• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık ama pişmanım

lunanalus06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
15
5
3
30
Bundan önce bir konu açmıştım. Sevgilim sürekli boş yere kavga çıkartıyo sürekli tartışıyoruz okul hayatımıda etkiliyo diye. Hatırlamayan olursa özet geçiyim. Biz yıllardır birlikteyiz ve en başından beri böyleydi ama sevdiğim için alttan aldım. Artık yoruldum sabrım kalmadı ayrıldım. Ama çok canım yanıyo. Ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten. Günlerdir ağlıyorum lütfen bi akıl verin bana

Kısa ve net okuluna devam et .
Boş yere kavga çıkaran hep boş yere kalbini de kırmış işte , zamanla unutur " iyiki ayrılmışım " dersin .

lunanalus06 lunanalus06 merhaba..
Sevgili olmak, evli olmak, biriyle birlikte olmak "sürekli alttan almak" demek değil. Sen alttan aldıkça, bir bakmışsın degmeyen bir adam uğruna çok şeyinden vazgeçmişsin. Sizi üzen değil sizi mutlu eden adamlara verin sevginizi..

Alışkanlık olmuş seninki artık. Senin hayatında artısı olmayan bir insanı boşu boşuna yanında tutma. Bırak eksisi de olmasın.

lunanalus06 lunanalus06 merhaba..
Sevgili olmak, evli olmak, biriyle birlikte olmak "sürekli alttan almak" demek değil. Sen alttan aldıkça, bir bakmışsın degmeyen bir adam uğruna çok şeyinden vazgeçmişsin. Sizi üzen değil sizi mutlu eden adamlara verin sevginizi..

Bikaç kez daha ayrılma noktasına gelmiştik. Değişcem demişti ama 1-2 hafta sonra tekrar aynısı olmuştu. Yine değişçem bana fırsat ver dedi. Verse miydim diye düşünüyorum ama huylu huyundan vazgeçmez

unutuluyor. barisirsan herşey tekrar tekrar bastan yasanir. bi kere aci cek tam cek bitsin :/

Yapma öyle bi hata bırak bi kaç gün dayan için soğusun ben nişandan dönmüş bi kızdım çok değil 15 gün önce ağlıyodum insan ayrılınca daha iyi ayırt edebiliyo sana faydası dokunmayan adam bırak hayatında yer kaplamasın sırf eğlenmek güzel vakit geçirmek yetmiyor hayat sana inşallah iyiki bu adam zamanında çıkmış diyecek insanlar çıkarsın karşına..

Yapma öyle bi hata bırak bi kaç gün dayan için soğusun ben nişandan dönmüş bi kızdım çok değil 15 gün önce ağlıyodum insan ayrılınca daha iyi ayırt edebiliyo sana faydası dokunmayan adam bırak hayatında yer kaplamasın sırf eğlenmek güzel vakit geçirmek yetmiyor hayat sana inşallah iyiki bu adam zamanında çıkmış diyecek insanlar çıkarsın karşına..

İnşallah senin karşınada öyle insanlar çıkartır. Bi tarafım bırak diyo bi tarafım ara diyo

Seni mutlu eden, sana huzur veren insana aşk de. Sürekli kavga çıkaran insana değil.

Back
X