onunda canına tak dedi ve ayrıldı benden.
''bu ayrılığa alışmamız lazım seni seviyorum böyle mutlu değilim ama sen bu birlikteliği kaldıramıyorsun yaşadıkların sana ağır geliyor bundan sonra daha mutlu olacağın kişilere denk gelmeni istiyorum dedi.
bilmiyorum kafam çok karışık tekrar biraraya gelme ihtimalimiz olup olmadığını da bilmiyorumEğer sen ailen ile yaşadığın mevzularda bu kadar karşındakinin üzerine gittiysen, o da evliliğinizde aynı problemleri yaşama olasılığını düşünerek ayrılma kararı almıştır.
Barışmak için umudunuz var mı?
Eğer yoksa, yapacak birşey yok.
Belki böylesi daha hayırlıdır.
kafamdan atamıyorum bu konuyu düşüncemde ne varsa dilimde de oDaha yeni ayni konuyu acmistin.
öyle birşey yapmazBence istemiyor artik. Sana karsi belki 5 senenin yasanmisligin hatrina sevdigini vicdan olarak soylenmis bisey gibi geldi.
bilmiyorum kafam çok karışık tekrar biraraya gelme ihtimalimiz olup olmadığını da bilmiyorum
devamlı aramadım zaten ayrıca konuşmaktan rahatsız olmadığını söylediZaman vermenizde fayda var, zaten arayarak sık boğaz etmenizin de bir anlamı yok.
Zaten ayrılmışsınız, kimse bu kadar uzun bir birlikteliğin sonunda kendini iyi hissetmez.
Ancak sizin de devamlı aramanız doğru değil.
bilmiyorumEvlilik isteyen biriyse.Yerine birini bulana kadar konuşur. Sonra daha cevap vermez. Erkekler genelde böyle.
bende bunaldım yanlız kaldığımda oturdum düşündüm ve hatalarımın farkına vardımSeni seviyordur bence, sadece ona haksız yaşattıklarından bunalmıştır.
Bir erkek ne kadar severse sevsin, bu tür davranışlara, triplere tahammülü kalmadı mı sevse de bitirebiliyor.
bende bunaldım yanlız kaldığımda oturdum düşündüm ve hatalarımın farkına vardım
hissizleştim sana kızamıyorum dediArtık herkes yoluna baksın, demek.
o da doğru :) ama ben huzurlu olmak ıstıyorum onu hayatımda ıstıyorumÖyle olur şuan ayrıldığınız için emin ol, barışsanız 1 haftaya kalmaz yine öyle davranırsın :)
evet yasananlar yıprattı fazlasıyla benı de onu daNe kadar sevgi olsada aranızda artık yıpranmışsınız.
o da doğru :) ama ben huzurlu olmak ıstıyorum onu hayatımda ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?