ben çok emek verdim çok şey feda ettim haketmedim bunu..biz daha öncede çok kavga ettik ama 1 günden uzun sürmedi küslüğümüz.3 gün oldu tek bir msj atmadı ama bende ne msjı bekliyorum ki terkedildim hala neyi bekliyosam.demek ki artık sevmiyo beni ne karaktersiz bi insanmış,ben acı çekerken onun umurunda değil bana çok zararı dokundu sonrada bi hiç yüzünden terketti ilahi adalet benim için işlemiyo bu dünyada anladım artık.
İsyan isyan isyan ...
Allah'ın adaletini sorgulamak senin haddin değil, toparlan biraz
Üzülmeni anlıyorum ancak karşındaki adamın sana ne kadar zararlı olduğunun farkındasın, karaktersiz diyebilecek kadar biliyorsun ne olduğunu o halde toparlanacaksın
Ayrılık canını acıtır insanın kabul ediyorum ancak ölmeyi isteyecek, Allah'a isyan edecek kadar bir acı değildir bu, hepimiz yaşadık, bu sitede ne acılar var, karıştır biraz oku resmen terapi gibi gelir. Gencecik insansın, taşı sıksan suyu çıkar, kimseye ihtiyacın yok. Kendini güçsüz olduğuna inandırma, bırak biraz zaman geçsin, o senin yokluğunla cezasını bulur zaten, kendine iyi telkinler ver, ölmek falan o nedir öyle silkelen hayat çok güzel ....