Ayrıldık ama hala arıyor,ne yapacağımı bilmiyorum

yaşadıklarınız o kadar benle benzer ki...sizin de fikrinizi almak istiyorum yoksa ben mi yanlış düşünüyorum..3,5 senden sonra erkek arkadaşım terketti beni...tek sorunumuz onun üni. mezunu olmamasıydı.o kadar fedakarlıklarımla aöf yi kazanmasını sağladım kendi de istiyodu askerliği kısa dönem yapmak için.hiçbizaman başının etni yemedim.tek sölediğim ailem için sorun olabilir diyodum.beni madem seviyo çabalaması gerkemiyormuydu..birden soğudum dedi o kadar seven insan çekip gitti.sorun buydu.bütün yılların acısını bana yükledi.bir seneyi geçti ayrı olalı ama hep aradaı mesajlar attı. en son iki ay önce yüzyüze görüşmek istedi ve görüştük.sordum ne olucak böle dedim.bana yine aynı şeylei söledi yok okul bitmiyomuş sınıfta kalmış askerlik belli değilmiş ne zaman gideceği.ben de problem değil ki dedim nye bu kaadar takıyosun dedim.sonra tekrar görüşelim uzun uzun konuşalım dedi.ama gelin görünki iki aydır sesi çıkmıyo ben zaten bi yılır çabaladım daha birşey yapmam. siz ne düşünüyosunuz bu durum hakkında?ya tamam benim ailem karşı çıkar ama daha geldin istedin de vermediler mi?bi erkek için bence engel yoktur.ne yapar ne eder savaşır mutlaka ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

ayrılık en koly iş bence hele ki sevgi yoksa
eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız inanın çok basit telefonu kapatın hatta uzun bi süre telefon kullnmayın
eğer bulunduğunuz yerden gtme şansınız varsa bir müddet başka yerlre yda bi tanıdığınıza gidin
burda bütün mesele sizin ne istediğiniz
eğer gerçekten seviyorsanız hiç bi şekilde ayrılığı göze alamazsınız
bende ünide okuyorum sevgilim ortaokul mezunu ilerde büyük ihtimlle ailem sorun çıkartıcak
bunun seviyeyle alakası yok kendini geliştrmiş biriysen ailende senn yanında öyle birini görmek istiyor
sen bişeylerden konuşurken karşı taraf ağzını açıp cahil cahil bakmasın istiyorr
yoksa kimsenn eğitim durumuyla insanları sınıflandırdığımız yok mesele ne mezunu olduğun değil kendini geliştirebildin mi yoksa caahil cüheylan yaşayıp gttn mi olay bu
ve kaçma meselesi var bu konuda bişey söylemeye gerek bile yok aslında
ailenzizin sizin üzerinizdeki emeği bi düşünün vicdanı olan bu işi yapmaz zaten
hakkınızda hayırlısı

"seviye meselesi sorun olabilir diyo ailem. o uni mezunu degil...ileride büyük sorun olabilirmis.."

diye siz yazmadınız mı?benmi uyduruyorum allah allah:)

ben o adamın avukatı değilim , hele yaptığı şantaj onun ne menem bişey olduğunu gösteriyor ama benim anlatmak istediğim insanları ahlaklarıyla değerlendirmek gerek..zaten kendi ahlakını göstermiş...
seviye diye birşeye pek itibar etmeyin..

inanmıcaksınız ama eşimden akşam fikir aldım..
eğer seninle evlenmeseydim beni ikna etmek için her yola başvururmuydun diye..
oda bana dediki
"senin sevginden eminsem tüm gücümle mücaele ederdim ama sevmediğini anlarsam hiç birşey yapmazdım.."

yani iş sevgide bitiyor..ama karşılıklı sevgide..ayrılık için bir tarafın sevmemesi yeterli...
belki sen onu seviyorsundur bilemem ama o adamın seni sevmediği gün gibi ortada..
insan sevdiğine kıyamaz..

ben uydurdunuz demedim. sadece bu seviye meselesinin arkasinda baska seylerin oldugunu demek istedim. bazi seyleri yanlis anlamissin. üstelik birde "kac metre " gibisinden dalga gecmisiniz. inanin ben dalga gecilecek durumda degilim su an. resmen dogduguma pismanim. kötü seyler yasadim hayatimda, herseyi yazmadim.

yani kagit diploma getrse önüme ne kiymeti var ki. o okumus olmadigi icin farkli davranyior benden. olaylara farkli bi bakis acisiyla yaklasiyor. simdi sevgi varken sen görmüyorsun onun kusurlarini ama ileride bunlar büyük sorun yaratabilir dediler.
evt haklisin, sevse idi beni bu durumda birakmazdi. hayir kacmiycagim ben. öyle bi vicdansizlik yapamam aileme. o seviyeye düsmedim. ama iyi ki onu aramisim dün diyorum, ne oldugu ortaya cikti onun.

ortak tanidiklari araya sokmaya calistilar. bana her yoldan ulasmaya calistilar ama sadece bana ulasmakla olmuyor. ailem orali olmyuor.

evt "senin icin sunu yaparim bunu yaparim" demek kolay, önemli olan gercekten de yapilmasi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…