Moralim bozuk

Dante16

🐰
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.285
Puanlar
398
Kızlar eski sevgilimin sevgilisi yazmış bana instadan, anlaşana kadar bir yarım saat geçti. Kıza dedim ki ben evliyim neyin peşindesin güya o adamın hesabında beni bulmuşmuş kurcalarken. Bana sorular sordu bu adam nasıl 20 gün sonra nişan yapacağım falan. Çok kötü oldum hiç iyi değilim. Salak salak ben açıklarken fotolar falanda attı. O kadar gereksiz ve kötü ki

Kızlar eski sevgilimin sevgilisi yazmış bana instadan, anlaşana kadar bir yarım saat geçti. Kıza dedim ki ben evliyim neyin peşindesin güya o adamın hesabında beni bulmuşmuş kurcalarken. Bana sorular sordu bu adam nasıl 20 gün sonra nişan yapacağım falan. Çok kötü oldum hiç iyi değilim. Salak salak ben açıklarken fotolar falanda attı. O kadar gereksiz ve kötü ki
Cevap verme bence

Cevap verdiniz mi?? Beni alakadar etmez deyip iletişimi kesmek yerine saf saf açıklamalar yaptıysanız fena........

Cevap vermeyin. Böyle bir durumda iyilik bile yapmak isteseniz ileride canınız daha çok sıkılabilir. Engelleyin. Takıntılı da olabilir.

Keşke hiç cevap vermeseydiniz. Engelleyin geçin hiç muhatap olmayın bence. Hasta mıdır nedir.

Ne münasebet olan olmuş biten bitmiş başka hayata gitmişsin böyle şeylerle seni neden meşgul ediyor hangi hakla muhatap olmayıp engelle canım keyfini kimsenin bozmasına da izin verme 🫂

adam nasıl 20 gün sonra nişan yapacağım
n’aptınız ne dediniz Açıklamak derken neyi açıkladınız

Konunuzu 2026 gebelik planlayanlar konusuna götürüp yapıştırma motivasyonunuz peki , yani bu ilgi bekleyişi gibi bisey olmuş sabahın 5 inde konu açtıracak kadar sizi kötü yapan neydi .

Son düzenleme:
Bu arada foto atmak falan ancak bir erkeğin düşük duygusal zekasıyla yapacağı bir davranışa benziyor.
eski sevgilisinin yeni sevgilisine kendını açıklayıp exin hakkında konuşma yapması da hoş bi davranış gibi durmuyor , eşi o saatte uyanıp görse hoş karşılamazdı büyük olasılık huzuru kaçardı

eski sevgilisinin yeni sevgilisine kendını açıklayıp exin hakkında konuşma yapması da hoş bi davranış gibi durmuyor , eşi o saatte uyanıp görse hoş karşılamazdı büyük olasılık huzuru kaçardı
Cidden çok saçma .
-Bi uyanıyorsun eşin eski sevgili konusu içeren bir mesajlaşmanın içinde.
-Kadın yazdıysa ; insan tanıyamadığının farkında olan birinin nişanlanmakla işi ne?
-Erkek yazdıysa; bak ciddi adım atıyorum gör/durdur/kıskan amacıyla halen duygu içeren takıntılı davranış gibi.
-Konu sahibinin neden bu kadar etkilendi bir çekincesi mi yoksa duygusu mu eskiye dair onu anlamadım.

Bitmiş bir şey için karşı tarafın talebi üzerince uzun açıklamalar yapmak o duygunun bitmediğini gösterir ben konu sahibinin eşi olsam ve öğrensem benim hanım iyi kalpli minnoş demem kafamda sadakatsizlik senaryoları kurarım...

Bitmiş bir şey için karşı tarafın talebi üzerince uzun açıklamalar yapmak o duygunun bitmediğini gösterir ben konu sahibinin eşi olsam ve öğrensem benim hanım iyi kalpli minnoş demem kafamda sadakatsizlik senaryoları kurarım...
Bazen kadınlar yeni kocalarına eski sevgilileriyle ilgili yalan söyleyebiliyor öyle birşeyden dolayı konuşmanın akışını merak etmiş olabilir ama diğer seçenekte halen duygusunun uktesinin olması olabilir ?

Back
X