Kızlar sevgilimle 2 gün önce ayrıldık.Ciddi bir ilişkiydi ailesiyle tanıştım kendi aramızda yüzük taktık vs.Fakat çok dengesiz bir insan.Daha önce bi kaç kez yanlız kalmak istiyorum bana süre ver dedi aramadı bi kaç gün neyse bi şekilde devam ettik tekrar ilşkimize benim çabalarımla.Şu son günlerde yine ilgisizdi aramadı beni 2 gün hiç.Ben neden aramıyosun dediğimde yanlız kalmak iyidir biraz dedi.yanlış yapmamak için süre istiyorum dedi ben de bu sefer alttan almadım çünkü defalarca kez yaşadık biz bunu.Ayrılmak istediğimi onun daha ne istediğini bile bilmediğini söyledim.Bana sadece peki sen kararını vermişsin hakkını helal et dedi.Bende sende kendine iyi bak dedim.Az önce facede yorumlarını gördüm arkadaşlarıyla resmen geyik yapmış öyle bi canım sıkıldı ki bu kadar basit mi 3 seneyi bi çırpıda unutmak.İnsanın en azında yaşanmışlığa bir saygısı olur ben de facede ayrılık şarkıları paylaşıyodum oysa ki ve çok üzülüyorum :2: Sizce bu insan günün birinde naptım ben ya ne kaybettim der mi?