Ayrıldık terk edildim

Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .

Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?
İstedıgı yere gitsin.Boşverın dunyanın sonu deil.Belkide boyle olması hayırlı.

Ya alemsiniz. Giderdiniz hollandaya, İngilizce öğrenirdiniz. Gezerdiniz. İş durumuna bakardınız. Olmuyorsa dönerdiniz. Amaaaan az biraz cesaretli olmak lazım. Sevdiğiniz adam yanınızda daha ne.

Ya alemsiniz. Giderdiniz hollandaya, İngilizce öğrenirdiniz. Gezerdiniz. İş durumuna bakardınız. Olmuyorsa dönerdiniz. Amaaaan az biraz cesaretli olmak lazım. Sevdiğiniz adam yanınızda daha ne.
Hah işte sorunnn... Bence sevmiyor ki😁

Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .

Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?
Keşke bi düşünseydin kız

O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .

Duruma üzülüyorum ama hiç olmazsa bedel ödemeli . Manevi dünyam dağıldı .

Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .
BENCE SİZİN HİÇ EVLENMEYE NİETİNİZ YOKMUŞ MADİ DÜŞÜNECEK DURUMDA DEGİLSİNİZ SONUÇTA NİŞANLINIZDAN AYRILDINIZ YARIN OBURGUN AYNI YASTIĞA BAŞ KOYACAKTINIZ HİÇ Mİ SEVMEDİNİZ BU KADAR UCUZ OLMAMALI AŞKLAR YAZIK 🥶...VE ONU UNUTMUŞ VE GELECEKTEKİ ADAYLARI DUŞUNE BİLİYORSUNUZ RABBİM KALBİNDE SEVGİYİ YÜREKTEN VE VİJDANEN YAŞIYANLARA NASİP ETSİN

Bırak gitsin geri gelir :)

Espri anlayışını topuklu ayakkabısıyla kaynanasının (or görümcesinin?) başında delik açtığını iddia eden üyeye benzetmiş olmam güzel yıldızların suçu mu?

Orada sizi daha iyi bir gelecek bekliyor olabilirdi sizde alistiktan sonra oralarda yine eczane açabilirsiniz yani güzel şeyler olabilirdi ayrıca söyleki kadın tabiki çalışmalı ama erkeğin çalışması daha önemli onun iş imkanlarına göre ilerlemeliydiniz yani vu benim fikrim kadının hem.calismasi hem ev işleri evlilik falan çok zor!!

O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .

Duruma üzülüyorum ama hiç olmazsa bedel ödemeli . Manevi dünyam dağıldı .

Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .
O zman bencillik edipsadece kendi kariyerini dusunmeseydik oturup kavga etmeden bir orta yol bulunuyormu ne yapılabilir sakince bir düşüneydin ingilizce öğrenmek çok zor değil o kadar eczacılık okuyan insansin bunları sakın lafa düşünmeyi tercih etseydin şu an ilerde ki adaylarına böyle birşey açıklamak zorunda kalmazdı!!

Sonu 58le bittiği için tereddütteyim o saçma konuları açan kişi değilsen cidden durumun üzücü. Adam Hollanda'yı duyunca nişanlısını hiç düşünmemis. Avrupa ülkelerinde bizdeki gibi eczacı yok diye biliyorum. İş acisindan baya zor olurdu zaten. Hollanda daha çok mühendisler için avantajlı.

Back
X