- 3 Nisan 2014
- 36.455
- 149.032
- 798
Şeyma Subaşı Miami de![]()
evlenip boşansaydı miami olurdu tabi nişandan boşanınca anca hollanda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeyma Subaşı Miami de![]()
Hmmm boşanmış mutlu çocuklular Miamievlenip boşansaydı miami olurdu tabi nişandan boşanınca anca hollanda![]()
İstedıgı yere gitsin.Boşverın dunyanın sonu deil.Belkide boyle olması hayırlı.Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .
Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?
Hah işte sorunnn... Bence sevmiyor kiYa alemsiniz. Giderdiniz hollandaya, İngilizce öğrenirdiniz. Gezerdiniz. İş durumuna bakardınız. Olmuyorsa dönerdiniz. Amaaaan az biraz cesaretli olmak lazım. Sevdiğiniz adam yanınızda daha ne.
Keşke bi düşünseydin kızNişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .
Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?
BENCE SİZİN HİÇ EVLENMEYE NİETİNİZ YOKMUŞ MADİ DÜŞÜNECEK DURUMDA DEGİLSİNİZ SONUÇTA NİŞANLINIZDAN AYRILDINIZ YARIN OBURGUN AYNI YASTIĞA BAŞ KOYACAKTINIZ HİÇ Mİ SEVMEDİNİZ BU KADAR UCUZ OLMAMALI AŞKLAR YAZIKO kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .
Duruma üzülüyorum ama hiç olmazsa bedel ödemeli . Manevi dünyam dağıldı .
Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .
Bırak gitsin geri gelir :)Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .
Orada sizi daha iyi bir gelecek bekliyor olabilirdi sizde alistiktan sonra oralarda yine eczane açabilirsiniz yani güzel şeyler olabilirdi ayrıca söyleki kadın tabiki çalışmalı ama erkeğin çalışması daha önemli onun iş imkanlarına göre ilerlemeliydiniz yani vu benim fikrim kadının hem.calismasi hem ev işleri evlilik falan çok zor!!Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .
O zman bencillik edipsadece kendi kariyerini dusunmeseydik oturup kavga etmeden bir orta yol bulunuyormu ne yapılabilir sakince bir düşüneydin ingilizce öğrenmek çok zor değil o kadar eczacılık okuyan insansin bunları sakın lafa düşünmeyi tercih etseydin şu an ilerde ki adaylarına böyle birşey açıklamak zorunda kalmazdı!!O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .
Duruma üzülüyorum ama hiç olmazsa bedel ödemeli . Manevi dünyam dağıldı .
Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .