Kızlar benim konumu okumuşsunuzdur belki konuyu bulamadım yeni başlık açmak istedim o yüzden.2 buçuk yıla yakın ilişkim bitti bugün. Beni çok seven ama anlaşamadığımızı düşünen eski erkek arkadaşım yakın bi kız arkadaşı ile mesajlaşıyordu bu sürede de bana çok az mesaj atıyordu. Ben çok kıskancımdır sürekli didikledim onu bazı şeyler eskisi gibi değildi. Bugün dayanamadım yine didikledim yanına gelen stajyer kızlardan biriyle birkaç hafta mesajlaşmış.numarankime ait diye özelden aradım kız çıktı konuştuk vs. Kız yeminler etti istersen dökümünü çıkarayım hiçbir yakınlaşma olmadı aramızda bana karşı ilgisi de yoktu falan dedi ama benim akabullenemediğim ya ben msj atmıyo diye kırılırrken ilgi isterken o başkalarıyla muhabbet etmiş hep. Yakın kız arkadaşı beni tanıyordu bazen aramızı düzeltmeye çalışıyordu ama ben de pil koptu çünkü bu stajyer kız 19 yaşında eski sevgilim 25yaşında daha ne kadar tanıdın da sen ne konuştun bunla inanın bazen gece 3lere kadar sürmüş mesajlaşma. Kız ne yemini ederse etsin eski sevgilimde konuştuk tabii ilgim yoktu arkadaşım o benim muhabbeti iyiydi öyle muhabbet ettik vs dedi ama ben kabul edemedim bunu ve ayrıldım ve o bana çıkıp da sen bana hiç güvenmedin hiç inanmadın sevgime de bana da bu yüzden ben soğutmuştum zaten dedi ben de iyi o zaman daha rahat olursun artık dedim ama senin bu yaptığını hiç unutmıcam dedim ve kapattım. Öyleişte anlatmak istedim size. Daha2 ay öncesinde neler kuruyorduk ciddi manada adımlar atmıştık bu yüzden o benim memleketime atanmıştı annemle tanışmıştı vs. Hatta geçen hafta para biriktirdiğinden ev alma planlarımızdan konuşuyorduk. Yalanları kızlarla gecelere kadar mesajlaşmaları hiç unutmıcam sanırım çok yaktı canımı çookk
yorumlarınızı bekliyorum kızlar 

Son düzenleme: