Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

İsyan isyan isyan ...

Allah'ın adaletini sorgulamak senin haddin değil, toparlan biraz

Üzülmeni anlıyorum ancak karşındaki adamın sana ne kadar zararlı olduğunun farkındasın, karaktersiz diyebilecek kadar biliyorsun ne olduğunu o halde toparlanacaksın

Ayrılık canını acıtır insanın kabul ediyorum ancak ölmeyi isteyecek, Allah'a isyan edecek kadar bir acı değildir bu, hepimiz yaşadık, bu sitede ne acılar var, karıştır biraz oku resmen terapi gibi gelir. Gencecik insansın, taşı sıksan suyu çıkar, kimseye ihtiyacın yok. Kendini güçsüz olduğuna inandırma, bırak biraz zaman geçsin, o senin yokluğunla cezasını bulur zaten, kendine iyi telkinler ver, ölmek falan o nedir öyle silkelen hayat çok güzel ....

insan bu yüzden ayrılmaz ki amaevet tek başıma üstesinden gelemiycem galiba..

evet haddim değil ama
toparlanamıyorum ki bütün gün oturup boşluğa bakıyorum sanki annemler filanda teleşlanmaya başladı halimden.
ben belki aylarca kendime gelemiycem ama o hiç birşey olmamış gibi hayatına devam edicek benim hayatımı kararttı çok zoruma gidiyo bu

insan bu yüzden ayrılmaz ki amaevet tek başıma üstesinden gelemiycem galiba..

(Öncelikle, ilişki geçmişinizi detaylı olarak bilemediğimiz için konu üzerinden yorum yapıyoruz.
Konuya döneyim..)

Evet, bu yüzden ayrılabilir. Adamın hesabını kullanıp başkasıyla O'ymuş gibi yazışmış, bir de üzerine rezil etmişsiniz. (Rica konusunun gerçek olduğunu düşünürsek..) Kadınla kırıştırıyor mu, kırıştırmıyor mu bileyiz ama insanların bir şey rica ederken, aralarında belirli bir iletişim de varsa gülücük koymaları gayet normal.

Yine de sizin şüphelendiğiniz gibi bir durum olsa bile, bu size başkasının hesabına girme, o kişiymiş gibi iletişim kurma yetkisi vermez.

Sevgilinize güven sorununuz varsa, alır karşınıza konuşursunuz. Ajancılık oynamazsınız.

Kusura bakmayın ama ben eşler/sevgililer arasında bu sosyal hesapların şifrelerinin paylaşımını doğru bulmuyorum ve size bu işin uzmanı olduğumu da söyleyebilirim. Sizin yaptığınızı benim eşim yapsa, bakın sevgilim de değil, kesinlikle büyük olay çıkarırdım. Yaptığınızın hiçbir şekilde açıklaması yok.

Karşınızdakine güvenmeyi ve sorunlarını açıkça konuşarak halletmeyi öğrenmeniz lazım.

Artık toparlanma zamanın geldi.. artık doğrul,bir silkelen..Kendini oyalayacak bir şeyler bul.. Güçlü ol,sürekli kendini oyala.. yüzüne maske yap,saç bakımı yap..Hem düşünmez hem güzelleşirsin
Ne zaman düşünmeye başlasan hemen kafanı dağıtacak bir şeyler bul..

Allah başka dert vermesin.. O kişiye inat mutlu ol,gez toz.. süslen okula git,dimdik yürü,seni aştım havasına gir..

heyt bea işte buu

Ayrılıklar zordur ama niye hayatın kararsın ki, yoluna devam edeceksin. Kendini zorla bunalıma sokma ve kendine acıma. Kendine sürekli acımak hayatta yapılabilecek büyük hatalardan biri çünkü seni depresif yapar. 20-30 yıllık evliler ayrılıyor, her ilişki yürür diye bir kaide yok, kendini toparlamaya bak. Gençsin, bu güzel zamanlarını heba edecek vaktin yok, üzülmen tabi ki doğal ama kendini perişan ederek sadece daha derin bir bunalıma düşersin. İşin özü kabullenmek, sen bütün gün oturup boşluğa bakarken hayat akıyor. Mustafa Topkara'nın Yol Ayrımı diye bir kitabı var, okumanı tavsiye ederim. Ayrılık acısı dediğimiz şeylerin altında yatan nedenleri fark edince belki biraz güç bulursun toparlanmak için. Kendini aciz görme...

hepiniz çok haklısınız ama olmuyo işte yapamıyorum dediklerinizi

son kez konuşsam mı acaba yoksa değmez mi

kıskansam bıle ben asla onun adına yazmam burda yok derim ama onun burnunda getiririm yine de kıskandıgımı karsıdakı kadına göstermem sız cok yanlıs yaptınız o kadında bunu suan anladı sız özür dilemesinizde o kendını suan sızden ustun görüyordur cnku adam senı bıraktı cok yanlıs dusunmeden adım atmıssınız bu kadar rezıllıktn sonra özür dilemek sorun olmaz dileyin seviyorsanız adamı bir daha böyle aptalca düsünmeden adım atmayın. ayrıca özür dilemek küçüklük değil bir ERDEMDİR!

Son düzenleme:

o kadın da tam bi pislikmiş ne düşündüğü hiç umurumda değil çünkü ben kendimi ondan üstün görüyorum haklısınız ama oda bana sen gelip barışmak istiyceksin demiştti onun dediği olcak konuşursam

keşke o kadar fevri davranmasaydınız insan görünce kendini tutamıyor ama tutmalıydın güzelce konuşurdun meselede kalmazdı canım biraz kendin etmişsin ama inş düzelir canım

Son düzenleme:
asla düzelmiycek..aslında bi yandan kurtuldum diyorum bi yandan da bazı şeyler zoruma gidiyo canım yanıyo

Lorena, bu kadar kişi yorum yaptı, şuanda biraz da sakince düşünebiliyosundur. sence bu durumun geneline bakıldığında suçlu musun yoksa haklı mısın?

bence sevgilin bitirmeyecekti eğer ki özür dileseydin.

eğer suçlu olduğunu hissediyorsan, özür dilediğini, hata yaptığını yaz. ama barışlaım diye yalvarmayacaksın tabi ki, ben üzgünüm hatalıydım, de.

eğer suçsuzum ben tamamen haklıyım diyorsan da hayatına devam et.

gündüz biraz daha sakin düşünebiliyorum ama geceleri ağlıyorum hep
tamamen onunda kendiminde haklı olduğumu düşünmüyorum,ben onun adına cevap yazarak hata yaptım bunu kabul ediyorum ama özür de diledim..
zaten şöyle oldu ilk başta;ilk mesaj attığında askım sen napmaya çalışıyosun benim yerime konuşmuşsun bi daha sakın yapma dedi
bende zaten bi kaç kere özür diledim bi daha yapmam dedim,kadından rahatsız oldum dedim
sonra gitgide daha sinirli mesajlar atmaya başladı..nasıl yaparsın filan diye,son olarak o mikrop kadın kopyalayıp göndermiş konuşmaları sevgilimde bu kadar aşağılık olabileceğini düşünmezdim yazmış sanki kadına küfrettim yaa sadece kusura bakmayın yardımcı olamayacağım yazdımm sadece bu!keske küfretseydim.
son olarakta barışmak isteyeceksin yazmış ama ben seni affetmiycem asla yazmış..bende yazacağımı yazdım öyle bitti.
benim bu adam için ne fedakarlıklar yaptığımı yada neler yaşadığımı bilseniz ona beddua edersiniz ama değmedi işte
o kadını da sevgilmide Allah a havale ediyorum,benim ahımı aldılar..dilerim ikisininde felaket haberini alırım..dilerim bana tercih etiği insanlar onun sebebi olurlar..

kimseyi sana tercih etmiş değil, en azından bu olayda bu geçerli değil.
kadın sonradan mesajları gönderince çıldırmıştır, bak diyorum ben de aynı tepkiyi verirdim. ama bu tavırlar sana tamamen tersse de yapabilecek bişey yok zaten.

bitirmek isteseydi ilk başta, sana söver bitirir giderdi ben hala senden ılımlı bir tavır beklediği düşüncesindeyim.

o kadını da sevgilmide Allah a havale ediyorum,benim ahımı aldılar..dilerim ikisininde felaket haberini alırım..dilerim bana tercih etiği insanlar onun sebebi olurlar..

Kadının suçu ne allah aşkına ? Felaket haberlerini alırım ne demek.
Bence senin bu söylediklerin çok ayıp.
Haklı hiç bir yanın yok , bedduan sana dönecek böyle devam edersen.

peki napmalıyım en başında özür diledim zaten ve bugün 5.gün hiç msj filan yok napiyim ki

Kadının suçu ne allah aşkına ? Felaket haberlerini alırım ne demek.
Bence senin bu söylediklerin çok ayıp.
Haklı hiç bir yanın yok , bedduan sana dönecek böyle devam edersen.

ben o kadınında suçlu olduğunu düşünüyorum,eminim zevk almıştır bu durumdan.biz evlenmeyi düşünüyoduk herşeye o sebep oldu..insan sebep olduğu için biraz üzülür
ama asıl suçlu sevgilim o fırsat verdi bunlara haklısın kadına beddua etmemem lazım ama sevgilim olucak o karaktersize hergün ediyorum çünkü canım yanıyo sanki içimde ateş yanıyomuş gibi hissediyorum hergün 3-4 saat anca uyuyorum

Canım sevgilin haklı , bunun sonunda ayrılık olup onca laf etmesi doğru değil ama bunu yapmakta bile haklı.
Çevremizde bizim dışımızda insanlar var , insanları birbirine karşı rezil edemeyiz.
Ben sevgilimin telefonlarını bile açmam , msnde ona söylemeden arkadaşına cevap bile vermem.
İlle rica edenin hoca olması gerekmiyor , kıramayacağın insanlar vardır.
Sen rezil etmişsin adamı.
Üzgünüm ama sonuna kadar haklı.

sonuna kadar haklı mı((((
o kıramayacağı insanlar onun için benden daha mı önemli yani o zaman hiç sevemmiş beni..beni kırıyo ama onları kıramıyo..ben onun için kardeşim gibi sevdiğim arkadaşımı kırmıştım..
ne kadar adi ne kadar vefasız bi insanla berabermişim ben bir de burda anlatamadığım şeyler var düşün yani..ben toparlanamıycam galiba

Sevgiyi böyle mi ölçüyorsun ... Bence yanlış yapıyorsun.
Ve hiç mantıklı düşünmüyorsun.
Bende ayrıldım 2.5 yıllık ilişkim bitti , ölmedim , üzülüyorum ama yaşıyorum .
Toparlanırsın merak etme.

evet demek ki sevmiyomuş(
böyle bi sonu haketmedim ben..(( hayatım mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…