acını doya doya yaşa canım... bir an önce yaşa ki bir an önce kurtul... bu acıyı yaşamadan atlatmak sağlıksız olur... ilk günlerde aylarda ayrıldığınız için hiç bişi hissetmesen diğer zamanalrda acısı çıkar.. en iyisi zamanında yaşamak her duyguyu... onu son kez aramışsın... üzüldüğün kırıldığın noktaları söylemişsin... hiçbir zaman içinde kalamyacak... çok iyi etmişsin.. artık bundan sonra onu unutmak için en iyi adımı attın.. geriye hiç dönme arkadaşım..ilerde seni çok güzel günler güzel insanlar bekliyor olabilir.. zaman galip gelecek...
biz bir hafta oldu ayrılalı..
ama kafayı yicem aramadım bir haftadır o da aramadı..
çok özledim çook.. ağlayamıyorum bile..o derece içim yanıyo.. karnım acıyor artık o derece kaskatı kesildi.. yardım edin çok özledimm aklımdan atamıyorum nolur yardım edinn nolur..
kızlar geceler beni kötü etkiliyor sanırım..
gündüzleri çok iyi oluyorum akşamları çok özlüyorum ..
napıcam ben bunalıyorum içim daralıyor...
şu an titriyorum desem inanırmısın...üzüntüden...evet bugün sevgililer günü ve kandil ...bol bol dua etmeliyim biliyorum...ama şeytan beni öyle bir mıhlamış ki kalkıp namazımı bile kılamıyorum...
seni çok iyi anlıyorum o acıyı çok iyi bilirim...hergünüm ağlamakla geciyor ve ben inanır mısın biraz önce netten 7/24 psikolog hizmetini aradım kimse açmadı gerci...birileriyle konuşmalıydım çünkü...aşk acısını en derinde yaşadım...
seni cok iyi anlıyorum tatlım...ne dense boş gecicek zaman vs acıyı dibine kadar yasamadan gecmeyecekcok zor umarım Allah yardımcı olur:2:
bana geceleri çok kötü bir ruh hali geliyor..
biz geceleri daha çok konuşuyorduk galiba yokluğunu arıyorum..
huzursuzum.. mutsuzum.. uyuyamıyorum bile..
rüyalarımda bile habire birşey görüyorum onunla ilgili..
ben psikolojimi bozmaktan korkuyorum..
unutamamaktan korkuyorum..
sağol canım kardeşim...ben uzun süredir bu acıyı çekiyorum...ve hiç bir iletişimimiz yok onunla ne yapar eder bilmiyorum bu yüzden de falcılara sardım bi ara ....umutlandım boş yere...şimdi bu saplantımın farkındayım en azından her gece dua ediyorum...ondan burda bahsederken bile ağlıyorum şu an....çok sevdim onu ben...ama olmadı...Allah herseyin iyisini bilir....onunla sevdiğimle son konuşmalarım hep kulağımda çınlıyor...birini sevip de bu derece umrunda olmamak çok acı...Allah kimseye yaşatmasın...ben de ağlamadan rahatça uyuyabileceğim bir gece diliyorum Allah'tan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?