ayrıldık...

Bitirirsem geri donusu olmaz zaten ama yurumicek yani bu iliski biliyorum..

Kesin karar verdiğinde ayrıl o zaman..
Hakkında hayırlısı.
Ama çocuğun bi açığını yakalamadan bi güvensizliğin varsa.
Ah alabilirsin belki.
Herşeyi göz önünde bulundur

Kesin karar verdiğinde ayrıl o zaman..
Hakkında hayırlısı.
Ama çocuğun bi açığını yakalamadan bi güvensizliğin varsa.
Ah alabilirsin belki.
Herşeyi göz önünde bulundur

Benim vicdanim cok rahat diyor..
Ama ben alkol kullanmasini falan kabul edebilecek miyim kendi icimde onu bilmiyorum...

Benim vicdanim cok rahat diyor..
Ama ben alkol kullanmasini falan kabul edebilecek miyim kendi icimde onu bilmiyorum...

Bak canım benziyoruz bazı konularda..
Alkol almasını bende istemezdim hatta derdin alma diye oda yaaa çok içmiyorum bişey olmaz derdi..
Sınır koymuştum özel günlerde en fazla 2-3 tane o zaman diye.
Kabul etti sonra 1e indirdik bu hayır 2-3te anlaştık diyip beni delirtmişti.
Zaten dinimizce alkol kullanıldığında 40 boyunca aldığın gusül abdesti bile sayılmıyor.
Bunuda söyledim biraz duruldu..
Sonra kavga ayrılık falan çok şey yaşadık hiç içmiceksin diye karar aldık henüz bozmadı kuralı inşALLAHta bozmaz.
Arada konusu açıldığında canın çekiyor mu diyorum yok diyor.
CArrefour gibi marketlerde içecek reyonlarında içkilerin bulunduğu yerde olduğumuzda aa baksana diyor.
Noldu ki ne var ben bişey görmüyorum diyorum :1:

Bak canım benziyoruz bazı konularda..
Alkol almasını bende istemezdim hatta derdin alma diye oda yaaa çok içmiyorum bişey olmaz derdi..
Sınır koymuştum özel günlerde en fazla 2-3 tane o zaman diye.
Kabul etti sonra 1e indirdik bu hayır 2-3te anlaştık diyip beni delirtmişti.
Zaten dinimizce alkol kullanıldığında 40 boyunca aldığın gusül abdesti bile sayılmıyor.
Bunuda söyledim biraz duruldu..
Sonra kavga ayrılık falan çok şey yaşadık hiç içmiceksin diye karar aldık henüz bozmadı kuralı inşALLAHta bozmaz.
Arada konusu açıldığında canın çekiyor mu diyorum yok diyor.
CArrefour gibi marketlerde içecek reyonlarında içkilerin bulunduğu yerde olduğumuzda aa baksana diyor.
Noldu ki ne var ben bişey görmüyorum diyorum :1:

:)) sizinki de iyiymis :) rahat mi birakmak lazim bilmiyorumki yaa
Ben daha once hic icmedim ama oyle ortamlarda cok bulundum sevgilim ve ickiyi ayni cumle icin de kullanmak bile bana o gunleri yasatiyor resmen..
Sevvgilim de 2 yila yakin icmemisti ama icmis iste gecen hafta...
Belki de eski zamanlarini ozledi diye dusunuyorum..

:)) sizinki de iyiymis :) rahat mi birakmak lazim bilmiyorumki yaa
Ben daha once hic icmedim ama oyle ortamlarda cok bulundum sevgilim ve ickiyi ayni cumle icin de kullanmak bile bana o gunleri yasatiyor resmen..
Sevvgilim de 2 yila yakin icmemisti ama icmis iste gecen hafta...
Belki de eski zamanlarini ozledi diye dusunuyorum..

Bende hiç içmedim ne sigara ne alkol.
ALLAH korusun..
Onunla konuşsan ?

Cok kkonustuk icmeye devam ettigin surece ben seninle evlenmem dedim o da en bastan beri is ciddiye bindiginde birakacagini soyluyordu..
Her zaman icen biri degildi zaten iste ortam olunca...

Bizimkindede iddaa var..
Her zaman oynamaz ama oynar yinede o bile gözüme batıyor.
İleeride oynarsan fena kavgalar ederiz diyorum..
Hayırlısı artık..
Kısmetimdeki bu değilse bununla mutlu olamıcaksam ayrılırız zaten

İçkinin çok paraya mal olmadığı ve içince cozutmadığı sürece inanılmaz kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ortam olunca içiyorsa arkadaşlarıyla eğleniyorsa bunun neresi yanlış anlamadım. Öte yandan sizin böle olmadık yere kıskanmanız, kısıtlamaya çalışmanız bana göre son derece yanlış. Eski sevgilileri takip etmek ne Allah aşkına? Eski eskide kalır, burda bir özgüvensizlik ve kendini kıyaslama hissettim ben açıkçası.

İçkinin çok paraya mal olmadığı ve içince cozutmadığı sürece inanılmaz kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ortam olunca içiyorsa arkadaşlarıyla eğleniyorsa bunun neresi yanlış anlamadım. Öte yandan sizin böle olmadık yere kıskanmanız, kısıtlamaya çalışmanız bana göre son derece yanlış. Eski sevgilileri takip etmek ne Allah aşkına? Eski eskide kalır, burda bir özgüvensizlik ve kendini kıyaslama hissettim ben açıkçası.

Haklisiniz belkidekiskandim iste ordaki kizlari..onlarla yanyana olmasini..biz 2 aydir gorusemiyoruz maddi olarak falan gorusemedikce ben kaf a mda kuruyodum..
Bu ol a ydan sonra eskilerden degil de yenilerden korkmam gerektigini anladim :)
Bana gore cozutmus cunku oynamislar hep beraber,fasila gitmisler..
Hala buyutulcek bi sey yok ddiyor...

Haklisiniz belkidekiskandim iste ordaki kizlari..onlarla yanyana olmasini..biz 2 aydir gorusemiyoruz maddi olarak falan gorusemedikce ben kaf a mda kuruyodum..
Bu ol a ydan sonra eskilerden degil de yenilerden korkmam gerektigini anladim :)
Bana gore cozutmus cunku oynamislar hep beraber,fasila gitmisler..
Hala buyutulcek bi sey yok ddiyor...
2 aydır birbirinizi görmüyorsanız şüphelenmekte fayda vardır. 2 ay oldukça uzun bir süre. Bunu söylemeseydiniz dert edecek bir şey yok diyecektim.

Su kizlari kiskanmamayi kendime guvenmeyi nasil saglicam kizlar yaa konusuyoruz kac saattir..kizlar konusuna gelince duramiyorum..
Ilerde de bu cocugun kiz arkadaslari olacak iste beraber yemege gitcekler ozaman ne yapcam yaa yine mi boyle davrancam ben

Back
X