Ayrıldık canım acıyor

selenndemr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
9
0
1
1.5 seneye yakındır beraberiz şimdi kalkıp yanına gidecektim ama o iyice kaçıyor son 1 haftadır her gün kavga ve sonunda ayrılık oldu onu özledim içim acıyor fazla etrafım yok hayatım ondan oluşuyodu özledim ona bunu da söyledim söylememelıydım ne yapıcam nolcak bilmiyorum karşılıklı hata oldu bana bok kelimesini kullandı o da hatalı ama hatalı ben gözüküyorum arkadaşlarıyla hep konuşuyor benimle ilgilenmiyor bitti ama özlüyorum

Son düzenleme:
Eğer unutmak istiyorsan bu biraz zaman alıcak taki karşına başka biri çıkana kadar ama illaki unutacaksın kimler kimleri unutmadıki..

o benim hayatımın merkeziydi
Asıl sorun burada. Hiçkimseyi hayatınızın merkezi yapmayın. Hayatınızın merkezi de, başrolü de sizsiniz bir başkası değil.
Olay ne, neden ayrıldınız bilmiyorum ama ciddi bir saygısızlık varsa işin içinde iyi olmuştur zaten ayrılmanız. Daha fazla ona yazıpta durmayın, totosunu daha da kaldırmayın. Peşinden koşup özledim diyip geri dönen erkek ben henüz görmedim. Ağırdan alın kendinizi. Bırakın o bakalım sizi özlüyor mu, dönmeye çalışıyor mu? Çalışmıyorsa da gerek yok zaten zorlamaya.

O iyi geliyordu bana onla mutlu oluyordum toparlanmaya çalışıyorum ama üzülerek buluyorum her defasında. birbirimize saygısızlık yaptık karşılıklı ama problem benim yaptığım saygısızlıkta 2 gündür yazıyorum özlediğimi de söyledim seven bunu yapmaz falan dedi bugün başım ağrıyor ve oturduğu yere geleceğimi söyledim cevap vermeden çıktı ben de artık seni kalbimden sileceğim bu kötülüğü daha fazla kendime yapmıcam dedim engelledim insta ve wpden engelli şu anda ona bir daha ulaşmıcam ama çok seviyorum

Öncelikle herşeyi zamana bırakın hobi edinin gerekirse terapi alın. Kimseyi kendinizden fazla sevmeyin. Ayrıca bu şekilde özledim seviyorum gibisinden şeyler yazarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Hayat aşktan erkekten ibaret değil biraz dik durun

Onu görebileceğiniz her yerden engellemeniz asla iletişim kurmamanız en mantıklısı. Ben olsam sınava odaklanırdım bu sınav umarım üni sınavı değildir.

Kendinizden başka kimseyi hayatınızın merkezi yapmayın, başkasına bağımlı olmayı aklım almıyor bir türlü. Kendinizi bu kadar mı eksik ve yetersiz görüyorsunuz da başkasıyla var olabiliyorsunuz? Sevgi değil, hastalık bu.

O kadar çok haklısınız ki sevdiğimi söylediğimde kaçan erkeklerden bıraktım ne hali varsa görsün engelledim instagramdan da whatsappdan da fotoğrafları silmek kaldı

Var olmak değil olay arkadaş olarak kimseyle yakın olmadım ondan önce de onlayken de etrafımda kimse yoktur o olunca hep onunlaydım onunla üzülüp onunla mutlu oldum ailem ve o vardı şimdi o olmayınca boşluğa düştüm

İlk etapta onu heryerden engelle sil, gebersende birdaha iletişime geçme.

Kalk güzelce bi duş al, cilt bakımı yap.
Ondan sonra güzelce elbiselerini çek, bi yürüyüş yap yarım saat.
Birtane kitap al, güzelce bi cafeye otur. Kahveni iç kitabını oku.
Deniz yada su gören bir yer varsa oraya otur. Gökyüzünü seyret, denizi seyret. Derin nefes al.
Neler hissediyorsan yaz yaz yaz.
Ondan sonra şöyle bi hayatını yokla. Hiçmi sinemaya gidebileceğin, birşeyler yapabileceğin biri yok.

En buyuk hatamiz karsii tarafi hayatimizin merkezi yapip bunuda ona yansitmak olmadi mi zaten. Sonra hep.cantada keklik.oluyoruz

Yok yakın olduğum kimse yok 1 senem hep onunla geçince boşluğa düştüm engelledim onu dışardan kolay görünüyor ama hiç bu kadar canım yanmamıştı

En buyuk hatamiz karsii tarafi hayatimizin merkezi yapip bunuda ona yansitmak olmadi mi zaten. Sonra hep.cantada keklik.oluyoruz
Benden bi anda vazgeçti anlamadım üstesinden gelirdik ya her zamanki tartışmalarımızdan biriydi o bunu istedi

Senin yapman gereken sakin kalıp sessiz kalmak. Senin dönüp yazacağından o kadar emin ki asla korkmuyo sensiz kalır diye. Tam aksi davran şaşırt. Sevmeyen insan bile şaşırıyor bu neden peşime düşmedi diye kaçan kovalanır. Bırak biraz o çabalasın demek ki kaygılı baglanma sorunun var kimse vazgeçilmez değildir.

Evet çok bağlandım artık toparlanıcam şu birkaç gün zor olacak ama alışıcam inşallah fotoğrafları silicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…