Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

Sevgilinizin bu nedenle iliskiyi bitirmesi bana biraz sacma ve abartili geldi..
Özür dilemenizi bekleyebilir o ayri bi Konu ama elalemin karisi ayrilmasi BENCE sacmalik
Hakkinizda Hayirlisi olsun... insallah orta yolunu bulup barisirsiniz.

insan yaşıyor...

sevgiliden de ayrılsan yaşıyorsun

ucunda ölüm olmuyor

yaşıyorsun ....

ben de çoğunlukla aynı fikirdeyim, tamamen hatalısınız, ben de olsam ben de ayrılır ve birdaha yüzüne bakmazdım sevgilimin, eşim yapsa benzerini onunla da ilişkimiz ciddi şekilde sarsılır, bence yardım isteyen o kıza da özür borçlusunuz, büyük kabalık etmişsiniz.

kötü şeyler düşünüyorum hep,yaşamaktan bi tat almıyorum

Arkadaşım bu adam senin tabirinle şerefsiz ,o halde kendini öldürmeyi ima edecek kadar neden üzülüyorsun.
Kabahatli olan o yanlış tanımışım dersin evet alışkanlık vardır ama içindeki nefretler soğursun ..
Ama sen hem adama hakaret ediyorsun hem kadına hayat kadını muamelesi yapıyorsun hem de öleceğim barışalım diyorsun.
Seni ilk fırsatta aldatacağını düşündüğün adamla nişanlanman hata zaten.
Dersen ki yok öyle bir adam değil o zaman kuyruğunu kıstır özür dile.
Özür dilemem,sevgilim şerefsiz ,kadın namussuz ama ben üzülmeyeyim.
Eee ne olsun istiyorsun ?
Ölüm konusunu ne kadar kolay alıyorsun diline,genç kızsın Allah sana bir ömür vermiş ne hakla onu bir erkeğin yolunda heba edersin.
Kim verdi sana bu hakkı,sen kendi kendimi yarattın ?
Hangi inanca sahipsin bilmiyorum Kuran oku,ferahlatır,insanın kafasının çalışmasını sağlar,mantıklı düşünürsün.
Ben sana barışın diye dua etmem asla çünkü bence sen asla düzelmeyeceksin.
İnşallah aklını başına alırsın en kısa zamanda,Allah yardımcın olsun.

yorumun için sağol
üzülüyorum çünkü evt bi alışkanlık var yaşanmışlıklar var o yüzden çok üzülüyorum
kesinlikle kadına hayat kadını muamelesi yapmıyorum yanlış anlaşılmış heralde
zaten sevgilimden özür diledim yani daha ne yapabilirim ki,haklısın Kuran okumalıyım yoksa kendime gelemiycem zaten.
inş diğer arkadaşlar dua ederler benim için buna ihtiyacım var çünkü...
düzelmeyeceksin derken?hangi konuda düzelmiycem

canım böyle biri için üzülmeye değermi dönüp bakma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…