanı dönüp baktığında pişman olmak istemezsin sanırım.ilişkini iyice gözden geçir ve öyle karar ver derim ben.hakkında hayırlısı olsun cnm.en iyi kararı kendin vericeksindir,kalbinin sesini dinle:132:
herşeyi düşün ve aklındaki sorulara cevap ver net olara. sonra kalbinin sesini dinle
nedir bu seviye olayı?sizin seviyeniz kaç metre ki o çocuk buna ulaşamıyor..
insanları ahlaklarıyla ve aile terbiyeleriyle değerlendirmek gerekir..
ün mezunlarının hepsi iyi aile çocuklarımı yani..içinden hiç ........................ çıkmıyormu?
aileniz çok büyük konuşuyor..umarım başka eniştelerinden dilleri yanmaz.
sana gelince arkadaşım..
birinden ayrılmak istiyorsan bunu yapmanın çokta zor olduğunu sanmıyorum..
eğer ayrılmayacaksan ve onu istiyorsan evlen!
nedir bu seviye olayı?sizin seviyeniz kaç metre ki o çocuk buna ulaşamıyor..
insanları ahlaklarıyla ve aile terbiyeleriyle değerlendirmek gerekir..
ün mezunlarının hepsi iyi aile çocuklarımı yani..içinden hiç ........................ çıkmıyormu?
aileniz çok büyük konuşuyor..umarım başka eniştelerinden dilleri yanmaz.
sana gelince arkadaşım..
birinden ayrılmak istiyorsan bunu yapmanın çokta zor olduğunu sanmıyorum..
eğer ayrılmayacaksan ve onu istiyorsan evlen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?