- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
Bence inanmak istemiyorsun canım.bilmiyorum
evet defalrac aynı seylerı yasadık ama bu defa kendmı gercekten toplamak nıyetındeyımOnu binbir sözle döndürsende, yine yapacaksın biliyorum, kimbilir kaç kez söz verdinde bu konuda tutamadın
olmuyor değil oluyor aslında ama yasananlar yıprattı bizi ve onu hala çok sevıyorumBence inanmak istemiyorsun canım.
Olmuyorsa olmuyordur, zorlama. Yada barışacak gibiysen bunun temennisini ver ona barış evlen. Üzme kendini.
Bence adım bekliyor degismene dair terapist düşünmez misin?belli ki ayrılığınıza sebep seni ofkende ki kontürolsüzlüğün5 yıllık ilişkim benden kaynaklı evlenmek üzereyken bitti hatalı olan taraf bendim ailevi sorunlarım vardı sinirimi ondan çıkardım sürekli gelen hakaretler vs onunda canına tak dedi ve ayrıldı benden. ayrılmış olmama rağmen onu hala çok seviyor ve özlüyorum ben aradığımda konuşuyoruz. en sonra telefonda konuşmamızda ''bu ayrılığa alışmamız lazım seni seviyorum böyle mutlu değilim ama sen bu birlikteliği kaldıramıyorsun yaşadıkların sana ağır geliyor bundan sonra daha mutlu olacağın kişilere denk gelmeni istiyorum dedi. ''beni sevmiyor musun'' dedim ''seni çok seviyorum'' dedi. bu ne demek açıklar mısınız? burada çok akıllı kadınlar var lütfen biri bana yol göstersin.
Bence adım bekliyor degismene dair terapist düşünmez misin?belli ki ayrılığınıza sebep seni ofkende ki kontürolsüzlüğün
evet terapiste gidiyorum zaten ... yenı basladım bilmiyorum ne bekliyorBence adım bekliyor degismene dair terapist düşünmez misin?belli ki ayrılığınıza sebep seni ofkende ki kontürolsüzlüğün
Biliyor mu peki bunu?evet terapiste gidiyorum zaten ... yenı basladım bilmiyorum ne bekliyor
evet biliyor. cuma gunu ayrıldık zaten o gunden berı 3 kere falan konuştukBiliyor mu peki bunu?
Hmm belki seni analiz etmeye çalışıyordur terapistin işe yarayıp yaramadığıyla ilgili ve analizin sonucuna göre net bir karar verecek ya barışacaksınız ya da klasik veda cümleleriyle iletişiminin de hepten kopacakevet biliyor. cuma gunu ayrıldık zaten o gunden berı 3 kere falan konuştuk
+1Evlilik isteyen biriyse.Yerine birini bulana kadar konuşur. Sonra daha cevap vermez. Erkekler genelde böyle.
evet biliyor. cuma gunu ayrıldık zaten o gunden berı 3 kere falan konuştuk
evetHep sen mi aradin ?
O da üzgün ama hissediyorum evden dışarı bile çıkmıyorum günlerdir dedi sürekli imalı imalı laf sokmaya ÇalışıyorDiger konunda sana birak bir sure arama demistim.Tebrikler 3 defa aramissin bir de.Hayir siz arkadas olarak konusmuyorsunuz.Sen ariyorsun haliyle adam da konusuyor.Aramazsan isler sana donebilir.O da bir ihtimal.
Ben arıyorum o değiş ben aradığımda da o konulmaya devam edıyor o da bana aynısını söyledi daha bir hafta bir olmadı nasıl sevmeyeyim hala diyorHala sizi sevmesi çok normal öyle hemen bitmiyor sevgi denilen duygu.. bir yerde de sizin için üzülüyordur.. oda alisamamis belliki ayrılığa.. O yüzden arayıp soruyor..nede olsa 5 yıllık alışkanlık var ortada..bence güçlü ve dik durun eskisi gibi olmayın..arayıp ta bunaltmayin derim ben..sessiz olmanızda fayda var gibi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?