Ayrıldık ama öyle kırgınım ki

sahlep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
509
380
123
Kızlar benim konumu okumuşsunuzdur belki konuyu bulamadım yeni başlık açmak istedim o yüzden.2 buçuk yıla yakın ilişkim bitti bugün. Beni çok seven ama anlaşamadığımızı düşünen eski erkek arkadaşım yakın bi kız arkadaşı ile mesajlaşıyordu bu sürede de bana çok az mesaj atıyordu. Ben çok kıskancımdır sürekli didikledim onu bazı şeyler eskisi gibi değildi. Bugün dayanamadım yine didikledim yanına gelen stajyer kızlardan biriyle birkaç hafta mesajlaşmış.numarankime ait diye özelden aradım kız çıktı konuştuk vs. Kız yeminler etti istersen dökümünü çıkarayım hiçbir yakınlaşma olmadı aramızda bana karşı ilgisi de yoktu falan dedi ama benim akabullenemediğim ya ben msj atmıyo diye kırılırrken ilgi isterken o başkalarıyla muhabbet etmiş hep. Yakın kız arkadaşı beni tanıyordu bazen aramızı düzeltmeye çalışıyordu ama ben de pil koptu çünkü bu stajyer kız 19 yaşında eski sevgilim 25yaşında daha ne kadar tanıdın da sen ne konuştun bunla inanın bazen gece 3lere kadar sürmüş mesajlaşma. Kız ne yemini ederse etsin eski sevgilimde konuştuk tabii ilgim yoktu arkadaşım o benim muhabbeti iyiydi öyle muhabbet ettik vs dedi ama ben kabul edemedim bunu ve ayrıldım ve o bana çıkıp da sen bana hiç güvenmedin hiç inanmadın sevgime de bana da bu yüzden ben soğutmuştum zaten dedi ben de iyi o zaman daha rahat olursun artık dedim ama senin bu yaptığını hiç unutmıcam dedim ve kapattım. Öyleişte anlatmak istedim size. Daha2 ay öncesinde neler kuruyorduk ciddi manada adımlar atmıştık bu yüzden o benim memleketime atanmıştı annemle tanışmıştı vs. Hatta geçen hafta para biriktirdiğinden ev alma planlarımızdan konuşuyorduk. Yalanları kızlarla gecelere kadar mesajlaşmaları hiç unutmıcam sanırım çok yaktı canımı çookk yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Son düzenleme:

cnım bi erkek eğer soğudum diyorsa gerçekten soğumştur ki zaten maalesef bunu başka kızlarla sabahlara kadar msjlaşırken belli etmiş eğer sana verdiği değer ilk günlerinizdeki gibi olsaydı hiçbir kız için o saate kadar msjlaşmayı istemezdi senden başka...sen ayrılınca uğraşmamş bile baksana bana şuan sni pek istiyor gibi gelmedi sanırım senden malesef ki soğumuş ve yeni insanarla yeni bayanlarla tanışmak istiyor gibime geldi...bence hiç arama sorma biraz zamana bırak

Yok canım aramam zaten bıraktım da bitirdim kesinlikle.ya önceki konumu okuduysan ben de çok hata yaptım yaptığımız her planda arıza çıkardım ama ben bunu hak etmedim. Yani arkadaşıymış bilmem neymiş bana ne ya arkadaşıysa adamakıllı arkadaşlık kuramadı bence.arkadaşı diyoki bana sen ona sürekli arıza çıkarıyorsun her mesajlaşmada veya konuşmanızda bunalıma giriyo çocuk kavga dövüş etmeden durmuyorsun ki herkese söylüyor zaten seni senin için memleketine atanmış gelmiş daha ne yapsın vs ama yok yani.tamam öyle gerçekten belki çıldırtırım insanı ama ne olursa olsun 19yaşında kızla sen ne konuşuyorsun ya daha yeni tanıyorsun kız yeminler etse de dökümanı göstereyim vallahi hiç bir şey yok dese de bitti benim için. Ya o kadar kızdım ki bir de gitmiş arkadaşına her şeyimizi anlatmış ya bana böyle yapıyor şöyle yapıyor diye şikayet etmiş. Hiç yakıştırmadım ona bunları benim sevdiğim adam bu değildi o yüzden etkilendim biraz tabiia

daha sakin kafayla karar verseydin keşke canım.öfkeyle kalkan zarar oturur olmaz işallah.daha önceki konunu da biliyorum.insan taktı mı bazı şeyleri kafaya adamın yaptığı her hareketi belli bir şeye yoruyor.tamam belki gece 3'lere kadar bi kızla msjlaşması hoş bir durum değil ama uyarabilir,bu konudaki tavrını net gösterebilirdin.Bir daha böyle birşey olması durumunda da davranışının çok daha farklı olacağını söyleyebilirdin.ama herşeyin hayırlısı.bazen çiftler çok ağır olaylardarı atlatıp ufacık bir sebepten dolayı ayrılabilirlar.Eğer kafanda bitirdiysen senin için de çok güzel bir şey bence.herşey kafada başlar ve biter nihayetinde...

Canım ben unutamadım bunu bana mesaj atmazken ne ara yakınlaştın da gecelere kadar mesajlaşıyorsun o benim sevdiğim adam değil nefret ediyorum ondan o kadar öfkeliyim ki umarım bir şey olur da tatilden dönüp gelemez memleketime yoksa ben rahat duramıcam onu öyle rezil etmek istiyorum ki inş gelemez buraya dönemez

sen böyle düşünüyorsan olay bitmiş demektir.Ayrıca senin memleketine gelse de bence hiç uğraşma.çünkü sen kafanda resemn bitirmişsin bu insanı.niye uğraşıp rezil edesin ki?

Aşırı kıskançlık erkeği kaçırır ve hani eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak misali bir şeyi yapmıyorsa da baskı o şeye meyillendirir.
Senin kide böyle olmuş canım.

bak sana 30.01.2013 tarihinde ilk kez yazdığım yorumda neler demişim...

önceki konunun sayfası :http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/592807-rolleri-degistik-resmen-cok-sinir-ediyo-3.html

canım, yazdıklarını ve yorumları okudum... ben de kendi hayat tecrübelerime göre fikrimi söylemek istiyorum, sen sorduğundan dolayı
ilk olarak olaylar biraz karmaşıklaşmış... yaşanmışlıklar arttıkça bazı şeyler dallanıp budaklanıyor, zaman geçtikçe bir şeyler kaybedilebiliyor, heyecan gibi mesela. o yüzden derler ya hayırlı işlerde acele ediniz diye... heyecanı yitirmemeye çalışmak lazım.

bana belki kızacaksın ama bence şu an yapabileceğin en iyi şey geleceğine konsantre olup yoluna devam etmektir. bu ilişkide yaşadıkların da ileriki hayatında yaşayacakların açısından sana tecrübe ve rehber olacaktır. hayatta en güzel öğretmen tecrübedir, insanın yaptığı hatalardır en güzel ders bence. senin yaptığın kıskançlık gayet normal, yerinde yapılmış, ya ben buna benzer şeyler yaşadım... bir şeyleri tüketmek çok farklı. ilişkinin getirdiği bağımlılık vs. bence şunu düşün; hayatında olacak doğru insan gerçekten de bu kişi mi? sen bir erkekten neler beklersin? bunları düşün taşın, yaz çiz. mesela sana göre normalse telefonunu karıştırmak, buna itiraz etmeyecek olan kişiler de var bu hayatta. hatta şunu söyleyeyim telefonunu karıştırma ihtiyacı duymayacağın kadar sana güven verebilecek insanlar da var. o yüzden iyi düşün, kafandakileri güzelce yazmaya özen göster. ortaya çıkan tabloyu objektif şekilde değerlendir, hatta buraya da yaz ya da bana mesaj at değerlendirelim.
bazı şeyler zaman ister. sevgi bir anda bitmez. ama çok kolay yıpratılır. o sana değer veriyor mu? seni önemsiyor mu? sana değer veren kişi illa ki peşinden koşmaz, ama ilişki iki kişinin denge ile yürüttüğü, kimi zaman birinin bazen de diğerinin daha baskın olduğu bir yaşama biçimidir, yani ilişki erkeklerin kadınları kovaladığı bir durum değil ki. bir de Aşkım Kapışmak adlı yazarın kitaplarını tavsiye ediyorum. eminim ki zevkle okuyacaksın ve faydasını göreceksin, ben okudum ve beğendim.

Evet canım. Evlenince mutlu olurum onunla öyle düşünüyorum aslında ama o kadar kolay gelmedi bunları sindirmek ben onu çok şey sanmışım yani her şeyi ile mükemmel gibi görmüşüm hiç arkadaşı yoktu burada tek arkadaşı hani sonradan hayatımızdan çıkardığımız yakın kız arkadaşıydı zar zor kabul ettim onu ama şimdi bu kız bu adam 25yaşında o kız19 yaşında yani ne paylaştı ki yeminler etti kız da o da hiçbir yakınlaşma olmadı ilgi de yoktu sadece arkadaşça muhabbet ettik vs ama ben kabullenmiyorum çok çok öfkeliyim ona karşı acı da çekiyorum ama gururum da çok kırıldı

Aşırı kıskançlık erkeği kaçırır ve hani eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak misali bir şeyi yapmıyorsa da baskı o şeye meyillendirir.
Senin kide böyle olmuş canım.

Evet belki de ama içinde varmışndemek ki benim hiç sevmediğimi biliyordu böyle şeyleri ama yaptı yine de. Canımı çok yaktı ama bitti de artık

sen böyle düşünüyorsan olay bitmiş demektir.Ayrıca senin memleketine gelse de bence hiç uğraşma.çünkü sen kafanda resemn bitirmişsin bu insanı.niye uğraşıp rezil edesin ki?

Bitirdim ama öfkem çok taze geçmiyor da off aynısını yaşamasını istiyorum o da böyle çok kötü hissetsin istiyorum:26:

Kızlar düşününce o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam çok ağır geliyo bu yaşadığım atlatamıcakmışım gibi geliyo özellikle radyoda falan hüzünlü müzikler olsun hemen duygulanıyorum. Diyeceksiniz ki herkeste oluyo geçer ama işte ben onu bay mükemmel sanmıştım ve asla affedemem de bu yaptığını. Puff her şeyi berbat etti

Son düzenleme:
kurtulmuşsun kızlarla mesajlaşmak ne ya aldatmasa ne our sadece gerekli şartlar oluşmamış , oluşsa aldatır böyle bir adam

kurtulmuşsun kızlarla mesajlaşmak ne ya aldatmasa ne our sadece gerekli şartlar oluşmamış , oluşsa aldatır böyle bir adam

Ben şunu anlamıyorum bu stajyer kızla mesajlaşıyo kız yeminler ediyo hiçbir yakınlaşma olmadı diye ben uzak şehirdeyim sonuçta neden sevgili olmadı ki o kızla:44: ama tabii bu bile kabul edilemez

Sevgili procrastinate senin fikrin ne şuna sen genel anlamda biliyorsun ya durumu fikirlerin önemli benim için

Sevgili procrastinate senin fikrin ne şuna sen genel anlamda biliyorsun ya durumu fikirlerin önemli benim için
canım, sen ne kadar sevsen de, affedememen burada önemli olan, ki doğrusunu yapıyorsun çünkü hiçbir kadın erkek arkadaşının başka kızlarla gereksiz yere mesajlaşmasını istemez. çok sevdiğim bir yazar der ki: birini tanırsanız, o kişiyi seversiniz... yani sevgi ve yakınlaşma birbirini tanıdıkça oluşan şeylerdir. erkek arkadaşın hatalı. orada yalnızsa bu yalnızlığı onlarla DEĞİL seninle mesajlaşarak gidermeyi deneyecekti. ama zaafına yenilmiş. bu çocuk askere gitmiş miydi merak ettim?

kısacası sen doğru olanı yaptın. tabi ki emek verilmiş bir ilişki, tabi ki o kadar kolay değil. ama ne yapacaksın canım? ömür boyu senden başka kadınlara yakınlaşma potansiyeli taşıyan birine mi adayacaksın kendini? efendi olsaydı, kızlarla samimi olmasaydı. ayrıca o kızlar istediği kadar yemin etsin. çocuk onlarla gizli bir şeyler yaşayıp, bir yandan benim evleneceğim kişi belli senle bundan ilerisi olamaz diyemez mi? çok üzgünüm ama etrafta çok fazla bu tür kızlardan var, sen diyebilirsin ki bu çok saçma. evet bence de saçma ama bu hayatta bunlar da oluyor maalesef ki...

ya bilmiyorum, mezhebi geniş olandan kaç bence...

Evet canım.bana ben ne yaptığımı bilirim kendimi tanırım diyor. Askere gitmedi.ben anlayamıyorum ya bu normal değil ki yani aldatsa hiç haberim olmazdı neden aldatmadı ki o zaman. Ama böyle yapmasını da anlamlandıramıyorum

askere gitmediğini tahmin ettiğim için sordum canım. askere gitsin orda senin değerini anlar. henüz olgunlaşamamış bence.
inan bana sen kendini kurtardın, karlı olan sensin... o kaybetti ama dediğim gibi ilerde anlar...

Elbet anlar tabii. Ama ben gerçekten anlam veremiyorum ya niyetin bozuksa neden sevgili olmadın o kızla değil mi? Kızın gerçekten hiç ilgi çeken bir özelliği yok.aralarında geçse bir şey neden söylemez ki veya eski sevgilimin ona yazdığını hissetse uff gerçekten çok acıttı canımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…