Ayrıldık, öleceğim acıdan ben..

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
biz bir hafta oldu ayrılalı..
ama kafayı yicem aramadım bir haftadır o da aramadı..
çok özledim çook.. ağlayamıyorum bile..o derece içim yanıyo.. karnım acıyor artık o derece kaskatı kesildi.. yardım edin çok özledimm aklımdan atamıyorum nolur yardım edinn nolur..

merhaba kızlar ben bu sitede yeniyim pek kullanmasını da bilmiyorum ama :) canım aşk acısı çekiyormuşsun okudum bence kendini mutlu edeek şeylerle uğraşmaya bak sana ne ii geliosa onu yap sonuçta o dünyadaki son erkek değil...

bir haftadır alışverişin de dibine vurdum.. gezdimde tozdum da arkadaşlarda da kaldım oturup komedi filmi de seyrettim örgüde ördüm ama artık gitmiyor..olmuyor çıldırmanın eşiğindeyim artık ağlayamıyorum artık ağlasam rahatlıcam ama olmuyor kaskatı kesildim

belki biraz ağlarsan rahatlarsın ama bak şöyle düşün seni haketseydi şuan yanında olurdu..hem karşına daha iyi kısmetler çıkacak belki.hayırlısı bu değildir belki.bu kadar düşünmemeye çalış eminim bi süre çok ağır gelcektir ama sonra atlatacaksın o da bi insan sonuçta..

en zorlanacağım gün olucak bugün galiba.. bugün çok özledim.. nefes bile alamıyorum...
o nasıl duruyor sevdiğini söylediği halde nasıl dayanıyor..
ben neden yapamıyorum..

Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş güzelim.14 şubat da mıh gibi dikildi karşıma.Kandile denk gelmesini dualarla huzur bulmalısın mesajı olarak algılayıp Rabbime bol bol dua edeceğim günlerdir yaptığım gibi.Aşk acısı çok fena.Beni hak etmiyormus vs.demek de öyle boş ki.hiç bir işe yaramıyor.Gebere gebere yaşıyor insan bu acıyı aklındaki binlerce soruyla.çok iyi anlıyorum seni.bende vurdum kendimi dısarı ama sevgilileri gördüğüm anda içim cızır cızır yanıyor çok fena çok.hele ki yarın işim var dısarı çıkmak zorundayım.çok zor bir gün olacak coooookkk.Allah seven ve terkedilmiş tüm kalplerin yardımcısı olsun.

kızlar dün aradım artık içimdekileri tutamıyordum..
açtı bu dön diyeceğimi düşündü... olmayacak fln dedi.. bende ben sana dön dedim mi dedim..bişey diyemedi sakinleşti..
önceki konuşmamızda telefonu suratıma kapattın çok mu iyi oldu..
beni ne kadar üzdün haberin var mı.. herkes bencilce hareket ediyo dedim..
o da annem bi yandan babam bi yandan arıyordu sende arayınca sana patladım o gün dedi..
ben toparlanmaya yeni başladım antidepresan kullanıyorum geceleri uyuyamıyorum yoksa dedi...
memlekete geldim dedi ailemin yanındayım izin aldım 1 hafta dedi..
böyle konuştuk kapattık güzelce..
smyl bi daha konuşmayalım benimde elim çok gidiyor telefona aramak için ama yapmıyorum dedi tam alışmaya çalışıyorum konuşunca tekrar başa dönüyorum dedi..
tamam dedim zaten beni üzenleri söylemek için aradım dedim tamam dedik kapattık..
ama çok rahatladı içim..
karnımda kaskatı duran bişey yok artık üzülsemde artık alışacağım diyorum o yapıyorsa bende yapacağım

kızlar geceler beni kötü etkiliyor sanırım..
gündüzleri çok iyi oluyorum akşamları çok özlüyorum ..
napıcam ben bunalıyorum içim daralıyor...

acını doya doya yaşa canım... bir an önce yaşa ki bir an önce kurtul... bu acıyı yaşamadan atlatmak sağlıksız olur... ilk günlerde aylarda ayrıldığınız için hiç bişi hissetmesen diğer zamanalrda acısı çıkar.. en iyisi zamanında yaşamak her duyguyu... onu son kez aramışsın... üzüldüğün kırıldığın noktaları söylemişsin... hiçbir zaman içinde kalamyacak... çok iyi etmişsin.. artık bundan sonra onu unutmak için en iyi adımı attın.. geriye hiç dönme arkadaşım..ilerde seni çok güzel günler güzel insanlar bekliyor olabilir.. zaman galip gelecek...

sağol canım..
evet içim bomboş gibi hissediyorum..hiç birşey yok söyleyeceğim..
ama çok özlüyorum onu... yaşıyorum onsuz ama tatsız tutsuz..
dayanacak gücüm bazen kalmıyor..
Allahım ne olur çabuk atlatayım..

kımse vazgecılmez degıldır... bu da gecer ..

kızlar geceler beni kötü etkiliyor sanırım..
gündüzleri çok iyi oluyorum akşamları çok özlüyorum ..
napıcam ben bunalıyorum içim daralıyor...

heleki sabah kalkınca sanki ilk gunku gibi ayrılıgın acısını yasamak berbattır ama diniyor tamamen gecmiyor tabi ama yavas yavas diniyor bu acıda bir hafta olmus daha henuz cok yeni...

şu an titriyorum desem inanırmısın...üzüntüden...evet bugün sevgililer günü ve kandil ...bol bol dua etmeliyim biliyorum...ama şeytan beni öyle bir mıhlamış ki kalkıp namazımı bile kılamıyorum...
seni çok iyi anlıyorum o acıyı çok iyi bilirim...hergünüm ağlamakla geciyor ve ben inanır mısın biraz önce netten 7/24 psikolog hizmetini aradım kimse açmadı gerci...birileriyle konuşmalıydım çünkü...aşk acısını en derinde yaşadım...

seni cok iyi anlıyorum tatlım...ne dense boş gecicek zaman vs acıyı dibine kadar yasamadan gecmeyecek cok zor umarım Allah yardımcı olur:2:

seni cok iyi anlıyorum tatlım...ne dense boş gecicek zaman vs acıyı dibine kadar yasamadan gecmeyecek cok zor umarım Allah yardımcı olur:2:

sağol canım kardeşim...ben uzun süredir bu acıyı çekiyorum...ve hiç bir iletişimimiz yok onunla ne yapar eder bilmiyorum bu yüzden de falcılara sardım bi ara ....umutlandım boş yere...şimdi bu saplantımın farkındayım en azından her gece dua ediyorum...ondan burda bahsederken bile ağlıyorum şu an....çok sevdim onu ben...ama olmadı...Allah herseyin iyisini bilir....onunla sevdiğimle son konuşmalarım hep kulağımda çınlıyor...birini sevip de bu derece umrunda olmamak çok acı...Allah kimseye yaşatmasın...ben de ağlamadan rahatça uyuyabileceğim bir gece diliyorum Allah'tan....

bana geceleri çok kötü bir ruh hali geliyor..
biz geceleri daha çok konuşuyorduk galiba yokluğunu arıyorum..
huzursuzum.. mutsuzum.. uyuyamıyorum bile..
rüyalarımda bile habire birşey görüyorum onunla ilgili..
ben psikolojimi bozmaktan korkuyorum..
unutamamaktan korkuyorum
..

ilk zamanlar normaldir...ben televizyonu açık bırakıp öyle uyuyordum...o kadar yalnız ve çaresiz hissediyordum ki...çocuk gibi...

ayrılıdıgında uzuntusu insana cok sey yaptırır...boyle bir durumda herseyin hayırlısı diyoruz ama kalp dinlemiyor o acı hemen pat diye gecmiyor hatta surunduruyor insanı o derece ama diniyor sevgi bitmiyor belki ama acı dinmeye baslıyor Allah kaldıramayacagı yuk vermez kimseye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…