Ayrıldık, öleceğim acıdan ben..

çok dua ediyorum olacaksa engellerimiz kalksın bir an önce..
olmayacaksa bir an önce unutayım..
dediğin gibi sanki yarım kaldı bi yanım.. üşüyorum..
bu oda eskiden mutlu bir odaydı..bu odaya uçarak giriyodum..
şimdi dar geliyor duvarlar üstüme geliyor..
aşk insanın hayatına nasıl etki ettiğini gördüm:2:

aşk bir insanın hayatının merkezi zaten baska bir boyuta geciyor insan ayrılıkda hersey farklı hicbirseyin anlamı kalmıyor ben uzun sure sonra sevdigim adamı gordum ve bugun dondu ama suan okadar mutsuzum okadar kotuyumki anlatamam ki bu bile bu kadar etkilerken insanı ayrılık mahfediyor:2:

evet insan aşkı hayatının merkezi haline getiriyor...mesela yemek yerken yolda yürürken en alakasız seyi bile yaparken hep onu düşünüyorum...

Son düzenleme:
farklı şehirlerdeydik ama sanki yanımdaymış gibi oldu...
diyorumo yoktu daha öncede yoktu yanında 3 4 kere gördün unut Smyl unut..
o yaşıyorsa sende bırakıp onu hayatına bakacaksın..
5 6 saat yetiyor sonra tıkanıyorum..
örgüye bile başladım.. dizi izlemeyen ben dizi izliyorum..
Allahımm sabır versin herkese..

canım bak daha 1 hafta olmuş...o da seni aramak istemiş sana söylemiş ya zaten demek ki hersey bitmemiş onda da...sıkma canını bakarsın tekrar bir araya gelirsiniz...bana sevdiğim ayrılırken son konuşmamızda nasıl canımı acıtmıştı...sıkma canını dua et...bak mübarek gece...Allah kabul eder inşallah dualarını dualarımızı...

dua edeceğim canım sizde edin dualarınızda unutmayın..
benimkide ondan soğumam için önce seni sevmicem fln dedi..
sonra benden soğu falan dedi sen unut beni dedi
unutsam sen mutlu olacak mısın dedim..
bırak ben hakettim dedi..sözümü tutamadım.. ben üzüleyim bırak dedi..

canım zaman en iyi ilaç...ben ilk zamanlar ruh gibiydim annem sürekli sorardı ne oldu diye...hep ağlardım

ama belli ki bi şeyler bitmemiş onda da eminim tekrar görüşeceğinize...

ailesi kesin konuşmuş ama rest çekerse dönüş var tabi..
ama şimdiye kadar rest çekmedi, o yönde bir çabasıda yok yeni olduğu için daha anlamamış da olabilir..
ama şu an unutma evresi daha zorlaşıyor..
nefret etme süreci uzuyor..
edemiyorsun da kalıyorsun öyle..

canım zaman en iyi ilaç...ben ilk zamanlar ruh gibiydim annem sürekli sorardı ne oldu diye...hep ağlardım

ama belli ki bi şeyler bitmemiş onda da eminim tekrar görüşeceğinize...

geçen güne kadar daha iyiydim..
slov şarkı falan dinlemiyordum..
tv izlerken çocuklar duymasında bi anlık şarkı herşeyi körükledi.. ogünden sonra kötüleşmeye başladım geceleri...
inşallah tatlım zamanla olur mu olmaz mı bilemem..
antidepresan falan alıyormuş..
geceleri rüyasında benle ilgili kabuslar görüyomuş.. benim kendime zarar vermemden çok korkuyor..

ben bazen gerçekten böyle tapınılası aşklar kaldı mı diye düşünürken bu konuyu gördüm ve çok duygulandım, çünkü ne bende ne de çevremdeki bayanlarda kesinlikle rastlamıyorum bu kadar yoğun duygulara .. ama tabii ki sizin için de üzüldüm.
şöyle yapın, böyle yapın gibi tavsiyeler veremeyeceğim çünkü en mantıklısı zamana bırakıp bu acıyı yaşayıp söndürmek. bir yandan da bu devirde böyle tutkulu bir aşk yaşadığınız için de bir nebze şanslısınız. umarım en doğru, en güzel yolu bulursunuz ve bu acılarınız diner ve çok mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
çok sağol north82:)

normalde cidden çok iyi anlaşıyduk..
ben çok sevmiştim.. ve artık diyordum Allahım bu benim eşim olmalı..
nasip olmadı..:)
Umarım böyle bir gecede dualarımız kabul olur..
hakkımızda hayırlısı olsun:)

umarım masallardan daha güzel bir aşk yaşarsın:)

inşallah diner bu acılar...benim aşkım artık saplantıya dönüştü başkalarına evet diyemiyorum...sürekli aklımda ve kendime zarar veriyorum ve bazen diyorum ki onunla hiç karsılaşmasaydım bu acı beni mahvetti...ve ben şu an psikolog araştırıyorum o dereceye geldim...

ben masal gibi bi aşk yaşamak istemiştim.. ne bir yalan söyledim ne birşey sakladım..
herşeyi olduğu gibi söyledim..
dürüsttüm hep..
Ama nasip değilmiş..
çok özlüyorum onunla olan saatimi dakikamı..
allahım birlikte bi hayat kurmayı nasip eder inşallah..

Hakkımızda hayırlı ise çok geç olmadan geri dönsünler ve herşey çok daha güzel başlasın,devam etsin ama değillerse Allah en kısa zamanda unutmamızı sağlasın,doğru insanı çıkarsın karşımıza.

az önce arkadaşımın erkek kardeşinin vefat ettiğini öğrendim.Ailenin tek oğluydu.hem de daha 16 aylık evladı vardı.karısı başkasıyla işi pişirmiş ve işi pişirdiği adamla kavga etmişler,birbirlerini vurmuşlar ve o ölmüş Rabbim ailemizi,sevdiklerimizi kötülüklerden korusun herseyin hayırlısını nasip etsin.Bunu duyunca;"aşk acısı ne ki dedim bunun yanında.İlişki bittiğinde tamam mahvoluyorsun ama yeniden aşık olabiliyorsun başka birine.ya sevdiğin ölseydi çok mutluyken ya sevdiklerine bir şey olsaydı"tamam her acının yeri etkisi başka ama bunları düşününce şu anda yaşadığım şey devede kulak kalıyor.Hakkımda hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum.demek ki hayırlısı buymus da ahhhh herseye ragmen şu özlemek yok mu?içini eziyor insanın.heleki umursamaz olması...ben uyuyamıyorum işte ama o ohhh keyfinde.sorsam sözde o da çok kötüdür.erkekler bizim gibi olmuyorlar.gercekten seven bir erkeği ise bu dünyada hiç bir şey durduramıyor.

aynen tatlım zaten özlemek mahvediyor..
alışmışım onun her zaman fikrini almaya..
alışverişten gelsem birşey olsa hemen arayıp haber vermek fikrini sormak istiyorum..
sevinsem onunla paylaşmak, üzülsem yine onunla dertleşmek istiyorum..
bu arada dikkatimi birşey çekti..
o kendinin ve kız kardeşinin facebook adresinden sildi beni..
ama ev arkadaşının facebook adresinde durduğumu farkettim.
çocukla çok fazla muhabbetimiz yok.. selam kelamdan öteye gitmez..
bir kere aramıştım açmadı eski sevgilim uyardı herhalde açma diye aramadım bidahada..
galiba ordan takip ediyor..

Rabbim severek ayrılanların yardımcısı olsun
2 ay olucak ama ölüyorum günden güne bitiyorum kimse anlamıyor bosver unutursun diyolar ama olmuyo sanki sevgisi günden güne büyüyüp beni paramparça ediyor herseyi bütün dünyamı onun üzerine kurmusken biranda bitmesi dünyamın yıkılmasına sebeb oldu artık hayata bomboş bakıyorum nefes almak bile boş geliyor

Bakma sen insanlara.Çok acımasızlar,çok benciller ya.Ayrılık olunca hemen unutmanı bekliyorlar.Bana hala onu mu düşünüyorsun?umrunda bile değilsin saçmalama.Ne salaksın falan diyorlar.Kendilerinin başına geldiğinde öyle değiller ama.Sürekli arayıp dert yanmalar,ilgi beklemeler.Mesela ben çok üzgünüm kendi kendime üzülüyorum,paylaşamıyorum hemen dinlemek ve susmak yerine üzerime geliyorlar.hemen unutmamı beklemelerinden nefret ediyorum.beni dinlemek istemiyor arkadaslarım ama daha sevgili bile olmadıkları sadece hoşlandıkları adamları anlata anlata bitiremiyorlar cok düşüncesizler çok.

ya of biz kadınlar da amma salakmısız be.dunyamızı hep üzerinlerine kuruyoruz.yogun yasıyoruz.hersey onlarla guzel oluveriyor birden.oysa biz onların hayatlarının sadece bir parcası olarak kalıyoruz.biz gidince 1 parcaları ölüyor ama gerisiyle gayet yasıyorlar hayatı hatta guzel bir kadın görünce içlerinde yeniden heyecan başlayıveriyor.biz ise dunyamızı kaybediyoruz.yörüngemiz şaşıyor.o gidince hersey anlamını yitiriyor.bomboş oluyor herşey.depresyonun dibine vuruyoruz.nefret ediyorum bu huyumuzdan.

dibine kadar üzüntünü yaşamalısın. ağlayabildiğin kadar ağla üzülebildiğin kadar üzül ki içinde hiçbirşey kalmasın ve de bence en önemlisi ondan haber alacağın her yolu kapaman. çünkü haber aldığın her an en başa geri döneceksin. tamam yeni bir ayrılık ilk zamanlar elin msnden telefon rehberinden onun adını silmeye gitmez ama sonuçta zaman gelecek bunları da yapacaksın. zaten yapmak zorundasın da. yoluna devam edeceksin bir şekilde ama kendine biraz zaman tanı. bu tip şeyler bir anda olmaz. unutmak anıları hafızandan silmek bu kadar kolay değil ama yine de kendine eziyet etme. bu kötü günler bitecek merak etme

Demek kendine zarar vermenden korkuyor.O zaman bunu kullanmalısın gecenin geç vaktinde msj çek senin intihar edeceğni anlasın ama bundan onu suçlama yani kendini suçlu hisstmemesi için bişiyler yaz eğer seni seviyorsa bişiyler yapacaktır.
Benim bi arkadaşımda aynı durumdaydı ama çocuğa msj atmadık ben aradım dedim ki 'nimet hiç iyi değil herşeyden bıkmış halde intihar etmeyi düşünüyo sbahlara kadar ağlıyo elindeki herşeyi kaybettiğni söylüyo' dedim bu tlfnun aakşamına çocuk nimeti aramış ve barıştılar şu anda da nişanlılar ve çok mutlular. Bunuda deneyebilirsin.
Barışmasanız bile en azından seni gerçekten sevip sevmediğini onun için ne ifade ettiğni anlarsın canım:13:

benim ilk ciddi ilşkim denilebilirdi..
aileme söylemiştim.. onunda ailesi biliyordu..
ve nisanda sözlenecektik..
bizim ilişkimizde kötüye giden birşey yoktu..belki de koyan bu..
her zamanki gibi gülüp eğlenirken ailesinden bir telefon aldı o telefondan sonra düzelmedi işte..
aniden bir bitiş..
ayrıldığımızda saat 19 30 civarıydı o günün sabahında dinlediğimiz şarkıların isimleri..

yaşar.. beni koyup gitme
ferhat göçer... götür beni gittiğin yere.. üzüm
taner kaya.. ayrılsak ölürüz biz..

bunları dinleyip ağlamıştık çok özlemiştik birbirimizi bugün noldu bize aşk komasına girdik dedi güldü ...gelmesine gün sayıyorduk..ayrılmasak dün gelicekti.. bir telefonla bitti herşey..şaka gibi dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…