Ayrıldık ama hala arıyor,ne yapacağımı bilmiyorum

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
arkadaslar, ailem karsi cikti ve ayrilmak zorunda kaldik. ben ailemi hakli buluyorum...hatta sirf ailem degl, es dost ta bu iliskiye karsi cünki ortada ileride cok büyük sorun yaratabilecek, hatta bosanma durumuna kadar getirebilecek seyler var...
bikac hafta oldu, ben son söleycegimi söyledim ona ve ayrildim...telimi ailem elimden aldi diye yalan söledim (aramasin diye birdaha). ama o hala yazipp duruyor, telim susmuyor msjlar atiyor. neymis güya ben ona baska yolla ulasmaya calisicakmissim. anliycaniz hep kendini hatirlatip duruyor. ben ne yapsam ki simdi??? baska bi numarayla arasam tekrar konussam mi diyorum ama o zaman da hortlar hersey...ikna etmeye calisir...yada böyle dewam etsem, hic cikmasam mi aldiris etmeden.

Son düzenleme:
benim yaşadığımın aynısını tıpa tıp aynısını yaşamızsın arkadaşım. bnde yakalandıma am itiraf ettim. hiç pes etmedim. sonunda inatçılığım yendi özellikle sevgimiz.

:132:
mrb cnm .benimde ailem eşimi onaylamamıştı ama ben eşimi seviyordum ve çok iii tanımıştım.ailemi ve akrabalarımı karşıma aldım ve ben istiyorum dedim ve noktayı koydum.şimdi 7 senelik bir evliliğim var ve de Allah'a şükür çok mutluyuz.diyeceğim seviyorsan ve halledemeyeceğiniz problemleriniz yoksa pes etme.daha sonra arkanı dönüp baktığında pişman olmak istemezsin sanırım.ilişkini iyice gözden geçir ve öyle karar ver derim ben.hakkında hayırlısı olsun cnm.en iyi kararı kendin vericeksindir,kalbinin sesini dinle:132:

"hatta bosanma durumuna kadar getirebilecek seyler var..." dediğin şeyin ciddiyetin eçok bağlı bence gelecek adımların. önce bu "şeylerin" ciddiyetini gözden geçir derim canocan

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. seviyorsan sakın ha sakın ailen akrabalrın yüzünden vazgeçme sonra çok büyük pişmanlıklar getirir. Bn aynı durumu yaşadm ama asla vazgeçmedim sevdiğimin sevgimin hp arkasındayım sağolsun o da benim. o yanımda olmasa destek olmasaydı belki or çıkardım işin içinden artı o zaman sevginin sahte olduğunuda anlamış olmaz mıydım.olurdum. zor kavuştuk ama çok şükür 6 aylık evliyim. eşimle de çok mutluyum. biliyo musun her geçen gün sevgim bin kat artıyo. Aşkım seni çok seviyorum. her şey için çok ama çok sağol bitanemsin

herşeyi düşün ve aklındaki sorulara cevap ver net olarak. sonra kalbinin sesini dinle

Son düzenleme:
şuan aynı durumda bir arkadaşım var o da ayrıldı ailesi falan da yakaladı. çok da seviyo ayrıldılar ama( kız unutamıyr. boşver tkma üzülme dediğimde ' olmuyor işte ben bir tek sen anlarsın diyor. sevgiği kişi peşine düşmediği için doğru insan olmadığı için onaylayamıyrm yoksa sevgiye aşka sagım sonsuz. bide şu var sakın aileni atma ailede lazım hemde çok. ikisini de atma ne sevginin uğruna aileni nede ailen uğruna sevdiğini. ikiside önemli. ama ii düşün. seni hep sevecek koruyacak biriyse ya da ben demek o o demek ben diyorsan iş bitmiştr. desem şu da var o nasıl düşünüyr. o ne diyor.

herşeyi düşün ve aklındaki sorulara cevap ver net olara. sonra kalbinin sesini dinle

kalbinin sesini dinle ewt muhakkak dinle. şeytani fikirler seni yoldan çıkarmak isterken diğer tarafta iyi niyetliğin kalbinin derinlerinden gelen ilhamları ışığı göz ardı etme derim canım.

Madem sen de aileni haklı buluyorsun bu konuda, o zaman bırak debelensin dursun, hiç bir şekilde cevap verme mesajlarına, er ya da geç bıkacaktır merak etme, hatta telefonlarda mesaj engelleme seçeneği var, oradan engelle ki canın sıkılmasın boş yere.

seviye meselesi sorun olabilir diyo ailem. o uni mezunu degil...ileride büyük sorun olabilirmis..

ya birde isi var onun artik. benm icin is buldu ve calistigini da biliyorum. hemde iyi bi maasi var. ama ailem ise onu arastrdigini ve saat ücretinin bana dediginden daha az oldugunu söledi. o ise inkar ediyor. kimin yalan söledigini bilmiyorum. galiba erkek arkadasim dogru dior, öyle bi his var icimde. hem o bana ben kari parasi mi yiycem benm amcam dayim var neden böle düsünüyolar diyor.

demin konustuk onunla...debelendi durdu ama ben duramadim aradim..bana öyle kötü seyler yazmisti ki. dayanamadim ve hala cok seviyorum onu :S yakin arkadasima da actim bu konuyu ve o da sirf ailem hayir diyor diye benimde hayir dememem gerektigini söledi.

aslinda kalirsa onu hala cok seviyorum ve ondan ayri kaldigim günler bana zindan gibi geldi. hersey zehir oldu resmen ve dogru dürüst yemek bile yemiyorum...hic birsey yapmak gelmiyor icimden

demin konustugumda ise bana gel kac dedi. herkez senin arkanda sana kimse bisi yapamaz ki neden korkyuorsun dedi...istemeye geldik olmadi, hala birbirimizi sevioruz dedi...ben bu ihaneti aileme nasil yaparim dedim. of ya cikmazdayim

Son düzenleme:
Hayatım yapma nolursun yaa... seven erkek sevdiği kadına kaç demez, ona bu kadar acı çektirmeye içi elvermez. Düşünsene daha sen bile emin değilken ilişkinizden, yaşayacağınız hayattan, güvenden vs. bir de üstüne bir bilinmeze kaçıp gideceksin. Tüm ailene sevdiklerine sırtını döneceksin... ne için? Sen bile emin olamıyorsun daha ne için. Sakın böyle bir hataya düşme. O kadar eminse kendinden kendisini ailene ispat etmek için, senin ve ailenin gözüne girmek için çabalasın.

Canım benim öyle kuru kuruya sen beni seviyosun ben seni seviyorum.... sakat işler bunlar, sana abla tavsiyesi.

cok tesekkür ederim canm cevabin icin...ben zaten böle bisey yapmak istemiyorum...aileme sirt dönemem...sana bir ay müddet, gel kac dio. bende dedim ki, eger kacamam dersem sasirma. eger böle bisey yaparsam, ailemin yüzüne birdaha bakamam...neymis, güya zaten sonra barisilirmis...hayir dedim.

askmdan ölsem de kacamam...son bikez araycam 1 ay icerisinde ve hayir kalbimize gömelim diecegim...ailem asla asla bu konu hakkinda konusmak dahi istemiyor...o yüzden onlari ikna yoluna bile giremem...

ha birde onunla bikac yere gitmistik, resmlerimiz var ve bu da sürekli bunu ileri sürüp duruyo. yok neymis, paket yapicakmis benim ona aldigim esyalari da o resmimizi de cerceveletcekmis te eve yollyucakmis. bende ona resmlerimizi ailemlere ztn gösterdigimi söledim bunula tehdit edemesin diye.

İnanmıyorum ya, bir de bu denli çirkin bir tehdit... vay anasını.
Valla vazgeçtim ben hiç fırsat bile verme bence kendini ispat etmesine, bu nasıl çirkin bir durumdur ya, bu mudur erkeklik yani.
Boşver hayatım ya kendisine evet demediğin için seni tehdit edebilecek kadar düşen biriyle senin zaten işin olmasın, sal ipini gitsin, hayatına bak sen.
Hey Allahım sen büyüksün yaa... nasıl insan bunlar anlamıyorum, bozmicam ağzımı tööbe tööbeee...

ailemi sucluyor hala ve evet birde bu yukarida bahsettigim durum...
ne yapsam bilmyiorum...hatta gecen bi yere gitmistik eglenmeye onu bile bilio. aralari iyi oldugu komsumuz ispiyonlamis. sen orda eglenirken ben ise üzgün zgün dolasiyordum diyor. bikackez de evimizin oraya gelmis. kendisi itiraf etti ve böle bisey yapicagni da cok iyi biliyorum- ki daha önce de pesimden dolandiginda yapmisti.

ben aslinda onunla son kez konusmak ve bitirmek icin aramistim demin. ama simdiden sonra ne yapicagimi hic bilmiyorum.

evet aslinda bu dedikleri gizli tehdit cünki bosuna söleyceni sanmiyorum. allahim ne insanlar var yha

Bence de böyle bir şey yapmaz ama bu yaptığı şeyin çirkinliğini örtmüyor elbette.
İnsan sevdiği birini böyle bir duruma düşürmeyi nasıl düşünebilir, sonra da kalkıp ondan halen sevgi ve saygı bekler, hangi yüzle ve hakla.
Biliyorum için içine sığmıyor, çok şeyler söylemek istiyorsun ama bana sorarsan düşme onun seviyesine, kesip at, konuşma bir daha.
Elbet sana hak ettiğin saygıyı gösterecek sevgiyi verecek biri çıkar karşına.
İnan bana çıkmasa bile ömür boyu yalnız kalmayı böyle biriyle birlikte olmaya tercih ederim şahsen.

tamam kesip atiyorum artik. zaten tehdit edemesin diye resmleri gösterdigimi sölemistim. bisey de yapamaz. bundan sonra zaten bikez daha ararsam yine ikna etmeye calisicak. en iyisi hic bir daha aramamak. insallah baska birini bulur bu süre icinde de beni birakir. :96:

nedir bu seviye olayı?sizin seviyeniz kaç metre ki o çocuk buna ulaşamıyor..
insanları ahlaklarıyla ve aile terbiyeleriyle değerlendirmek gerekir..
ün mezunlarının hepsi iyi aile çocuklarımı yani..içinden hiç ........................ çıkmıyormu?

aileniz çok büyük konuşuyor..umarım başka eniştelerinden dilleri yanmaz.

sana gelince arkadaşım..
birinden ayrılmak istiyorsan bunu yapmanın çokta zor olduğunu sanmıyorum..
eğer ayrılmayacaksan ve onu istiyorsan evlen!

Seviye mevzusu şu ki, beyefendi (!) eğer bana kaçmazsan beraber çektirdiğimiz fotoğrafları paket eder ailene yollarım demiş.

Ne kadar seviyeli bir insanmış di mi?

neden bu kadar tepkilisiniz anlamadim. seviye olayi sadece okul okumakla olmuyor. zaten okul ile olsa onlari misafirlige bile kabul etmezdik. okusun okumasin iyi birileri olsun dedik ama ailemde öyle kötü bi izlenim biraktilar ki.ailemi onun gibileriyle muhattap ettigime kendimden utaniyorum. allah binbir belami versin. yasama sevincim sifir. kendimi yürüyen ölü gibi hissediyorum artik.gülsem de icim kan agliyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…