- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bu sebepten ayrilmak sacma degil mi ?son mesajınızda tamam öyle olsn "sktr ettm başımdan seni" de.
Guvenmiyo sanirim banaYa farketmezki kim oluyorda senin sosyal medyana karışıyor acaba??
Annen değil baban değil kocan hiç değil!! Bu adamlar için kendinizi feda etmeyin rica ediyorum..
Dışarıda miss gibi düzgün terbiyeli bir sürü insan bulursunuz..
Bak işte normalleştirmişsin. Sinirli olması sana hakaret hakkı vermezki.Sinirinden dedi..Tabi ki normal degil.
Uyuyodu o.Bende bi girim dedim.baktim o an o da girdi oyleO ne yapıyor o saatte face te
Vermezde.bu sebepten bir bucuk yillik iliski biter miBak işte normalleştirmişsin. Sinirli olması sana hakaret hakkı vermezki.
ciddi olmayan erkekler basit sebeplerden kaçarlar.ilişkiyi çocuk oyuncağı görmeüş baksana bir küfürlü mesajla ayrılmaya teşebbüs etmiş karaktersiz adam.Bu sebepten ayrilmak sacma degil mi ?
Ay Allah aşkına sen ne olursa ayrılığı mantıklı bulursun acaba??Bu sebepten ayrilmak sacma degil mi ?
Neden kendine değer vermiyorsun hiç? Senin kişiliğini yok sayan , kısıtlayan , küfür eden biri 40 yıllık eşin olsa ne yazar. Sen önce kendine saygı duyacaksın. O hadsize sana saygılı davranması gerektiğini öğreteceksin. Bu kadar mı senin değerin kendi gözünde? Sırf 1.5 yıldır berabersin diye adamın her terbiyesizliğine eyvallah diyorsun.Ve
Vermezde.bu sebepten bir bucuk yillik iliski biter mi
Sinirinden dedi..Tabi ki normal degil.
Ve
Vermezde.bu sebepten bir bucuk yillik iliski biter mi
Haklisin neler neler bitiyoEvlilikler bile bitiyor 1.5 yıllık ilişki dediğin artık çok kısa bir zaman dilimi ..
Konustuk bana trip atiyo facede takil diyeciddi olmayan erkekler basit sebeplerden kaçarlar.ilişkiyi çocuk oyuncağı görmeüş baksana bir küfürlü mesajla ayrılmaya teşebbüs etmiş karaktersiz adam.
eyy valla bu erkeklerde yeni nesil hep tripliler canım ya bir erkeğe trip hiç yakışmıyor.adam dediğin açık ve net olacak.Konustuk bana trip atiyo facede takil diye
Bi de ufak degil.Konusuyoz ya konuyu dungece benim facede takilmama getirdi hemen.Hadi sen git takil falan dedi.Cocuk gibi ya baksanaeyy valla bu erkeklerde yeni nesil hep tripliler canım ya bir erkeğe trip hiç yakışmıyor.adam dediğin açık ve net olacak.
Ben faceye giriyorum ama soru gruplarina falan uyeyim bep.Bazen tekrar videosu denk geliyo izliyorum.Bu yuzden genelde takiliyorum.kapattim facemi girmiycem.Sinavi bi atlatayim da helee bi.Bence kendini sınavlarına ver bu ara, hiç arama etme onu. Gece facebooka girince ne oluyormuş anlamadım ne saçmalık. Saygının s si kalmamış ilişkinizde. Sen atanmana bak şuan.
valla 3 senelik kocam bile ana okul çocuğu psikolojisinde hiç şaşırmıyorum.erkeklerden erken olgunlaşan çok az. evlenene kadar olgun gibi gösteriyorlar.Bi de ufak degil.Konusuyoz ya konuyu dungece benim facede takilmama getirdi hemen.Hadi sen git takil falan dedi.Cocuk gibi ya baksana
Ya tabiki girersin, soru için de giriyor olabilirsin, derse ara verdiğinde kafa dağıtmak için de girebilirsin, öylesine de istediğin her an girebilirsin. Sanki gece dışarı çıkma , dışarısı tekin değil der gibi gece facebooka girme diyo, çok saçma çok komik! Boşver, senin yapmış olduğun hiçbir şey yok! Hiç saygı yok erkek arkadaşında. Sen derslerine bak düşünmemeye çalış onu. Nasıl olsa kendi arar yineBen faceye giriyorum ama soru gruplarina falan uyeyim bep.Bazen tekrar videosu denk geliyo izliyorum.Bu yuzden genelde takiliyorum.kapattim facemi girmiycem.Sinavi bi atlatayim da helee bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?