Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

belliki sevgiliniz size doğal olarak çok sinirlenmiş. evet birden ilişkiyi bitirmek belki hoş değil, fakat o size nispet yapıyor.

siz biraz kıskançlık yapmışsınız. o bayan evli olduğunu siz söylüyorsunuz, ve sevgilinizin samimi arkadaşının eşi.
zaten kötü birşey olsa, sevgilinizin arkadaşı buna izin vermez anlatabiliyormuyum.
siz biraz kıskançlık yapmışsınız, birdaha bunun ödevini yapma diye şart koşmuşsun. buda hoş değil.
Arkasından mağde iş çevirmişsin, bunu bağri ona söyleseydin. senden öğrenseydi, sana olan güvenini sarsmışsın.
kesin sevgilinin samimi arkadaşı arayıp söylemiştir. ben yaparım deyipte, eşime böyle msj atmışsın diye.
aralarında hem muhabbet yokki, sadece bunu gözden geçirirmisin diye not düşmüş.

Hoşunuza gitmeyen durumlar olacaktır bu durumda ki gibi, fakat başka bir dille konuşmanız gerekiyor erkeklere karşı.
politik davranmak gerekir. o inirliyken doğal olarak bağırıp çağıracaktır, burada haksız olarak sen alttan alman gerekecekti.

Kendini kötü hissedebilirsin, fakat özür dileme bencede. arayıpta ne diyeceksin zaten boşver.
ama sevgilinle bi konuştuğunda, genel olarak şunları söyleyebilirsin:
Senin adına konuşmam doğru değildi, özür dilerim. Bu konuda sana da rahatsızlığımı dile getirdiğimi biliyorsun,
düşünmeden hareket ettim. Aynı şekilde sende bana gelen maile cvp yazsaydın bende aynı şekil bozulurdum.
Sen haklısın!
yapman gereken bunlar. inan bana, en geç oda en geç diyorum, ya msj atacaktır, yada arayacaktır seni.
Sen üstüne düşme onun. sen üstüne düştükce, kendini önemli birisi olarak görecektir. ben gitsemde kalsamda zaten beni istiyor falan filan havalara girecek. insan doğal olarak sinirlide olsa hoşuna gider. kendini onun yerine koy.
sanki iş adamı da senden dolayı müşterisini kaybetti :)) allahım yarrabbım
bunun için sakın delilik yapma!!!! Bir hafta sonra güleceksin bu durum için.

kendini üzme. terkedildim diye de düşünme. seni terk ederek, o seni kaybetti... Bunu düşün!!!

Gelişmeleri aktarırsın buradan1

hiç cevap vermedim,bu kadar alçak olduğunu bilmiyodum yazmış duyanda kadına kötü bşy yazdım sanıcak
bi daha yazarsa rahatsız etme artık diycem
içim parçalanıyo ama midem de bulanıyo aynı zamanda..

heh işte kadına hakaret etsen falan anlıcam ama senin yazdığında birşey yok ki tamam çok doğru birşey değil ama bir anlık sinirle yapmışsın atla deve bir olay değil.

şimdi ben birinden yardım istesem böyle bir cevap alsam sonra da adam bana sevgilim yazmış dese üstelemem bile yahu. bunlar olağan şeyler o kadının da eline fırsat geçmiş şikayet etmiş seni. tabii ki suç senin sevgilinde bugün o kadın yarın başka bir kız öbürgün komşunun kızı başka birgün ötekisi... liste uzar gider senin sevgilin etrafı özellikle de cicili bicili konuşan kızların hatrını seninkinden üstün tutuyor.

bunlar hep ilerisi için işaret unutma evlendiğinizi düşün yeri gelecek ailesi yeri gelecek iş arkadaşları yeri gelecek öğrencileri yığınla insanla karşı karşıya getirecek bu adam seni çok yıpranırsın yolver gitsin ya

canım ilişkide öncelikle arkadaş olunur, hata yapmışsın günlük rutin hele çalışan bir insan için çok normal bu yardımlaşmalar sevgiliside olsan bu hakka sahip değilsin işde saygı denilen şeydi budur tatlım

heh işte kadına hakaret etsen falan anlıcam ama senin yazdığında birşey yok ki tamam çok doğru birşey değil ama bir anlık sinirle yapmışsın atla deve bir olay değil.

şimdi ben birinden yardım istesem böyle bir cevap alsam sonra da adam bana sevgilim yazmış dese üstelemem bile yahu. bunlar olağan şeyler o kadının da eline fırsat geçmiş şikayet etmiş seni. tabii ki suç senin sevgilinde bugün o kadın yarın başka bir kız öbürgün komşunun kızı başka birgün ötekisi... liste uzar gider senin sevgilin etrafı özellikle de cicili bicili konuşan kızların hatrını seninkinden üstün tutuyor.

bunlar hep ilerisi için işaret unutma evlendiğinizi düşün yeri gelecek ailesi yeri gelecek iş arkadaşları yeri gelecek öğrencileri yığınla insanla karşı karşıya getirecek bu adam seni çok yıpranırsın yolver gitsin ya

evt kesinlikle öyle başka kızlara benden daha çok değer verecek kadar rezil bi insanla beraberdim ama bitti,çok şey yaptım pişman olacağım çok şey yaptım içim çok acıyo..
nefret ediyorum ondan o kadar yıprandım ki zaten bütün yaptıkları yanına kar kalcak eminim.
ben çok kötüyüm ya iyi değilim kaldıramycam bu durumu sanki

Açık konuşacağım erkek arkadaşın daha çocuk gibi ve çok saf, özür dilerim ama sen de büük saflık yapmışsın.O kıza o şekilde cevap yazmak yerine erkek arkadaşının gözünü açmaya çalışabilirdin.Neden başkalarının ödevini yapıyor ki?Neden bu birilerinin işlerini görerek onlara yaranma çabası.Senin de yaptığın hiç yakışmamış açıkçası başkasının işlerine bu kadar karışmaman daha doğru onlar adına bir söz söylememen hareket etmemen daha doğru ne kadar yakının olsa bile. Çok afedersin kırıcı olduysam ama doğru olan bunlar bence :31:

öncelik le sizin yaptığınız çok yanlış çok hatalı :20:
onun adına konuşmamanız gerekiyordu böyle bir durum hoş olmaz. ortada fazla bir şey de yok üstelik.
oda belli ki utanmış mahcup olmuş haklı .
ama böyle bir şey yüzünden ilişki bitirilmez sizede hak veriyorum sonuçta her şey den kskanıyoruz ama erkekler bizim gibi değiller bunu hep söylerim ben değiller işte aynı durum sizin başınıza gelseydi ..
tam tersi siz bir erkeğe bu konuda yardım edecek olsaydınız bakın kavga kıyamete ama erkeklere gelince böyle olmuyor canım malesef. onlar tam bi odun bu konuda ne anlıyorlar ne de başka bir şey :ssz:
sende bi sakin ol . mutlaka barışırsınız arayacaktır seni. bu yüzden ilişki bitmez yahu.
sana ders vermek istemiş biraz. sen şimdi yarın ki sınavına odaklan sadece bir de dersinden kalma.
ama su özür konusuda gelecek olursak ben de olsam asla özür dilemem elin kadınından kızından ..
böyle bir şart koyduysa eğer bilemiyorum işte . kararıda sen vereceksin.

nokta
gerçekten öyle karaktersiz elalemin kızından takdir görme peşinde,bazı şeyler dank etti kafama biraz geç olsada..
millettin hizmetini yapmaktan asla geri kalmaz ,asla düşünmez beni bi kerede sevgilim takdirini alayım diye hep başkaları..
Biri sanki karnını gidikladi:1:
oldu paşam deseydin!

hic cevap verme, nede ikinci, üçüncü msj'ni
emin ol hatasını anlayacak ve asıl sen değil x sevgilin senden af dileyecek.

obur kızda ne kadar tuaf bur insan birde hala muhatap olup, yazdıklarını kopyeleyip yolamiş. Dahada durumu zorlaştırıyor...:s

bahsedilen kadın, sevgilinin yakın arkadaşının eşi.

hakkaten nasıl adam birden suçlu oldu anlamadım.

bi de karaktersiz oldu arkadaşınn eşinin ödevine yardım ediyo diye, bense yardımsever demeyi tercih ederim.

yakın arkadaşının eşinden kıskanıyosan sevgiline hiç mi güvenmiyosun, bu derece karaktersiz mi bu adam?

şaşkınlıklar içerisindeyim :1:

kzlar mbr o kadar kötüyüm ki yazı yazmaya ble halim yok
hemen konuya gircem sabah sevgilimle ayrıldık,terkedildim daha doğrusu..dün akşam beni sevdiğini söyleyen insan sabah beni terketti nedenine gelince.

kızlar bi kaç ay önce bunun samimi olmadığı bi arkadaşının eşinin bi ödevi vardı.kız yanina gelmişti bende rahatsız olmuştum çünkü çok rahat bi insandı ve hareketlerinden rahatsız olmuştum.bi daha bu kadının ödevini yapma dedim oda tmam dedi.

bir hafta önce sevgilimin mail adresine bi bayandan mail geldi(mail adresi okula ait,şifresi vardı bende)kadının bi konuda yardıma ihtiyacı varmış ödev gibi birşey yani.bunları göndermiş mrb demiş gülücük koymuş altınada vaktin olunca bunlara bakar mısın yazmış.bende sevgilimin adına cevap yazdım yardımcı olamıycam kusura bakmayın yazdım.neden yanlış bişey mi dedim yazdı kadın bende hayır çok yoğunum ve yardımcı olamıycam yazdım.kadın bozuldu tabi iyi anladım tşkler yazdı.sonra bütün mesajları sildim.bugün öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum aradı beni bağırdı çağırdı kızın hocası rica etmişti dedi rezil ettin beni dedi.
bende dedimki araya hocayı niye sokuyo çocuk mu o dedim cvp veremedi.

itiraf etmedi ama bu yukarda bahsettiğim kadından gelmişti o mail galiba.yani bana yalan söyledi okuldan bi hoca rica etti o yüzden yapıyorum ödevini dedi.ama kız yukarda bahsettiğim arkadaşının eşiymiş.

neyse işte tartıştık kötü şeyler söyledik birbirimize o kızı bana yönlendirenler benim için çok değerliydi dedi.bitti bu ilişki dedi hiç bşy yazmadım snra ya kızdan özür dilersin yada biter dedi asla özür dilemem dedim yazdım gönderdim

çok kötüyüm yarın sınavım var ve ben sadece ölmek istiyorum.3.şahışlar yüzünden herşeyi bitiren biri için üzülüyorum hala aptal gibi.

benim yaptığım yanlıştı onun adına cevap vermemeliydim ama bu yüzden benden ayrılması normal mi sizce

Sen işin içeriğini bilmeden hem de onun ağzından başkasına mail göndermişsin. Üstelik onun işiyle ilgili…
Bence hak etmişsin olanları…ben olsam geri dönüşü olmaksızın ayrılırdım..

evt kesinlikle öyle başka kızlara benden daha çok değer verecek kadar rezil bi insanla beraberdim ama bitti,çok şey yaptım pişman olacağım çok şey yaptım içim çok acıyo..
nefret ediyorum ondan o kadar yıprandım ki zaten bütün yaptıkları yanına kar kalcak eminim.

tabii ki üzüleceksin kolay mı o kadar emek sevgi vs. ama bırak ömür boyu hergün ağlamaktansa şimdi 3 gün ağla 3 ay ağla 3 sene ağla istersen ama ömrünü heba etme.

pişman olacağım şeyler yaşadım demişsin pişman olma ne yaptıysan arkasında dur kimsenin karşısında eğilme değil sevgili ailenin karşısında bile eğilme

Valla eşimle benim evliliğimde mi sorun var, yoksa bu olayları abartanlarda mı inanın anlamadım.

Eşim başka bir ilde şark görevinde, %90 arkadaşının eşi gidemedi, %10 luk kısmı gitmiş. Biz telefonda konuşurken kapısı çalar eşime arkadaşı yemekler getirir, senin eşin yok sıcak sıcak ye diye eşim gönderdi der. İnanın daha aklımdan bir kere aaaa neden benim eşime yemek gönderiyor düşüncesi geçmedi, aksine Allah rağzı olsun der dua ederim, eşim izine geldiğinde de altta kalmamak adına çocuklarına hediye alır gönderirim.

Yada eşim başka bir ilde olduğu için arabanın bakımı yapılacağı zamanlarda iş yerimdeki erkek arkadaşlarımdan rica ederim, hepsi tabi ne demek ben götürürüm der. Eşleri duysa demeyeceğim çünkü eşleri arayıpta eşini sorduğunda benim arabanın bakımı vardı, sağolsun ben götürürüm dedi, götürdü, gelince söyleyim sizi arasın derim, hiç birinden de ters cevap duymadım, aksine götürsün işinin adı ne derler.

İnsanların olduğu yerde bu tarz yardımlaşmalar illaki olacak, bunun önüne geçemeyiz. Her yardımlaşma da kötüye yorulmamalı.

Şimdi üzülmen normal,kimse ayrılık istemez... Emeklerimin karşılığı bu mu diye kızıyorsun..ama bugünden gözlerin açıldığı için şükretmelisin.

Merak etme kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz...Evet senin de hatan var ama bu hata sana çok şey kazandırdı aslında... :ssz:

Sen gereken cevabı ver,kenara çekil... Ben de öğretmenim yok öyle başkasına ödev,iş yaptırmak falan.. rica olur da 1kere olur.. :ssz:

tabii ki üzüleceksin kolay mı o kadar emek sevgi vs. ama bırak ömür boyu hergün ağlamaktansa şimdi 3 gün ağla 3 ay ağla 3 sene ağla istersen ama ömrünü heba etme.

pişman olacağım şeyler yaşadım demişsin pişman olma ne yaptıysan arkasında dur kimsenin karşısında eğilme değil sevgili ailenin karşısında bile eğilme

Nasıl yani??? Bir kişinin iş çevresinden bahsediyoruz. Adam kalkıp aldatmış mı? Konu sahibini haklı çıkaracak hiçbir şey yok burada…aynı şey başına gelse senin iş çevrenden birine senin haberin olmadan bir şeyler yazılsa ayrıca yazılanlar tersleme şeklindeyse… ve düşünsene maili alan kişiyle karşılaşacaksın o kırgın ama senin olanlardan haberin yok. Bence bir erkekle aldatsaymış konu sahibi aynı utancı duyması gerekirdi.

ilişkiyi 3. kişi bitirmemişki siz bitirmişsiniz benim sevgilim böyle bir şey yapsa bende ayrılırdım çok kötü bişey bence arkasından iş çevirmişsiniz arkadaşlarına çok mahcup olmuştur

aayy bir an o kızdan özür dilediniz sandım ve hemcinsim olarak çok üzülecektim. bence güçlü bir bayansınız.
ne demek özür diletmek yani? o kız sizden çok mu değerli ki özrü hakediyor. ay çok sinirlendim.
hele de böyle akşamdan seviyorum diyip sabaha silebilen insandan hiç hayır gelmez. bizzat yaşadım.

siz herşeyin farkındasınız ama aşk değişik bişey işte kopamazsınız hemen. :( umarım çabuk atlatırsnız. kırılmayın ama değer görmediğiniz kesin ve net. zamanında yaşadığım için biliyorum. ama tecrübe oluyor, bir insana çok bağlanmamyı, çok sevmemeyi öğreniyor insan. ilerde sizde benim gibi yazık olmuş zamanıma dememek için inşallah çabuk toparlarınız. lütfen dengesiz insanlara pabuç bırakmamak adına çok çaba harcayın.

kzlar mbr o kadar kötüyüm ki yazı yazmaya ble halim yok
hemen konuya gircem sabah sevgilimle ayrıldık,terkedildim daha doğrusu..dün akşam beni sevdiğini söyleyen insan sabah beni terketti nedenine gelince.

kızlar bi kaç ay önce bunun samimi olmadığı bi arkadaşının eşinin bi ödevi vardı.kız yanina gelmişti bende rahatsız olmuştum çünkü çok rahat bi insandı ve hareketlerinden rahatsız olmuştum.bi daha bu kadının ödevini yapma dedim oda tmam dedi.

bir hafta önce sevgilimin mail adresine bi bayandan mail geldi(mail adresi okula ait,şifresi vardı bende)kadının bi konuda yardıma ihtiyacı varmış ödev gibi birşey yani.bunları göndermiş mrb demiş gülücük koymuş altınada vaktin olunca bunlara bakar mısın yazmış.bende sevgilimin adına cevap yazdım yardımcı olamıycam kusura bakmayın yazdım.neden yanlış bişey mi dedim yazdı kadın bende hayır çok yoğunum ve yardımcı olamıycam yazdım.kadın bozuldu tabi iyi anladım tşkler yazdı.sonra bütün mesajları sildim.bugün öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum aradı beni bağırdı çağırdı kızın hocası rica etmişti dedi rezil ettin beni dedi.
bende dedimki araya hocayı niye sokuyo çocuk mu o dedim cvp veremedi.

itiraf etmedi ama bu yukarda bahsettiğim kadından gelmişti o mail galiba.yani bana yalan söyledi okuldan bi hoca rica etti o yüzden yapıyorum ödevini dedi.ama kız yukarda bahsettiğim arkadaşının eşiymiş.

neyse işte tartıştık kötü şeyler söyledik birbirimize o kızı bana yönlendirenler benim için çok değerliydi dedi.bitti bu ilişki dedi hiç bşy yazmadım snra ya kızdan özür dilersin yada biter dedi asla özür dilemem dedim yazdım gönderdim

çok kötüyüm yarın sınavım var ve ben sadece ölmek istiyorum.3.şahışlar yüzünden herşeyi bitiren biri için üzülüyorum hala aptal gibi.

benim yaptığım yanlıştı onun adına cevap vermemeliydim ama bu yüzden benden ayrılması normal mi sizce
Sevgilinizi çok küçük düşürmüşünüz yazık olmuş

Valla eşimle benim evliliğimde mi sorun var, yoksa bu olayları abartanlarda mı inanın anlamadım.

Eşim başka bir ilde şark görevinde, %90 arkadaşının eşi gidemedi, %10 luk kısmı gitmiş. Biz telefonda konuşurken kapısı çalar eşime arkadaşı yemekler getirir, senin eşin yok sıcak sıcak ye diye eşim gönderdi der. İnanın daha aklımdan bir kere aaaa neden benim eşime yemek gönderiyor düşüncesi geçmedi, aksine Allah rağzı olsun der dua ederim, eşim izine geldiğinde de altta kalmamak adına çocuklarına hediye alır gönderirim.

Yada eşim başka bir ilde olduğu için arabanın bakımı yapılacağı zamanlarda iş yerimdeki erkek arkadaşlarımdan rica ederim, hepsi tabi ne demek ben götürürüm der. Eşleri duysa demeyeceğim çünkü eşleri arayıpta eşini sorduğunda benim arabanın bakımı vardı, sağolsun ben götürürüm dedi, götürdü, gelince söyleyim sizi arasın derim, hiç birinden de ters cevap duymadım, aksine götürsün işinin adı ne derler.

İnsanların olduğu yerde bu tarz yardımlaşmalar illaki olacak, bunun önüne geçemeyiz. Her yardımlaşma da kötüye yorulmamalı.

Bence aynı şey değil... okulda ki ödevlerden bahsediyoruz..kırk yılda bir çıkacak oto tamiri işinden değil... tamam konu sahibi hatalı ama adam açıkça milletin işine koşturma peşinde... başkalarının görüşü o kadar önemli ki kız arkadaşım cevap vermiş onun adına özür dilerim,yanlış anlamış deyip gülüp geçemiyor... Kız arkadaşını da ciddi bir dille uyarır ama adamın yalanı çıktığı için.... öyle olmuyor..

Okulda bir öğretmen benden yardım istedi bende yaz bir kağıda da unutmayım yaparım dedim.. ertesi gün bir sürü öğretmen kağıda bir şeyler yazmış bana veriyorlar :53: yapar mısın diye... işlerine geldi,saf bu yaptıralım işimizi dediler.. aynen geri verdim kağıtlarını!!

Lütfen yaa..herkes iş hayatını biliyor..sömürüyü de görmüşsünüzdür....

Adam bir daha yardım etmem deyip,yalan söyleyerek tekrar yapıyor..

Biri evli olduğu bir insana dahi yapamaz bunu…

ayy sinir oldum şu yazılanlara ne münasebet tamam kız haksız olabilir ama bedeli bu mu yani.

basit mi bu kadar sevgiyi aşkı ilişkiyi noktalamak. üç beş gün kızar küser sonra barışırsın ama bu durum adamın bahanesi olmuş açık net.!

üstelik yoğunum yazmış işim var falan demiş kız adamı zora sokacak ne demiş sanki günah keçisi gibi çullanmış herkes, abartmamak lazım.

adamın da mail dışında da bağlantıları var ki duymuş dolduruşa gelmiş çıkıp köpürüp kıza çemkirmiş..

valla tatlım seni, ilişkini bu kadar basite indirgeyip aşkını sevgini yok sayıp bi ilişkiyi bitirebiliyosa sen hiç bakma arkana, değmez!

Son düzenleme:
ya canım muhattap olma şu adamla bittiyse bitti beni rahatsız etme hadi güle güle diye cevap ver afallasın biraz o kim o kadından özür diletmek kim ?

ezdirmeyin kendinizi bu tiplere bitti de bitir sen de bakalım ne olacak ? şimdi üzülürsün ileride şükredersin kurtulmaya bak bu adamdan.
%100 katılıyorum artı olarak da yabancı tanımadığı bir kadın içn sevgilisini silebiliyor yani. tamam arkadaş çok da haklı olmayabilir,başkasının adına izinsiz mail yollamış çünkü,ama elin kadını için özür dileyeceksin yoksa biter diyen bir sevgili bunu haketmiş bence...
Nasıl yani??? Bir kişinin iş çevresinden bahsediyoruz. Adam kalkıp aldatmış mı? Konu sahibini haklı çıkaracak hiçbir şey yok burada…aynı şey başına gelse senin iş çevrenden birine senin haberin olmadan bir şeyler yazılsa ayrıca yazılanlar tersleme şeklindeyse… ve düşünsene maili alan kişiyle karşılaşacaksın o kırgın ama senin olanlardan haberin yok. Bence bir erkekle aldatsaymış konu sahibi aynı utancı duyması gerekirdi.

konu sahibinin haklı olduğu nokta erkek arkadaşının önce tamam görüşmiycem deyip sonra da ikisi için el sayılabilecek bir kadından özür diletmeye çalışması... hiç hoş bi davranış değil,ben küçük düştüm o da küçük düşsün mantğıyla düşünmüş olmalı :19:

Back
X