Demek kendine zarar vermenden korkuyor.O zaman bunu kullanmalısın gecenin geç vaktinde msj çek senin intihar edeceğni anlasın ama bundan onu suçlama yani kendini suçlu hisstmemesi için bişiyler yaz eğer seni seviyorsa bişiyler yapacaktır.
Benim bi arkadaşımda aynı durumdaydı ama çocuğa msj atmadık ben aradım dedim ki 'nimet hiç iyi değil herşeyden bıkmış halde intihar etmeyi düşünüyo sbahlara kadar ağlıyo elindeki herşeyi kaybettiğni söylüyo' dedim bu tlfnun aakşamına çocuk nimeti aramış ve barıştılar şu anda da nişanlılar ve çok mutlular. Bunuda deneyebilirsin.
Barışmasanız bile en azından seni gerçekten sevip sevmediğini onun için ne ifade ettiğni anlarsın canım:13:
aşk acısı.....lanet bir duygu..ömür boyu bidaha olmayacaını bilerek yaşamak..kabir azabı gibi..
içinizdeki umutları sakın öldürmeyin.
aşk acısını bende yaşadım kısa sürelide olsa..
1 ay yaşamadım sanki...
telefonumu aldılar dışarı çıkarmadılar..ev adresimizi değiştirdik ki hiiçç beklemediğim bişey.
sevdiğim adam beni istemeye geliyooo..inanamadım şoklara girdim..
ve mutlu son!!nişanlandık...
allahım herkese nasip etsin biran önce bu durumdan kurtarsın inşallaahh....
Demek kendine zarar vermenden korkuyor.O zaman bunu kullanmalısın gecenin geç vaktinde msj çek senin intihar edeceğni anlasın ama bundan onu suçlama yani kendini suçlu hisstmemesi için bişiyler yaz eğer seni seviyorsa bişiyler yapacaktır.
Benim bi arkadaşımda aynı durumdaydı ama çocuğa msj atmadık ben aradım dedim ki 'nimet hiç iyi değil herşeyden bıkmış halde intihar etmeyi düşünüyo sbahlara kadar ağlıyo elindeki herşeyi kaybettiğni söylüyo' dedim bu tlfnun aakşamına çocuk nimeti aramış ve barıştılar şu anda da nişanlılar ve çok mutlular. Bunuda deneyebilirsin.
Barışmasanız bile en azından seni gerçekten sevip sevmediğini onun için ne ifade ettiğni anlarsın canım:13:
İntihar etmesinden korkarak döneceğine hiç dönmesin daha iyi.Ayrıca bu arkadaşın ilişkisinin bitme nedeni çocuğun ailesi.Aile ne demektir bir fikriniz yok mu sizin?ailesine karşı gelecek maddi ve manevi güce sahip olmayan bir erkekmiş demek ki.Aşkını kaybetmeyi seçmiş.Eğer aileler hayır diyorsa o işi zorlamayacaksınız.Dünyadaki tek erkek o değil.Huzurla ağız tadıyla hayatınızı birleştirmek dururken neden istenmediğiniz halde gurursuzca insanların hayatına dahil olmaya çalışacaksınız ki?
Of ya neden byle olur ki aileler neden istemez benim ailem bile ilk basta istemiyordu ama ikna oldular şimdi onun ailesi cıktı baska birisini istiyorlar bu da dedi o olmazsa bende yokum babası tokat atıp ne cehennem olursan ol demiş nasıl bir aile cocugunun mutlulugunu istemez yaa?
İstemiyorum senden baskasını asla olmıyacak sen olmasan bile baskasıda olmayacak diyor bizi bitirdiler
Gidiyor 2 ay sonra yurt dısına burda birseyim yok artık acı cekmektense giderim dedi napıcam ben neden biz hep acı cekmek orundayız sabahlara kadar aglıyoruz telefonda Rabbime yalvarıyorum dualarımı kabul etsin diye elim kolum baglı
canım şansımız yok ki.. onun ailesi beni kesinlikle istemiyor kesinlikle..
şansımız yok yani 0..
kuzeni ile 2 sene önce çıkmıştım ama biliyordu kendiside anneside babası duyunca ipler koptu
canım hatırlıyor musun beni dün başka bir topikte en fazla bir hafta sonra konuşursunuz barışırsınız tekrar demiştin.. dün akşam mesaj attı. aşıkmış seviyormuş falan.. bugünde barıştık..sizde barışırsınız..o antideprasan kullanıyorsa seni gerçekten seviyor acı çekiyor unutmak için demektir.. ailelerin en son isteyeceği şey çocuklarının üzülmesi o kadar problem olmaz bence.. sakın umudunu kaybetme.. geri döner terkeden kişi bugün 2 kişiyle ispatlamış oldum.. bu arada çok yakın arkadaşlarınla konuş hep rahatlarsın içinden atmış olursun.. kendini üzme.. kaderde ne varsa o olur..unutma kimse senden çok değerli değil
biliyor musun çok sevindim senin adına yaa..
gözlerim doldu resmen Allahım ayırmasın bidaha sizi..
çok çok sevindim çok mutlu olun:)
sevdiğin de seni seviyor....bu çok güzel bi şey...demek ki aranızda ki bağ hala kuvvetli...bir erkek antidepresan kullanıyorsa gerçekten de çok sevmiştir...ne güzel bunu düşün ve mutlu ol...ve eminim ki Allah'ın izniyle tekrar bir araya geleceksiniz....
bi de bak bana çok sevdim ama o beni bir kalemde sildi attı...umrunda bile olmadım...bana o dediği son cümleler aklıma geldikçe hep ağlıyorum...şu an olduğu gibi....
canım benim eski sevgilim de beni silip atmıştı ben başka kıza aşık oldum diyerek..
o kızı yüceltip beni alçaltarak senden daha güzel daha anlayışlı gibi
sözlendi o kızla ama sonra ayrıldılar..
dün ayrıldığımı öğrenmiş habire geri dön bak ayrılman işaret falan diyordu..
dünde aynı şekilde bana dediği lafları ben ona söyledim.. inat olsun diye değil ama Allah söyletti..
ben başkasını seviyorum onun için acı çekiyorum ne tekrar senle olması onu seviyorum..
lütfen rahat bırak olmayacak öyle birşey dedim..
sonra durdum bana dediği lafları aynını söylediğimi farkettim..
Allah büyük canım.. bak ilahi adalet..
sende üzülme cidden karşıdaki sevmiyorsa üzülmenin bile kıymeti olmuyo çünkü...
evet canım çok haklısın...adalet işte...Ben Allah'ın adaletine güveniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?