- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sorsak beyfendi cok olgun biridir.Yok ilerde daha cok olgunlasirim diyvalla 3 senelik kocam bile ana okul çocuğu psikolojisinde hiç şaşırmıyorum.erkeklerden erken olgunlaşan çok az. evlenene kadar olgun gibi gösteriyorlar.
Canim konustuk da bak normal konusuyoruz.konuyu facede takilmama getirdi.Hadi sen facede takil.Whatsapa durum at gece diyo.Ama kendi atiyobaya baya.Ah bi sinavi atlatsam ustumden yuk kalkcakYa tabiki girersin, soru için de giriyor olabilirsin, derse ara verdiğinde kafa dağıtmak için de girebilirsin, öylesine de istediğin her an girebilirsin. Sanki gece dışarı çıkma , dışarısı tekin değil der gibi gece facebooka girme diyo, çok saçma çok komik! Boşver, senin yapmış olduğun hiçbir şey yok! Hiç saygı yok erkek arkadaşında. Sen derslerine bak düşünmemeye çalış onu. Nasıl olsa kendi arar yine
başak,aslan,koç burçlarından biri mi ?olgunum diyen erkek öyle zanneder ancakSorsak beyfendi cok olgun biridir.Yok ilerde daha cok olgunlasirim diyna gore ben cocuk gibiyim.Tribi falan cok sever beyimiz.Mesela laf sokcak wp duruma koyar bisey.
Konuşmuşlar adam sadece trip atıyormuş,yani daha hiçbir şey bitmediAnneniz sizi kadir gecesi doğurmuş. Büyük bir beladan bu kadar çabuk kurtulmanızın ilahi bir anlamı olmalı.Sakın ellemeyin. Sessizce kıbleye yönelin ve şükür namazına durun.
Akrep erkegibaşak,aslan,koç burçlarından biri mi ?olgunum diyen erkek öyle zanneder ancak
Senin fake olmanı diliyorum ya.. Sana sktir git diyo adam, sen hala onu hakli buluyosun kendince "ama sinirlendirdim napsin cocuk" diyosun resmen.. Bi kendine gel ya bu kadar mi degerin yok kendi gözünde?Ben kpssye calisiyorum gece gec saatlere kadar.Erkek arkadasimda girme faceye geceleri diyor.Dun o uyudu saat 10da.Bende gece 12bucukta tam faceye girdim.Onada en son yazmistim whatsapdan.Baktim cevap atmamis.Bende aktifsin yazmiyon yazdim.O da sktr gt basimdan falan yazdi.Ben yazdikca git basimdan dedi.Neden dedim.seni kac kez uyariyorum netlerde takiliyon ders caliscam diyon bana dedi.Sabahta wp durumda yildiz tilbeden sevgilim yeminliyimi paylasmis.Aradim mesgule atiyo.Yaa bu sebepten ayrilir mi insan?
akrep erkeği se küfür ediyorsa uzaklaş bence.zaten ne burç olursa olsun küfürle hiç bir ilişki hayırlı bi yere gitmez.Akrep erkegi
Cok sinirlenince ediyo amaakrep erkeği se küfür ediyorsa uzaklaş bence.zaten ne burç olursa olsun küfürle hiç bir ilişki hayırlı bi yere gitmez.
olsun son ana kadar ilişkisini devam ettirecek insan küfür etmez.gözden çıkarmış bu ilişkiyi.Cok sinirlenince ediyo ama
Bence kaldırır cnm inan özelden De konuştum anlatamıyorum çok pişman olacak çok bizde burda göreceğiz istiyorum ki başını yakmasını ama ben anlatamadım inşallah gerçekleri kendi görürBu lafi kaldirabilecek misniz¿
Insaallah canim bu laf her seyin gostergesi iste biraz da gurur diyorum askta gurur olmayinca sonuclar husran oluyor..Bence kaldırır cnm inan özelden De konuştum anlatamıyorum çok pişman olacak çok bizde burda göreceğiz istiyorum ki başını yakmasını ama ben anlatamadım inşallah gerçekleri kendi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?