Ayrildik

valla 3 senelik kocam bile ana okul çocuğu psikolojisinde hiç şaşırmıyorum.erkeklerden erken olgunlaşan çok az. evlenene kadar olgun gibi gösteriyorlar.
Sorsak beyfendi cok olgun biridir.Yok ilerde daha cok olgunlasirim diyna gore ben cocuk gibiyim.Tribi falan cok sever beyimiz.Mesela laf sokcak wp duruma koyar bisey.

Canim konustuk da bak normal konusuyoruz.konuyu facede takilmama getirdi.Hadi sen facede takil.Whatsapa durum at gece diyo.Ama kendi atiyobaya baya.Ah bi sinavi atlatsam ustumden yuk kalkcak

Akrep erkegiQUOTE="tugsem_10, post: 51223169, member: 635181"]başak,aslan,koç burçlarından biri mi ?olgunum diyen erkek öyle zanneder ancak[/QUOTE]
Akrep erkegi.bazen cok olgun bazen cocuk gibi

Sanırım küfür etmesi ilk değil ki önemsemiyorsun.
Bence birbirinize uygun bir çiftsiniz.
Ayrılacağınızı sanmıyorum.
Bu şekilde saygının ve sevginin olmadığı bir ilişkiyi sonsuza kadar sürdürürsünüz bence.

Senin fake olmanı diliyorum ya.. Sana sktir git diyo adam, sen hala onu hakli buluyosun kendince "ama sinirlendirdim napsin cocuk" diyosun resmen.. Bi kendine gel ya bu kadar mi degerin yok kendi gözünde?

Bence kaldırır cnm inan özelden De konuştum anlatamıyorum çok pişman olacak çok bizde burda göreceğiz istiyorum ki başını yakmasını ama ben anlatamadım inşallah gerçekleri kendi görür
Insaallah canim bu laf her seyin gostergesi iste biraz da gurur diyorum askta gurur olmayinca sonuclar husran oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…