- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
O da sktr gt basimdan falan yazdi.
Bu lafi kaldirabilecek misniz¿Ben kpssye calisiyorum gece gec saatlere kadar.Erkek arkadasimda girme faceye geceleri diyor.Dun o uyudu saat 10da.Bende gece 12bucukta tam faceye girdim.Onada en son yazmistim whatsapdan.Baktim cevap atmamis.Bende aktifsin yazmiyon yazdim.O da sktr gt basimdan falan yazdi.Ben yazdikca git basimdan dedi.Neden dedim.seni kac kez uyariyorum netlerde takiliyon ders caliscam diyon bana dedi.Sabahta wp durumda yildiz tilbeden sevgilim yeminliyimi paylasmis.Aradim mesgule atiyo.Yaa bu sebepten ayrilir mi insan?
O da uyanip girmis isteO ne yapıyor o saatte face te
Kaldirmak degil de yaa bu sebep sacma degil mi?Bu lafi kaldirabilecek misniz¿
Gece 12civari bi de sanki saat iki falandiGündüz Facebook a girebilirsin ama Gece Facebooka giremezsin Sanırım geceleri facebook gece kulübü oluyor saçmalığa bak bırakın bu adamı bence bir halt olmaz
Ailenizde böyle şeyler normal mi sayılıyor? Yani küfür hakaret vs..... belliki size ilk hakareti değil ama siz baya baya normalleştirmişsiniz onun bu tavrını.Kaldirmak degil de yaa bu sebep sacma degil mi?
İlişkiniz saçmaydı ki zaten kızacaksın belki ama.Kaldirmak degil de yaa bu sebep sacma degil mi?
Ay sonunda.
Hazır biriniz ayrıldı sakın barışmayın emi.
Gece 12civari bi de sanki saat iki falandi
Sinirinden dedi..Tabi ki normal degil.Ailenizde böyle şeyler normal mi sayılıyor? Yani küfür hakaret vs..... belliki size ilk hakareti değil ama siz baya baya normalleştirmişsiniz onun bu tavrını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?