Ayrıldık, bunu kolay atlatmak için ne yapabilirim?

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Merhaba benim 2.5 yil bi ilişkim oldu çok iyi anlaşıyoruz bi ara kaynana ve kayinbabab ile birlikte sorunumuz vardı onlarla birlikte oturmak gibi çözdük bi ara ama son bi kaç aydır bu sorun yine çıktı annesi babası geldi yanına yaşamaya devam ettiler. Benim erkek arkadaşım ben onları yalnız bırakamam yaşlılar ben onlarla yaşamaktan mutluyum anlasirsiniz böyle kabul edeceksen gel evlenelim ddi ben de sevdiğim ve çok iyi anlaştığım birini kaybetmek istemyorum kabul ettim tamam zor olur senin için katlanırım ddn

Annemle tekrardan bu konuyu konuştum olmaz ddi erkek arkadaşınla annem telefon ile bi on görüşme yaptılar nenem sert konuşmuş olmaz eşim istemiyor ben istemiyorum demiş erkek arkadaşımin inancı kalmadı gururu umudu kırıldı
Böyle devam etmesi anlamsız sonu yok ddi bitirelim ddi ben de zaman istiyorum baştan veri ailem hayır ddi senin kendini kabullendirmen gerek onlara. Bu kadar kolay pes etmeyelim ddim ama samimiyetin ve sıcaklığın eskisi gibi olacaksa ben ailemi ikna etmeye uğraşırım ddim erkek arkadsim da ayni samimiyet sıcaklık olmaz ddi ben de o zaman ben de böyle olacak sa samimiyet sıcaklık olmazsa neden uğraşayım ddim bitti dünya gece.

Sizden fikir almak istiyorum yani 2.5 yıl çok uzun bi süre değile uzak mesafe vardı aynı yerde değildik. Ne yapabilirim ben bu oyunu halletmek için ayrılığı hazmetmek için kafamı dağıtmak için ne yapabilirim em kısa sürede atlatmak ve yoluma devam etmek istiyorum?

Doğru hareket. Erkek arkadaşın daha en baştan sen bi yana ailem öncelikli demiş sana. Evlendiğin ve aynı eve girdiğin zaman büyük ihtimalle ailesinin dolduruşuna gelecek. O yüzden hayat ondan ibaret değil. Bunu idrak etmekle başlayabilirsin. Yoksa bilmem kaç yıllık evlilikten boşanmayı konuşucağız burda.

Çok vefasız ve fedakarlık ne demek bilmeyen biriymis. Boyleleri ancak kendini sever.
Seni üzen sanırım her şeye rağmen fedakarlık yapıp devam etmek istemişsin o ise küçük bir sorunda hemen kaçmış. Aileni ikna için cabalamamis.
İki buçuk yıl inan çok sayılmaz. Benimde dört yıllık ilişkim bitti. Anlıyorum insan neden o zaman vaktimi aldı diyor. Şöyle düşünmeye çalış ; Bir ömür vardı önümde. iki buçuk yıl nedir ki.
Karaktersiz yureksiz insanlar için gelmedik biz bu dünyaya .
Kendi çıkış yollarimdan bahsedeyim,
Kendime amaçlar belirleyip ajandama yazıyorum. Bu amaçlara ulaşmak için neler yapmam gerekenleri not alıyorum
Bana iyi gelen yazarları okuyorum. Mesela Kemal Sayar çok severim . Acıya dair çok güzel cümleleri vardır. "Seni yetişkin hayatına yaralı bir Ceylan gibi gonderen , diğer yaralıları anla diye yapıyor. Onları iyileştir, onlarla iyiles" der bir yazısında . Başkalarıyla ilgileniyorum . İş yerimde buna olanaklar var. Birilerine faydali olmaya çalışıyorum .
İnancın varsa Allaha Sığın. ibadetler ve dua ruhu rahatlatiyor .
Ve sukret böyle birinden seni kurtardigi için Allaha sukret.

En iyisini yapmissin. Kv kp donu mu yikamak istiyosun?

Teşekkürler
Ben de böyle yapabilirim
Beni de en çok üzen hemen pes etmesi
İstenmediğini anlamak insanı üzer biliyorum ama kendini sevdirmek mücadele etmek yerine böyle olması beni gerçekten çok üzdü

Teşekkürler
Ben de böyle yapabilirim
Beni de en çok üzen hemen pes etmesi
İstenmediğini anlamak insanı üzer biliyorum ama kendini sevdirmek mücadele etmek yerine böyle olması beni gerçekten çok üzdü
Hiç öyle düşünme . Erkeklerin bu kadar kırılganı çekilmez . Çaba sarf edip aileni ikna etmeye çalıştıktan sonra yorulsa anlardim .
Benim ilişkimi de ailem onaylamamisti . Bana yillarca vazgecmeyelim dedi. Pes eden onlar olsun dedi. Dört yıl bekledik ne oldu? sonunda beni şutladi . Açıkçası hiç bir zaman senin gibi düşünmedim. istenmedi yoruldu, kırıldı diye.
O zaman zor günleri geçirmek , mücadele etmek duygularindan yoksundur . Evlilikte bunlar olmazsa olmaz.
Merhametine güvendiğim adamdan en merhametsizce sözler duydum ve şimdi baskasiyla birlikte. Hem de karşı tarafin ailesi bayiliyormus buna. Bende bulamadigi şeye tav oldu yani . ..
Hayat böyle işte. Bazen çok vicdansiz insanlarla karsilasabiliyoruz ama bize düşen 'travma sonrası büyüme ' yaşamak .
Hayatın yol ayrimlarinda yeni bir bakış açısına sahip olamazsak , bir an için bile uzulmeye değmez adamlara paspas olur hayatimiz .
Buna izin verme.

Ne kadar akıllı bir genç kızsin
Tebrik ederim seni.
Pk çok kızın gormediğini gorecek kadar zekiymissin.
Kolay atlatirsin umarım. Zorlandığını zaman seni değil annesini tercih ettiğini hatırlatın kendinize. Ve beraber yasasaniz her gün kayınvalide ne kadar daralacaginizi.
Umarım çabuk atlatırsınız.

Kinaye var sanki
İnşallah TSK ederim

Evet sadece birr telefon görüşmesinin pes etmek beni hayal kırıklığına uğradım
Teşekkür ederim
Hayatta her şey oluyor
Dünyanın sonu değil diye düşünüyorum

Cok zor bi durum seni anliyorum.. ve ayni sebeplerden terk edilmis ve acinin bin beter katini yasayan biri olarak soyluyorum bi baskasi olmazsa hayatinda muuutlaka sana doner ama olursa donmez onu hnut.. ayrica sen gercekten unutmak istiyorsan oyle kotu bisey olmadigi surece ayrilinmiyor unutulmuyor.. kotu yonlerini dusunmek kavga ettiginizi dusunmek en iyisi

Evet sadece birr telefon görüşmesinin pes etmek beni hayal kırıklığına uğradım
Teşekkür ederim
Hayatta her şey oluyor
Dünyanın sonu değil diye düşünüyorum
İşte böyle bazen daha ağır gelecek ama geçecek. Biz dahi geciciyiz . Geçmeyecek bir şey yok . Her şey bittikten sonra kendine teşekkür edeceksin

Çok kötü yanları yoktu da işte bu mesele dışında

Seni deli gibi seven hiç üzmeyen biri bile olsa kv ile aynı ev olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…