Ayrıldık mı şimdi biz bana bir akıl verin nolur :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aydinselin43

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
97
6
18
31
Selamün aleyküm arkadaşlar,
Ben bu ilişki işlerinde oldukça toyum.24 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı.Bu ilk sevgilimle aramızdaki herşeyde saçma sapan bir hal aldı.Çocuk işten geç çıktığı(normalde 5te çıkıyor o gün 7 iydi) gün buluşmaya davet ettim.Gelemem yorgunum dedi bana yol 1.5 saat geldiğimde 9.30 10 olacak saat ertesi gün olsun dedi ben de ısrar ettim biraz :( e yani demekki sevmiyor beni insan görmek istemez mi diye düşündüm duygusal davranıp inatlaştım.E tabi gelmem diyince üzüldüm sonra tamam geliyırum dedi gelme istemiyorum dedim.gelicem dedi.Tamam hoş gelecekmiş sabaha kadar gezecekmişiz.i, ya da benim evimde kalacakmış, ya da oteld2 kalacakmışız.Çıldırdımmm.Kısa durup gitmek istemiyomuş yol uzunmuş.Ne oteli be sen beni ne sandın diyip açtım ağzını yumdum gözümü yok sadce sabaha kadar konuşacakmışız.Normal gibi gösteriyo bir de tabi o esnada çoook öfkeli olduğum için ben ailemde böyle şey görmedim çevremde görmedim ne normali senin annen otellerde mi kalmış evlenmeden önce ya da kardeşlerin siz de normal heralde dedim.Tartıştık.Neyse bu lafıma alındı ki sonra aradım.sana bağırdığım ve aileni karıştırdığım için özür dilerim.hemen kapattı konuyu normal başka başka konulardan konuştuk.benden özür dilemesini bejledim. Ama yok.sonra aradı 3 gün boyunca açmadım.Otel ney allah aşkına ben mi çok büyütüyorum.Öfkem bira zgeçince mesaj attım iş çıkışı arıycak dedi aradı ailemle olduğum için açamadım dedim evdeyim falan yine aradı meşgule attım babamla oturuyorum dedim.bir daha ne aradı ne sordu.Bu olaylar yaşanalı 1 hafta oldu.Ya çok karıştı benim kafam allak bullak oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X