Arar mı bir hafta sonra sizceşöyle bir hafta dayanıp aramayın
bırakın sizi merak etsin
eminim ondan sonra o sizi arayacak
ancak eğer gerçekten kendinizi düzeltecekseniz ilişkiye devam edin,
şayet düzelmeyecekseniz kimsenin günahına girmeyin
BilmiyorumSeni sevdiği filan yok
Sevse başkalarıyla karşılaşmanınumuyorum gibi bir cümle söyleyebilir mi sana
amin çok mantıklı bir cevapKimsenin sizi sevip sevmediğini , tekrar şansınız olup olmadığını tabii bilemeyiz. Herkes kendisi ve çevresinde yaşanan ilişkilerden yola çıkarak yorum yapıyordur diye düşünüyorum. Uzun soluklu bir ilişkide sevginin hemen bitmeeyeceğini de gördüm , buna karşılık bense sevginin tükendiğini de yaşadım. 3 yıllık ilişkimde ben de karşı tarafın sorunlarıyla , sorunlu halleriyle daha fazla uğraşamadım. ve farkettimki artık sevgim de tükenmiş , O'na ve zamanımıza saygı duyduğumdan yürütmeye çalışıyormuşum. O yüzden siz de isterseniz bitirilmişken birbirinize zaman tanıyın. Belki bu ayrılık size daha çok yarayacak belki de kesin noktanız olacak . Umarım en hayırlı olanı nasip olur.
doğru analiz ettin ama öyle olmuyor işteSevse bile olamayacağını anlamış sana güvenmiyor artık. Zaten senden dolayı bitmiş yine aynı şeyleri yaşamak istemiyor. Maalesef sevmek çözüm değil. Sen tekrar aynı şeyleri yaşatmayacağının garantisini veremezsin o da emin olamaz. Bence konuşmanızın da bir anlamı yok hiç görüşmeyin bitirin ve herkes yoluna baksın
evet ama ne yapacağımı bılmıyorum?Sevmek o kişi ile birlikte olmak evlenmek demek değil.. pat diye siz uzgunken sevmiyorum demez zaten.. seviyor da olabilir ama olmuyorsa olmuyor maalesef.. aramak sizi de onu da üzer ve vakit kaybı.. hayat çok kısa..
evet ama ne yapacağımı bılmıyorum?
BiZ evlilikten döndük ama resmen ve hala seviyorum çok seviyorum o da beni çok sevdiğini söylüyor neden böyle oluyor ki ben anlayamadımKolay degildir eminim..
Ama hayırlısı böyle demen lazım..
İnan ayrılmak isteyen biri asla eskisi gibi olmaz..
Bir gün tüm bunlar geçecek sadece şu an kabullenemiyorsun normal bu..
Arama Son bir kez konuşalım hep ters teper başka biri olacak seni üzmek zorunda kalacak bunu ona da Yaşatma..
Kendini topla kendini sev en çok..
Ayrılık dünyanın sonu değil.. 6 yıl sonra terkedildigimde hersey bitti sanmıştım meğer daha baslamamis bile.. iyiki bitmiş yoksa eşimle nasıl evli olurdum şu an..
Evet öyle oldu nasıl toparlarımSevse bile canindan fena bezmis gibi geldi
Eger tekrar bu kadar canindan bezdirmeyeceginden eminsen yani iliskide senin mutlu olacagina ve onu mutlu edebilecegine inaniyosan acik acik konus.Evet öyle oldu nasıl toparlarım
Sadece seni çok ama çok sevdiğimi söyleyebilirim bundan sonraki hayatında çok çok mutlu olmanı dilerim YazmışEger tekrar bu kadar canindan bezdirmeyeceginden eminsen yani iliskide senin mutlu olacagina ve onu mutlu edebilecegine inaniyosan acik acik konus.
Pisman oldugunu o donemdeki gerekcelerinin acisini haksiz sekilde ondan cikardigini ve sevdigini soyleyip zamana birak.
Iliskilerde herseyin acikca konusulmasi taraftariyim. Hatalar da yeri geldiginde kabul edilip karsi tarafa bunu soylersek boncuklarimiz eksilmez
Bence bi kez daha konus.Sadece seni çok ama çok sevdiğimi söyleyebilirim bundan sonraki hayatında çok çok mutlu olmanı dilerim Yazmış
Konuştuk yatın görüşeceğizBence bi kez daha konus.
Kendini en iyi sekilde nasil ifade edeceksen ; yuzyuze mi olur, yaziyla mi olur bilmiyorum. Dedigim gibi kendine guveniyorsan bir daha incitmeyecegin konusunda pismanligini dile getir.
Olmazsa da kismet degildir bazen cok zorlamanin da anlami yok
Artık herkes yoluna baksın, demek.
Hadi bakalim gelismelerden haberdar edersin biziKonuştuk yatın görüşeceğiz
Seni çok ama çok seviyorum bundan sonra da çok mutlu olmanı dilerim diyorHadi bakalim gelismelerden haberdar edersin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?