ayrıldık:(

esmer_55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
30
0
0
Tokat
merabalar arkadaşlar.ben 23 yaşında çalışan bir memurum.bir derdimi paylaşmak istedim:(bundan 9-10 ay öncesi sözlüydüm.sözlendiğim insan makamca yüksekti.yakışıklıydı da.fakat çok huysuzdu.onu gerçekten tanıyan insanlar sen onunla yapamazsın seninle o çok farklı derlerdi.onları dinlemedim.o benim ilk sevgilim ilk elini tuttuğumdu.okulumuzda sınıf karma değildi.onun için hep erkekleri merak etmişimdir.acaba nasıl oluyorlar??sınıf ortamında nasıllar ev ortamında nasıllar diye ve hep istemişimdir mantığıma uyan biriyle flört ve sonrasında mutlu sona ulaşmayı...karşıma çıkınca teklifini kabul ettim.
tanışır tanışmaz nişan yapanların aptal olduğunu düşünürken çıktığımızın bikaç gününe sözlendik.aşk gözümü kör etti tabii.kıskanılırdım.etrafça saygınlığı olan genç ve yakışıklı biriyle olduğum için yaşıtım kızlar bana özenirlerdi bunu hissederdim.onu çok severdim.
derken aileler tanıştı.huysuzluklarına artık sabredememeye başladım.alttan almıyordum artık.bana söz olduktan sonra değiştiğimi söyledi.son iki ayımız hep kavgalı geçti.tabiiki iyi günlerimiz de oldu fakat kavgalı geçen günlerin kirli dumanını hep soluduk
.sözden sonra kasıtlı olarak değişmedim.fakat eleştirileri arttı.giyimim hoşuna gitmemeye başladı.eskisi kadar güzel görünmediğimi bile dile getirdiği oldu:(
ben dış görünüşüm ile alakalı eleştirilere hiç açık değilimdir.hemen soğur karşımdakini de soğuturum kendimden.o dönemler benim çok kilo verdiğim dönemlerdi.zayıfım zaten daha çok kilo vermek beni çirkinleştirir.ben de çirkinleştiğimin farkındaydım fakat biz evleneceksek o hallerimi de görsün istedim.:26:evlenince hiç mi kilo vermeyeceğim?
bu arada boyum 160 kilom 48-50 arası..onun sevgisinin azalması beni de etkiledi bendede soğuma oldu.ne bileyim canımmm dediğim insanın bir gün karşıma geçip ben mutlu olacağımızı düşünmüyorum ayrılalım diyeceğini.:43:...kaybedince onu nekadar çok sevdiğimi anladım fakat artık çok geçti...:43:
sen dedim hiç sevmemişsin beni:50:.bunu bana söyleyen biri hiç sevmemiş olmalı dedim.
hayır dedi gözlerinden yaşlar aktı.sevdim dedi.ama sevgisi bitmişti.yıkıldım..son defa dedim ne olur son defa sarılayım.ona sarılmak bana huzur verirdi.en çok sarıldığımız anları özlüyorum:43:
benim o yıkılma anlarım onu nekadar etkiledi hiç bilmiyorum.sarılma isteğimi kendine zarar veriyorsun hayır gibi kibarca reddettiysede yalvarışlarıma dayanamadı.önceki gibi hissetmedim.hiç tanımadığım birine sarılır gibiydim.soğuk buz gibi.:30:.
hiç ayrılacağımız aklımın ucuna gelmezdi.başlarda nekadarda bağlıydı.evlilik hayalleri kurardı.çok kıskanırdı beni çok koruyucuydu.
bir erkeğin kanatları altında hissettirmişti.ama ne oldu??hani o çok güvendiğim erkek??sen beni terketmediğin sürece ben seni bırakmam deyip sıkı sıkı sarılan erkek hanii??kimselere güvenmemek gerekirmiş.bağlanmayacaksın kimseye..onsuz yaşayamam demeyecekmişsin.yaşanırmış.zor da olsa yaşanırmışş.
ayrıldıktan sonra onu hiç görmedim.sigaraya başlamış.ne halt yerse yesin.geri dönmesin.istemem artık hiçbirşey.yaşayamam derdim fakat yaşanıyor inanın bana...yorumlarınız iyi yada kötü...kırmam kırılmam...bekliyorum.teşekkürler..:59:

demekki siz evlenip kilo verince de çirkinleştin falan diyecekti.
açık sözlü olmak iyidir ama kalp kırıyorsa biraz düşünerek konuşmak gerekir.
gerçek bir sevgi olsaydı bu konu yüzünden ayrılık olmazdı.
hakkınızda hayırlısı olsun.

bana kalırsa ayrılık sebebinizin altında kilo alma verme yatmıyor
yani çok saçma,zayıfladın çirkinleştin ayrılalım demek çok abes.
sizin farkında olmadığınız başka problemleriniz var bence
ya da karşı tarafın
ama en sağlıklı olanı bunu dürüst bir şekilde dile getirmesi olurdu
ayrılığın altında yatan çok farklı bir sebep olmalı
sizi düşündürmek istemem ama
benim fikrim bu şekil de.
insanın aklına gelmeyen başına gelir
belki çevreniz de sizi çekemeyen biri sizin hakkınız da hoş olmayan bir konu açtı
aklımdan onlarca şey geçiyor ama zayıfladın çirkinleştin diye bir ayrılık şekli geçmiyor.
başka biri de olabilir farzı mahal
ama sebebi çok saçma

ah canım.. seni oyle iyi anlıyorum kii

cok sey soylemek isterdim, ama hepsi kıfayetsiz kalacak..

sana tek soyleyebilcegim bu ruh halininin icine gomulup kalma.. seni sadece sen oldugun icin, içinde tasıdıgun ruh ve sadece seni gercekten seven birinin gorebilecegi o guzel kalbin icin secen ve bunun icin seven biri karsına cıkana kadar da kapılma kimselere... o kişi eninde sonunda geliyor.. sadece gelecegine inanmak lazım

dinlersen bir hikaye var bildigim..

insanların ruhlarının ciftleriyle yaratıldıgına inanılrmıs.. herkesin ama herkesin.. iki ruh biribirne yapısık sekilde varolurmus ama sonra insanoglunun gazabı uzerine ruhlar da biribirinden ayrılıp dunya icinde bedenlere savrulmus..

o gun bu gun.. her ruh kaybettigi diger yarısını ararmıs.. kimileri bulurmus.. gercekten bulmaya kararlı ve istekli olup sabredenler onu gordugu an gozlerinden tanır ve bir omur mutlu olurmus

ama sabırsızlar... aslında gercek bir askı degil de gonul tatmini peşinde kosanlar benzettikleri ilk ruhu kendilerinden kopan parca sanıp sımsıkı sarılırlarmıs..

baska bir ruhla yamalanır.. buna ask derlermiş...

oysa ask sandıgımız o yamalar kopmaya... yada ruhumuza uymayan dikiş yerlerinden canımızı hayat boyu yakmaya mahkumdurlar...

sen egreti dikilmiş bir yama icin artık bos yere uzulme...
diger yarın oralarda biyerlerde..

dilerim kaderin onu bulmak olsun ...

aslında bana çirkin olduğumu hiç söylemedi son dönemlerde kılık kıyafetimimn uyumsuzluğundan yakınırdı ve saçlarımın doğal halini hiç beğenmezdi.bu çirkinleştiğime dair duygu tamamen benim kurgum.hatta ona çoğu kez sorardım beni beğeniyor musun diye tabiiki beğeniyorum derdi.dışarıya karşı beni çok kıskanırdı.fakat kıyafetlerime bile yaptığı eleştiriler kendime olan güvenimi yıktı.ona eskisi kadar bağlı değildim onu yabancısamıştım.son dönemlerde en küçük birşey bile sinirlerimi bozmaya yetti.benm sinirli halimi son iki ayda gördüğünü sölemişti.sinirli halimi hiç sevemedi.beni seven her halimle sevmeli.sinirlenince alttan alamıyorsa beni gerçekten sevmemiştir.yazık verdiğim emeklere yazık.....neyse büyük bir tecrübe olarak kaldı bende..

sevgiliniz açık sözlülükte çok kırıcı olmuş ben olsam çok kırılırım cnm malesef hayatta böyle acı gerçekler var güvenirsin çok seversin ama olmaz malesef diycek bir şey bulamıyorum inşallahn en kısa zamanda atlatırsın

ne kadar da kolay birden herşeyi bitirebilmek, hepsi aynı bunların sanırım, başlarda ilgiyi fazlasıyla yüklüyorlar bize, sonra geri çekiliyorlar. of of sabır canım.

ah canım.. seni oyle iyi anlıyorum kii

cok sey soylemek isterdim, ama hepsi kıfayetsiz kalacak..

sana tek soyleyebilcegim bu ruh halininin icine gomulup kalma.. seni sadece sen oldugun icin, içinde tasıdıgun ruh ve sadece seni gercekten seven birinin gorebilecegi o guzel kalbin icin secen ve bunun icin seven biri karsına cıkana kadar da kapılma kimselere... o kişi eninde sonunda geliyor.. sadece gelecegine inanmak lazım

dinlersen bir hikaye var bildigim..

insanların ruhlarının ciftleriyle yaratıldıgına inanılrmıs.. herkesin ama herkesin.. iki ruh biribirne yapısık sekilde varolurmus ama sonra insanoglunun gazabı uzerine ruhlar da biribirinden ayrılıp dunya icinde bedenlere savrulmus..

o gun bu gun.. her ruh kaybettigi diger yarısını ararmıs.. kimileri bulurmus.. gercekten bulmaya kararlı ve istekli olup sabredenler onu gordugu an gozlerinden tanır ve bir omur mutlu olurmus

ama sabırsızlar... aslında gercek bir askı degil de gonul tatmini peşinde kosanlar benzettikleri ilk ruhu kendilerinden kopan parca sanıp sımsıkı sarılırlarmıs..

baska bir ruhla yamalanır.. buna ask derlermiş...

oysa ask sandıgımız o yamalar kopmaya... yada ruhumuza uymayan dikiş yerlerinden canımızı hayat boyu yakmaya mahkumdurlar...

sen egreti dikilmiş bir yama icin artık bos yere uzulme...
diger yarın oralarda biyerlerde..

dilerim kaderin onu bulmak olsun ...

mesajın çok güzel.rahatlatıcı.teşekkür ederim.

sevgiliniz açık sözlülükte çok kırıcı olmuş ben olsam çok kırılırım cnm malesef hayatta böyle acı gerçekler var güvenirsin çok seversin ama olmaz malesef diycek bir şey bulamıyorum inşallahn en kısa zamanda atlatırsın

ya aslında dediğim gibi bana çirkinleştiğimi hiç sölemedi fakat yakıştıramadığı şey kıyafetlerimdi..bi kıyafetime takardı sürekli onu bana yakıştıramadığını söylerdi.bende yine giyerdim..zevklerimiz de farklıydı.bana hiç çirkin olduğumu sölemedi aslında.öle bişey söleseydi inanın hiç uzatmaz orada onu terkederdim.kıyafetlerime bile yaptığı eleştiriler beni soğutmaya yetti.uzaklaştım gitgide ondan derken o da soğudu bende...ve sonrası ayrılık :17: aklıma gelmeyen şey başıma geldi :75:

Canim uzme tatli canini hayirlisi olsun.

Cikmayan candan umit kesilmez belki tekrar birlesirsiniz belki daha iyi birisiyle tanismana vesile olur bu durum.

Her zaman herseyin hayirlisini istemek lazim...

inşallah inşallah.tabi ayrıldıktan sonra bir gün sonra bir ay boyunca ümidinin olduğuna dair mesaj çekmişti fakat cevap vermedim :20:.bi arkadaşım ile nesi var nesi yoksa geri gönderdim.sonra tekrar mesaj çekti ümidim kalmadı Allah mutluluk nasip eylesin diye...Allah ım yardımet ne olur..bugün yine ağladımmm..yine yineeee........çok yanlız hissediyorum çok..bayram fakat ne telefonum çalıyor ne kapım tıklıyor.kimsecikler yok etrafımda evde internet....dua...başka bişecikler yok yok işteeeeeeeeeeeeeeeee :43:

Cnm bu kadar koyu verme, uzulmeden olmuyor ama cok uzulme :50:

Hersey nasip unutma ve dedigin gibi dua dua dua baska caren yok maalesef.

Ben esimi 16 yasimda tanidim ve bir kac ay sonra ayrilma karari aldik (mesafe sorunu, ailelerin uyusmamasi, onun hemen nisan filan yapmak istemesi vs...) ilk basta cok zor olmustu bende cok ask acisi cektim oda ama iliskimizin sonunu goremiyorduk ve geri donusu olmayan bir yola girmis gibi hissediyoduk (sonucda cocuk oyuncagi degil bu isler).

Tam iki sene ayri kaldik... sonra birseyler vesile oldu ayni ortamda bulunmak zorunda kaldik ve olanlar oldu :69:

Hic aklima gelmezdi onunla tekrar beraber olacagim ve evlenecegim.

O yil istemeye geldiler nisanlandik bidahaki seneyede dugunumuz oldu.

Suan cok mutluyum. Yani cikmayan candan umit kesilmez.

Sen kendin icin neyin iyi oldugunu dusunuyorsan onu yap ve dua et surekli.

Gerisini kaderinin akisina birak her an hersey olabilir. Imkansiz dedigin seyler bile biranda oluyor.

Neyin ne zaman oldugunu senden anlamiyorsun belki yarin biri cikicak karsina herseyi unutturacak belkide eski nisanlinla olmak senin icin daha hayirli olucak ve bir sekilde kader sizi tekrar bir araya getirecek.

Dua et surekli.

sağol esracım.sürekli dua ediyorum.dün gece çok garip bir rüya gördüm.yanımda sevdiğim bir abla var.çamurlu yokuş bir yol çıkıyoruz.çıkarken bir araba frenini tutamıyor ve yokuş yoldan üzerime çok süratlibir şekilde geliyor ben o anda aman Allah ım bu araba bana çarparsa ölürüm sonum geldi dememe kalmadan araba başka bir yere çarpıyor ve bacağımın kenarına dokunup aşağğı iniyor.bacağıma bakıyorum azıcık bi kızarma var hiç ağrı bile yok.sonra yokuşun sonunda bir kapı görüyorum aralıklı bir kapı.kapı kapanıyor üzerine kilitleniyor arkasına birsürü engel konuyor..kapının açılmasını imkansız olarak görüyorum fakat yanımdaki abla dua ediyor kapı yavaş yavaş açılıyor...ben şok oluyorum gördüklerime ve kapının içinde ışık nur gibi ışıktan hiçbirşey görünmüyor içeri giriyoruz..Allahım uyandığımda mutluydum çünkü dua ile imkansız herşey okadar basitleşiyor ki...ben bunu anladım...onunla tekrar birlikte olmak istemiyorım.onu sevdim fakat yok onu tanıdım ben.mutlu olamam ben onunla :(

Hayir olsun insaALLAH.

Gercekten cok enteresan bir ruya, insaALLAH sana faydasi olmustur cunku ruyanda bile ap acik belli hersey.

InsaALLAH mutlu olursun canim herseye bir sunger cek ve bence hic hayatinda olmamis gibi yasamaya devam et.

Hatta forumda bile lafini anma.

Kendine iyi bak cnm.

Bir insan nasıl çirkinleştin gb ÇİRKİN sözleri dile getirebilir ki .... Yanlış. Ama demekki sizin için hayırlısı bu şekıldeymiş belki de evlendiğiniz de sorunlar daha da çok artıcaktı ve size daha fazla olan olucaktı...Umarım herşey güzel olur yoluna girer...

Eşim evlenmeden önce öyle hallerimi gördü ki :) Siz evlendikten sonra memnuniyetsizlik duysaydı daha çok üzülecektiniz, herşeyin hayırlısı. Bir gün karşınıza öyle biri çıkar ki yakışıklı bile olmasa "ben bu adamla ölürüm" dersiniz.

Bence bu kişi sizi gerçekten sevseydi bu tarz şeylere takılmazdı. Hayırlısı böyleymiş evlenip boşanmaktansa bu daha iyi. Demekki size göre değilmiş bak anlaşamamışsınız..:S Erkekleri anlamak çok zor

sağol esracım.sürekli dua ediyorum.dün gece çok garip bir rüya gördüm.yanımda sevdiğim bir abla var.çamurlu yokuş bir yol çıkıyoruz.çıkarken bir araba frenini tutamıyor ve yokuş yoldan üzerime çok süratlibir şekilde geliyor ben o anda aman Allah ım bu araba bana çarparsa ölürüm sonum geldi dememe kalmadan araba başka bir yere çarpıyor ve bacağımın kenarına dokunup aşağğı iniyor.bacağıma bakıyorum azıcık bi kızarma var hiç ağrı bile yok.sonra yokuşun sonunda bir kapı görüyorum aralıklı bir kapı.kapı kapanıyor üzerine kilitleniyor arkasına birsürü engel konuyor..kapının açılmasını imkansız olarak görüyorum fakat yanımdaki abla dua ediyor kapı yavaş yavaş açılıyor...ben şok oluyorum gördüklerime ve kapının içinde ışık nur gibi ışıktan hiçbirşey görünmüyor içeri giriyoruz..Allahım uyandığımda mutluydum çünkü dua ile imkansız herşey okadar basitleşiyor ki...ben bunu anladım...onunla tekrar birlikte olmak istemiyorım.onu sevdim fakat yok onu tanıdım ben.mutlu olamam ben onunla :(

Hakkında hayırlısı cnm seni cok ıyı anlıyorum aynısını bende yasadım nısanlımdan ayrıldım aylar gectı ustunden ama sen benden kucuksun o yuzden benden daha sanslısın
karsına daha ıyılerı cıkazaktır emınım yıllarının kıymetını bıl bu senın ıcın cok buyuk bır tecrube olmus.Ben sneın yasında hıckımseyle cıkmamıstım hayatıma gıren ılk ınsan 27 yasında gırmıstı ve benı bedbaht edıp gıtmıstı arkasına bıle bakmadan .umarım cektıklerını kısa bır surede unutursun
Rabbim yardımcın olsun

Back
X