ben çok emek verdim çok şey feda ettim haketmedim bunu..biz daha öncede çok kavga ettik ama 1 günden uzun sürmedi küslüğümüz.3 gün oldu tek bir msj atmadı ama bende ne msjı bekliyorum ki terkedildim hala neyi bekliyosam.demek ki artık sevmiyo beni ne karaktersiz bi insanmış,ben acı çekerken onun umurunda değil bana çok zararı dokundu sonrada bi hiç yüzünden terketti ilahi adalet benim için işlemiyo bu dünyada anladım artık.
Sevgilinizin mahremini kıskançlık yüzünden ihlal etmiş, yapılmaması gereken bir şey yapmışsınız. Doğal olarak tepki alıp terk edilmişsiniz. Bunlar normal.
Normal olmayan, sizin bu ayrılığın ardından içine girdiğiniz durum.
Tamam, hepimiz ayrılıklar yaşıyor, çok zor durumlara giriyoruz ama ölümden bahsetmek ne demek?
Ne olursa olsun, karşınızdaki haksız bile olsa canınıza kıymaya değer mi? "Çok seviyorum" sanmanız en fazla 1 yıl sürer, unutursunuz sonra da.
Lütfen aklınızdan bu düşünceleri çıkarın ve hayatınıza konsantre olun.
Ayrıca bir sonraki ilişkiniz için bir uyarı daha yapayım, eşinizin/sevgilinizin/nişanlınızın mahremine saygu gösterin, şifresiyle girip O'ymuş gibi yazışmayın. Bu sağlıklı bir hareket değil.
Eğer tek başınıza mücadele edemeyeceğinizi ve çok zorlandığınızı düşünüyorsanız da profesyonel yardım alın. Bu ayıp bir şey değil.
İsyan isyan isyan ...
Allah'ın adaletini sorgulamak senin haddin değil, toparlan biraz
Üzülmeni anlıyorum ancak karşındaki adamın sana ne kadar zararlı olduğunun farkındasın, karaktersiz diyebilecek kadar biliyorsun ne olduğunu o halde toparlanacaksın
Ayrılık canını acıtır insanın kabul ediyorum ancak ölmeyi isteyecek, Allah'a isyan edecek kadar bir acı değildir bu, hepimiz yaşadık, bu sitede ne acılar var, karıştır biraz oku resmen terapi gibi gelir. Gencecik insansın, taşı sıksan suyu çıkar, kimseye ihtiyacın yok. Kendini güçsüz olduğuna inandırma, bırak biraz zaman geçsin, o senin yokluğunla cezasını bulur zaten, kendine iyi telkinler ver, ölmek falan o nedir öyle silkelen hayat çok güzel ....
insan bu yüzden ayrılmaz ki amaevet tek başıma üstesinden gelemiycem galiba..
evet haddim değil ama
toparlanamıyorum ki bütün gün oturup boşluğa bakıyorum sanki annemler filanda teleşlanmaya başladı halimden.
ben belki aylarca kendime gelemiycem ama o hiç birşey olmamış gibi hayatına devam edicek benim hayatımı kararttı çok zoruma gidiyo bu
Artık toparlanma zamanın geldi.. artık doğrul,bir silkelen..Kendini oyalayacak bir şeyler bul.. Güçlü ol,sürekli kendini oyala.. yüzüne maske yap,saç bakımı yap..Hem düşünmez hem güzelleşirsin
Ne zaman düşünmeye başlasan hemen kafanı dağıtacak bir şeyler bul..
Allah başka dert vermesin.. O kişiye inat mutlu ol,gez toz.. süslen okula git,dimdik yürü,seni aştım havasına gir..
insan bu yüzden ayrılmaz ki amaevet tek başıma üstesinden gelemiycem galiba..
evet haddim değil ama
toparlanamıyorum ki bütün gün oturup boşluğa bakıyorum sanki annemler filanda teleşlanmaya başladı halimden.
ben belki aylarca kendime gelemiycem ama o hiç birşey olmamış gibi hayatına devam edicek benim hayatımı kararttı çok zoruma gidiyo bu
kıskansam bıle ben asla onun adına yazmam burda yok derim ama onun burnunda getiririm yine de kıskandıgımı karsıdakı kadına göstermem sız cok yanlıs yaptınız o kadında bunu suan anladı sız özür dilemesinizde o kendını suan sızden ustun görüyordur cnku adam senı bıraktı cok yanlıs dusunmeden adım atmıssınız bu kadar rezıllıktn sonra özür dilemek sorun olmaz dileyin seviyorsanız adamı bir daha böyle aptalca düsünmeden adım atmayın. ayrıca özür dilemek küçüklük değil bir ERDEMDİR!
Lorena, bu kadar kişi yorum yaptı, şuanda biraz da sakince düşünebiliyosundur. sence bu durumun geneline bakıldığında suçlu musun yoksa haklı mısın?
bence sevgilin bitirmeyecekti eğer ki özür dileseydin.
eğer suçlu olduğunu hissediyorsan, özür dilediğini, hata yaptığını yaz. ama barışlaım diye yalvarmayacaksın tabi ki, ben üzgünüm hatalıydım, de.
eğer suçsuzum ben tamamen haklıyım diyorsan da hayatına devam et.
gündüz biraz daha sakin düşünebiliyorum ama geceleri ağlıyorum hep
tamamen onunda kendiminde haklı olduğumu düşünmüyorum,ben onun adına cevap yazarak hata yaptım bunu kabul ediyorum ama özür de diledim..
zaten şöyle oldu ilk başta;ilk mesaj attığında askım sen napmaya çalışıyosun benim yerime konuşmuşsun bi daha sakın yapma dedi
bende zaten bi kaç kere özür diledim bi daha yapmam dedim,kadından rahatsız oldum dedim
sonra gitgide daha sinirli mesajlar atmaya başladı..nasıl yaparsın filan diye,son olarak o mikrop kadın kopyalayıp göndermiş konuşmaları sevgilimde bu kadar aşağılık olabileceğini düşünmezdim yazmış sanki kadına küfrettim yaa sadece kusura bakmayın yardımcı olamayacağım yazdımm sadece bu!keske küfretseydim.
son olarakta barışmak isteyeceksin yazmış ama ben seni affetmiycem asla yazmış..bende yazacağımı yazdım öyle bitti.
benim bu adam için ne fedakarlıklar yaptığımı yada neler yaşadığımı bilseniz ona beddua edersiniz ama değmedi işte
o kadını da sevgilmide Allah a havale ediyorum,benim ahımı aldılar..dilerim ikisininde felaket haberini alırım..dilerim bana tercih etiği insanlar onun sebebi olurlar..
o kadını da sevgilmide Allah a havale ediyorum,benim ahımı aldılar..dilerim ikisininde felaket haberini alırım..dilerim bana tercih etiği insanlar onun sebebi olurlar..
kimseyi sana tercih etmiş değil, en azından bu olayda bu geçerli değil.
kadın sonradan mesajları gönderince çıldırmıştır, bak diyorum ben de aynı tepkiyi verirdim. ama bu tavırlar sana tamamen tersse de yapabilecek bişey yok zaten.
bitirmek isteseydi ilk başta, sana söver bitirir giderdi ben hala senden ılımlı bir tavır beklediği düşüncesindeyim.
Kadının suçu ne allah aşkına ? Felaket haberlerini alırım ne demek.
Bence senin bu söylediklerin çok ayıp.
Haklı hiç bir yanın yok , bedduan sana dönecek böyle devam edersen.
Canım sevgilin haklı , bunun sonunda ayrılık olup onca laf etmesi doğru değil ama bunu yapmakta bile haklı.
Çevremizde bizim dışımızda insanlar var , insanları birbirine karşı rezil edemeyiz.
Ben sevgilimin telefonlarını bile açmam , msnde ona söylemeden arkadaşına cevap bile vermem.
İlle rica edenin hoca olması gerekmiyor , kıramayacağın insanlar vardır.
Sen rezil etmişsin adamı.
Üzgünüm ama sonuna kadar haklı.
sonuna kadar haklı mı((((
o kıramayacağı insanlar onun için benden daha mı önemli yani o zaman hiç sevemmiş beni..beni kırıyo ama onları kıramıyo..ben onun için kardeşim gibi sevdiğim arkadaşımı kırmıştım..
ne kadar adi ne kadar vefasız bi insanla berabermişim ben bir de burda anlatamadığım şeyler var düşün yani..ben toparlanamıycam galiba
Sevgiyi böyle mi ölçüyorsun ... Bence yanlış yapıyorsun.
Ve hiç mantıklı düşünmüyorsun.
Bende ayrıldım 2.5 yıllık ilişkim bitti , ölmedim , üzülüyorum ama yaşıyorum .
Toparlanırsın merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?