Nasıl yani??? Bir kişinin iş çevresinden bahsediyoruz. Adam kalkıp aldatmış mı? Konu sahibini haklı çıkaracak hiçbir şey yok burada
aynı şey başına gelse senin iş çevrenden birine senin haberin olmadan bir şeyler yazılsa ayrıca yazılanlar tersleme şeklindeyse
ve düşünsene maili alan kişiyle karşılaşacaksın o kırgın ama senin olanlardan haberin yok. Bence bir erkekle aldatsaymış konu sahibi aynı utancı duyması gerekirdi.
bana yalan söyledi
aayy bir an o kızdan özür dilediniz sandım ve hemcinsim olarak çok üzülecektim. bence güçlü bir bayansınız.
ne demek özür diletmek yani? o kız sizden çok mu değerli ki özrü hakediyor. ay çok sinirlendim.
hele de böyle akşamdan seviyorum diyip sabaha silebilen insandan hiç hayır gelmez. bizzat yaşadım.
siz herşeyin farkındasınız ama aşk değişik bişey işte kopamazsınız hemen.

umarım çabuk atlatırsnız. kırılmayın ama değer görmediğiniz kesin ve net. zamanında yaşadığım için biliyorum. ama tecrübe oluyor, bir insana çok bağlanmamyı, çok sevmemeyi öğreniyor insan. ilerde sizde benim gibi yazık olmuş zamanıma dememek için inşallah çabuk toparlarınız. lütfen dengesiz insanlara pabuç bırakmamak adına çok çaba harcayın.
o kızdan özür dilemem için aklımı kaybetmiş olmam lazım zaten.inş toparlarım kendimi
Bence aynı şey değil... okulda ki ödevlerden bahsediyoruz..kırk yılda bir çıkacak oto tamiri işinden değil... tamam konu sahibi hatalı ama adam açıkça milletin işine koşturma peşinde... başkalarının görüşü o kadar önemli ki kız arkadaşım cevap vermiş onun adına özür dilerim,yanlış anlamış deyip gülüp geçemiyor... Kız arkadaşını da ciddi bir dille uyarır ama adamın yalanı çıktığı için.... öyle olmuyor..
Okulda bir öğretmen benden yardım istedi bende yaz bir kağıda da unutmayım yaparım dedim.. ertesi gün bir sürü öğretmen kağıda bir şeyler yazmış bana veriyorlar
yapar mısın diye... işlerine geldi,saf bu yaptıralım işimizi dediler.. aynen geri verdim kağıtlarını!!
Lütfen yaa..herkes iş hayatını biliyor..sömürüyü de görmüşsünüzdür....
Adam bir daha yardım etmem deyip,yalan söyleyerek tekrar yapıyor..
aynen öyle hocaların işlerini yapıyo zaten yapmalıda
ama işini yaptığı şahış ona hocam diye hitap etmiş,ya asistan ya öğrenci milletten takdir toplama peşinde yani bi bayana karşı hayır diyemeyen bi erkek bu kadar aciz bi insan işte.
ayy sinir oldum şu yazılanlara ne münasebet tamam kız haksız olabilir ama bedeli bu mu yani.
basit mi bu kadar sevgiyi aşkı ilişkiyi noktalamak. üç beş gün kızar küser sonra barışırsın ama bu durum adamın bahanesi olmuş açık net.!
üstelik yoğunum yazmış işim var falan demiş kız adamı zora sokacak ne demiş sanki günah keçisi gibi çullanmış herkes, abartmamak lazım.
adamın da mail dışında da bağlantıları var ki duymuş dolduruşa gelmiş çıkıp köpürüp kıza çemkirmiş..
valla tatlım seni, ilişkini bu kadar basite indirgeyip aşkını sevgini yok sayıp bi ilişkiyi bitirebiliyosa sen hiç bakma arkana, değmez!
aynen öyle canım yanıyo ama değmez diyorum
Bir hikaye vardır bilir misiniz?
Adam işi ve eşi arasında sıkışır, eşi derki, ya ben ya işin. Adam kadından boşanır. Sonra sorarlar ya işini daha mı çok seviyordun da seçtin diye, adam hayır der, karım beni bir tercih yapmaya zorlamamalıydı der.
Ben yaptıgınız şeyi asla başkasına yapmam, bana da yapılınca vereceğim tepki bellidir. Ama herkese göre değişen bir durum bu. Kimi bunu doğru kabul ederken kimi sizin gibi beni nası bırakır der, ben, kendini geliştiren insanların aynı elmeyranın dediği gibi saygınlığa da önem verdiğini düşünüyorum.
Ve bence olay bundan da ibaret dğil, sevgilinizin, sizinle okulda görülmek istemediğini söylemişsiniz ya, işte bence bu da sizin onu temsil edemeyeceğinizi düşündüğü için. Kim olsa asistan oldugu bir okulda sevgilisi tarafından kendinden küçüklerin önünde azarlanmak istemez.
evet böyle bi sorunumuz vardı.ama o konuyu açtıktanhaftalar sonra artık benimle görünmekten çekinmemeye başladı her öğle arası kantinde oturduk neredeyse bende o kadar sevinmiştim ki artık benimle görünmek çekinmediği için.
bence bu saygınlık filan değil acizlik adam sözünü tutmaktan aciz
önceki sayfaları okuyamadım konuşulduysa kusura bakma
Onun mailine cevap vermek çok yanlış bunu sen de biliyorsun. Bunu yapmana sebep nedir ?
Sevgilinin diğer kızlara, öğrencilere, yolda karşılaştıgı bayanlara tavırları nasıl ? Eskiden bi ilişkisi olmuş mu ? Senden telefonunu gizliyor mu ?
Yani yaptıgın bu hareketi hakediyor mu ?
sözünü tutmadığını gördüm bende cevap yazdım
tavırları normal samimim değil yani,eskiden bi ilşkisi olmuş,telefonunu gizlemiyodu alıp bakıyodum bazen,ve sonunna kadar hakketti
önceki konularınızı da biliyorum...psikiyatrik bi vakasınız kusura bakmayın ama siz adama hayatı zindan etmişsiniz, bu kadar da olmaz pes! Konu sahibinin üzerine gelme adetim yok ama haketmişsiniz, eski erkek arkadaşınız adına sevindim bile. Adam nefes almaya başlar artık. Bu olanların tüm sebebi 3.şahıslar değil, sadece sizsiniz.
bence onun bana neler yaptığını bilmeden böyle bi yorum yapmayın anlatsam zaten hayat bana mı zindan olmuş ona mı anlarsınız
Desene adam kurtulmuş...
Ben de ilk defa bir konuda konu sahibesine bu kadr öfkelendim...
Adamı şu konuda suçlu buluyorum; böyle bir sevgiliye neden verilir ki şifreler?
Hayret yahu..
kurtulmuş mu
o adamın bana neler yaptığını biliyomusunuz acaba bildiğiniz kadarına yorum yapsaydınız daha münasip olurdu
Şimdi ben bir işim için eşimin arkadaşından yardım istesem .. namussuzluk mu yapmış olacağım ?
Teknik veya metin üzerinden bir yazışma yapmamız gerekse ahlaksızlık mı olacak ?
Kadın mailde benimle yatar mısın demiş sanki !
Sapık sapık zihniyetler,Allah kurtarmış asistan arkadaşı ,gitsin sadaka falan versin bence.
Allah onu kahretsin..sadakayı ben vericem
hata yapmissiniz ne hakla onun adina cevp verebilirsiniz ki hem de boyle itici bir tonda....
ve hala diyorsunuz ki;
oo oooo adamcagiza acidim ben vallahi adami rezil etmissiniz bir de o kiz kim oluyor diyorsunuz, unutmayin boyle davrandikca sevgiliniz de sizin icin "sen kim oluyorsun" diyecek
arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap yazdım biraz bugün sınavım vardı,ben perişan bi halde girdim ve kötü geçti çünkü sabaha kadar ağladım 4 saat uyudum
beni kıskançlık konusunda suçlayan arkadaşlar sevgilimde benden farksızdı,neler yaptığını anlatsam ağzınız açık kalır öyle söyleyim.
evt aldatmadı yada biriyle yakalamadım
ama bana söz verdiiiii hiçbir bayanın ödevini analizini yapmayacağına söz verdi,bende o maili görünce sözünü tutmadığını anladım çünkü kadın daha öncede birşeyler göndermiş.
ve bana yalan söyledi arada hoca var dedi ama yokmuş kadının kim olduğuda hala belli değil asistanmı arkadaşının eşimi öğrencimi bilmiyorum hala..bu konuyu sevgilime nasıl söyledi nasıl haberi oldu onuda bilmiyorum.o kadın da kötü niyetli biri bence düşünüyrmda ben olsam biri bana hayır diyip geri çevirse bi daha asla iletişime geçmem onunla bu nasıl yüzsüzlük.
bence bi insan için en değerli şeyler annesi babası eşi yada sevgilisi ve kardeşidir ailesidir yani.insan bi yabancıya evlenmeyi düşündüğü birinden daha çok değer veriyosa sorun ondadır
zaten ''x den özür dileyeceksin'' diye bi msj attıya bana o mesaj benim midemi bulandırdı,sevdiği insanı değilde başka bi kadını koruyan adam a adam demem ben.
ben onun işine zarar verecek bişey yapmadım yapmamda o çok abarttı,kendisi başkalarının ayak işlerini yapmaya yardım etmeye çok meraklı bide karşıda ki bayansa asla hayır diyemez işte böyle ucuz bi insan