Ayrildik

Guvenmiyo sanirim bana

Böyle bi sebepten ayrılır mı insan diyorsunuz da sizin aklınızdan neden ayrılmak geçmiyor?

Bu sebepten ayrilmak sacma degil mi ?
Ay Allah aşkına sen ne olursa ayrılığı mantıklı bulursun acaba??
Adamı biriyle bassan o kız sevgilimin kafasını karıştırmış dersin o derece saçma düşünüyorsun üç beş soda iç bari o küfürleri anca sindirirsin.

Ve

Vermezde.bu sebepten bir bucuk yillik iliski biter mi
Neden kendine değer vermiyorsun hiç? Senin kişiliğini yok sayan , kısıtlayan , küfür eden biri 40 yıllık eşin olsa ne yazar. Sen önce kendine saygı duyacaksın. O hadsize sana saygılı davranması gerektiğini öğreteceksin. Bu kadar mı senin değerin kendi gözünde? Sırf 1.5 yıldır berabersin diye adamın her terbiyesizliğine eyvallah diyorsun.

eyy valla bu erkeklerde yeni nesil hep tripliler canım ya bir erkeğe trip hiç yakışmıyor.adam dediğin açık ve net olacak.
Bi de ufak degil.Konusuyoz ya konuyu dungece benim facede takilmama getirdi hemen.Hadi sen git takil falan dedi.Cocuk gibi ya baksana

Bence kendini sınavlarına ver bu ara, hiç arama etme onu. Gece facebooka girince ne oluyormuş anlamadım ne saçmalık. Saygının s si kalmamış ilişkinizde. Sen atanmana bak şuan.
Ben faceye giriyorum ama soru gruplarina falan uyeyim bep.Bazen tekrar videosu denk geliyo izliyorum.Bu yuzden genelde takiliyorum.kapattim facemi girmiycem.Sinavi bi atlatayim da helee bi.

Bi de ufak degil.Konusuyoz ya konuyu dungece benim facede takilmama getirdi hemen.Hadi sen git takil falan dedi.Cocuk gibi ya baksana
valla 3 senelik kocam bile ana okul çocuğu psikolojisinde hiç şaşırmıyorum.erkeklerden erken olgunlaşan çok az. evlenene kadar olgun gibi gösteriyorlar.

Ben faceye giriyorum ama soru gruplarina falan uyeyim bep.Bazen tekrar videosu denk geliyo izliyorum.Bu yuzden genelde takiliyorum.kapattim facemi girmiycem.Sinavi bi atlatayim da helee bi.
Ya tabiki girersin, soru için de giriyor olabilirsin, derse ara verdiğinde kafa dağıtmak için de girebilirsin, öylesine de istediğin her an girebilirsin. Sanki gece dışarı çıkma , dışarısı tekin değil der gibi gece facebooka girme diyo, çok saçma çok komik! Boşver, senin yapmış olduğun hiçbir şey yok! Hiç saygı yok erkek arkadaşında. Sen derslerine bak düşünmemeye çalış onu. Nasıl olsa kendi arar yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…