ya hayır o kadar sık arıyorum ki ben onu hatta bazen çok sıkılmasın diye kendimi frenliyorum arkadaşlarıyla birlikteyken falan aramamaya özen gösteriyorum onada söledim hatta üstüne düşerim sıkılırsın biraz rahat bırakırım isyan edersin diye. hatta bazen telefonlarımı tatlı belam yine ne var diye açardı.oda ilgisizlikten yakınıyosa yuh derim artık bende anlayamdım ki valla işteilgisizmisiniz ona karsi?
beklemekte çok zor yaBence barışırsınız.Biraz beklemelisin ama belkide o seni arar?
beklemekte çok zor yainşallah düzeliriz
isallah aranız duzelır canım zaman gecmek bılmez sımdı sana.
ay evet işte ya 10 dkka içinde güzelim ilişkim nasıl biter şaşkınımEwt canım haklısın.Ama sen aradıkçada o daha da çok inat edecek:26:
Ama aranız düzelir çünkü ortada ciddi bi durum yok ki
hem ayrılığa getiriyo konuyu korkutuyo beni bende ayrıl deyince bunu bana çektiriyo hay yarabbim yaaburnun sürtülsün diye... , seni ayrildiniza inandirmak istiyor..., aslinda ayrilmadiniz bilerek böyle yapiyor... oyun oynuyor farz et
sinir oluyorum böyle erkeklere.her dediklerini yaptığımız için onlardan ayrılamayız onlarsız yapamayız sanıyorlar.ağızlarına ne geliyorlarsa söylüyorlar,kadınlar her zaman alttan alır sanıyorlar tabi.ama istedikleri olmayınca da hemen kestirip atıyorlar ya da tavır yapıyorlar.döner merak etme sinirle söylemiştir ayrılalım diye,onun hoşunada gidiyordur şimdi ona mesaj atman araman falan.boşuna kendini üzme,biraz zaman ver siniri geçsin kafasını toplasın sonuçta seviyorsunuz,ayrıldık demekle hemen sevgi bitmez canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?