ayrıldık ama hala konuşuyoruz

Adam beş senenin hatrına konuşuyor işte. Bence aramayın özleyip o arar belki böylelikle barışırsınız. Zaten ayrılan taraf o olduğu için sizin değil onun araması gerek

Bence adım bekliyor degismene dair terapist düşünmez misin?belli ki ayrılığınıza sebep seni ofkende ki kontürolsüzlüğün

duyguları ile deil mantığı ile hareket ediyor.evlendikten sonda değişmeyeceğini biliyor.ne akıllı adamlar bunlar yaa.

evet biliyor. cuma gunu ayrıldık zaten o gunden berı 3 kere falan konuştuk
Hmm belki seni analiz etmeye çalışıyordur terapistin işe yarayıp yaramadığıyla ilgili ve analizin sonucuna göre net bir karar verecek ya barışacaksınız ya da klasik veda cümleleriyle iletişiminin de hepten kopacak

Diger konunda sana birak bir sure arama demistim.Tebrikler 3 defa aramissin bir de.Hayir siz arkadas olarak konusmuyorsunuz.Sen ariyorsun haliyle adam da konusuyor.Aramazsan isler sana donebilir.O da bir ihtimal.
O da üzgün ama hissediyorum evden dışarı bile çıkmıyorum günlerdir dedi sürekli imalı imalı laf sokmaya Çalışıyor

Hala sizi sevmesi çok normal öyle hemen bitmiyor sevgi denilen duygu.. bir yerde de sizin için üzülüyordur.. oda alisamamis belliki ayrılığa.. O yüzden arayıp soruyor..nede olsa 5 yıllık alışkanlık var ortada..bence güçlü ve dik durun eskisi gibi olmayın..arayıp ta bunaltmayin derim ben..sessiz olmanızda fayda var gibi görüyorum

Ben arıyorum o değiş ben aradığımda da o konulmaya devam edıyor o da bana aynısını söyledi daha bir hafta bir olmadı nasıl sevmeyeyim hala diyor

şöyle bir hafta dayanıp aramayın
bırakın sizi merak etsin
eminim ondan sonra o sizi arayacak
ancak eğer gerçekten kendinizi düzeltecekseniz ilişkiye devam edin,
şayet düzelmeyecekseniz kimsenin günahına girmeyin

Seni sevdiği filan yok
Sevse başkalarıyla karşılaşmanınumuyorum gibi bir cümle söyleyebilir mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…