kız konuştuğumuz mailleri kopyalayıp buna göndermiş.
özür dilemezsen benim yüzümü göremezsin yazmış
bende hiç cvp vermedim
şimdi kendini öncelikle kızın yerine koy. bence aralarında samimi birşeyler yok. önce bunu kafandan çıkar.
sevgilininde senin hata yaptığın gibi bazı şeylerde hatalı tabiki. Ama erkekler hemen öfkelenebilir bir yapıya sahiplerdir ve genellikle de çok inat olurlar.
Farz edelim ki, sen evli o bayansın ve ödevin var. eşinin samimi arkadaşına rica da bulunuyor.
o arkadaşı okeyi verip yaparım bana mail gönderin diyor.
Bu durumda sen ödevi mail olarak gönderiyorsun ve not düşüyorsun.
bu durumda arkadaş dan cvp geliyor, yok hayır yapamam falan filan.
şimdi sen içinden allah allah deli mi nedir, önce yaparım demişti, şimdide birden bir çesaretle HAYIR diyebiliyor diye şaşırıyorsun doğal olarak
bunu eşinle paylaşıyorsun. diyorsun ki, aranızda bir sorunmu yaşadınız da bana böyle tepki verdi falan.. anlamaya çalışıyorsun?
sonra senin eşin, arkadaşına arayarak böyle böyle demişsin, vaktin yoksa daha öncede söyleyebilirdin vs gibi şeyler sayıyor, yani arkadaşı rencide ediyor gibi.
O arkadaşta hiç birşeyden habersiz, nasıl yani bi saniye hiç birşey anlamadım diyor. Bu durumda onların gözünde bir yalancı!!!
devam ediyorum...
senin eşin arkadaşa diyorki, böyle böyle demişsinde o yüzden emin olamadım falan diyor
o arkadaşta allah allah falan halaa inanmazken..
Sen diyorsunki, yazışmalar bende kayıtlı, sana atığım falan.. Bu durumda yazışılanları atıyor..
ve o arkadaş bikere ne olduğundan habersiz olduğu için, sevgilisini koruyamamış, bi kere haberim yok falan demiş, şimdi bunu dönüşü nasıl olabilirki?
yaa evet pardon ben öyle demek istememiştim falan mı desin arkadaş?? olmaz elbette.
O arkadaşta düştüğü durumdan dolayı sevgilisine patlayıp, sağlıklı düşünemiş.
İnsan bazen düşünmeden hareket edebiliyor maalesef. Fakat sevgilini kaybetmek istemiyorsan, bayandan değil, sevgilinden af dilemen gerekiyor.
Evlenince bu tür şeylerin sorumlulukları daha çok artıyor. Şimdiden insan kendini hazırlaması gerekiyor.
İlerde çünkü sorunlar daha da ağırlaşıyor ve evlilik hiçte kolay birşey değilmiş diyebiliyorsun.
Ayrılalı nekadar oldu şimdi bilmiyorum ama, hiç mi ondan haber almadın?? Onu hiç aradınmı peki?? sevgilinde kötüdür kesinlikle, fakat biraz yatışmasını bekle.
Ve onu aramayı deniyebilirsin. Seninle bir arkadaş gibi konuşmam gerekiyor diyebilirsin mesela. Fazla vaktini almayacağım dersin.
Ve yaptığının doğru olmadığını, işin ciddiyetine varamadığını diyebilirsin EĞER Kİ BARIŞMAK İSTİYORSAN..
bunun bir formülü yoktur. Yalnız herzaman sakin, yumuşak, soft olman gerekiyor erkeklerle konuştuğumuzda mecburen.