ayrıldık...

Yaptığı hoş değil,yalanı da.
O zaman bi anlaşma yapın ben seni sıkmıycam ama sende yalan söylemiceksin diyin seviyorsan bu bi çözüm olabilir.

LG-P710 Tapatalk

Ona gore bu yalan degıl cunku ben bu olayın oldugu gun onla konusmuyodum kucuk bı seyden dolayı...sen zehır edersın dıye soylemedım dıyor..(annesıyle bı yere gıtcektı bu yuzden bıraz tartısmıstık)
Hak vermeye calısıyorum benım de hatalarım vardı resmen ben ıttım bunu yapmaya onu..
ama ıste nasıl davranacagımı bılemıyorum

Ona gore bu yalan degıl cunku ben bu olayın oldugu gun onla konusmuyodum kucuk bı seyden dolayı...sen zehır edersın dıye soylemedım dıyor..(annesıyle bı yere gıtcektı bu yuzden bıraz tartısmıstık)
Hak vermeye calısıyorum benım de hatalarım vardı resmen ben ıttım bunu yapmaya onu..
ama ıste nasıl davranacagımı bılemıyorum

Bi bakıma haklı ama ortalık durulduğunda söyleyebilirdi.

LG-P710 Tapatalk

Seviyorsan bir şans daha derim ben.Seviyorum diyor hala ama iyi düsün.

LG-P710 Tapatalk

Nolur uzatma bize bunu yapma diyip duruyor ...
Biraz icimin sogumasi lazim...
Belki de oldugu gibi sevmem lazimdi en bastan,once bunu yapabilmem lazim sonunu dusunmeden...
Sizin yorumlariniza seviniyorum tesekkur ederim...

Dönmek istiyor mu ki ?
Sizin bu tavırlarınız onu kaçırmış olabiir ama bu tavırlarınızı hakkedicek naptı acaba diyede kendine sormalı ?
Demek ki sizin içinde bi kırgınlık var ki bu tavırları sergiledinizz.
Mesaj atmamaya çalışın aramayın.
Zaten kaderinizdeki buysa dönüp dolaşıp gelir size .
yaşın kaç bu arada

Son düzenleme:
Nolur uzatma bize bunu yapma diyip duruyor ...
Biraz icimin sogumasi lazim...
Belki de oldugu gibi sevmem lazimdi en bastan,once bunu yapabilmem lazim sonunu dusunmeden...
Sizin yorumlariniza seviniyorum tesekkur ederim...

Ya da hiç sevmemen lazımdı..
İlk defa olduğunu düşünürsek ve olmasının nedeni de biraz affedilebilirse bence biraz ılımlı olabilirsin.
Ama temkinli olarak tabiiki,ha bir de bundan sonra eğlen,çık,gez madem beyimiz geziyor!
Kısıtlamayın kendinizi benden büyüksün ablamın üzüldügünü düsünerek bunları söylüyorum.
Lütfen ama lütfen kendinizi kısıtlamayın hayat senin o müdahale etmesin bu kadar kendi dinlemezken.

LG-P710 Tapatalk

Dönmek istiyor mu ki ?
Sizin bu tavırlarınız onu kaçırmış olabiir ama bu tavırlarınızı hakkedicek naptı acaba diyede kendine sormalı ?
Demek ki sizin içinde bi kırgınlık var ki bu tavırları sergiledinizz.
Mesaj atmamaya çalışın aramayın.
Zaten kaderinizdeki buysa dönüp dolaşıp gelir size .
yaşın kaç bu arada

Ben ayrildik saniyordum dun,sabah konustugumuzda ayrilmadik biz dedi..
Simdi de konusuyoruz her seyi soyledim..onun kirildigi nokta su ona guvenmemem surekli aldatacagini ima etmem su an onu soyledi..bu seyi senin icin degil once kendim icin yapmam ve uzak dururum bunu 3 senedir anlatamadim ben sana dedi...

Ya da hiç sevmemen lazımdı..
İlk defa olduğunu düşünürsek ve olmasının nedeni de biraz affedilebilirse bence biraz ılımlı olabilirsin.
Ama temkinli olarak tabiiki,ha bir de bundan sonra eğlen,çık,gez madem beyimiz geziyor!
Kısıtlamayın kendinizi benden büyüksün ablamın üzüldügünü düsünerek bunları söylüyorum.
Lütfen ama lütfen kendinizi kısıtlamayın hayat senin o müdahale etmesin bu kadar kendi dinlemezken.

LG-P710 Tapatalk

Aslinda o bana karismaz sinav zamanlarim haricinde...
Ben ondan daha cok gezerim.acikcasi onun ilk defa boyle bi sey yaptigini biliyorum..cunku daha once boyle bi ortam olmadi..o konuda eminim..
Ama ben kendimi cok kisitladim son zamanlarda..kendime bu noktada kizginim ve bu kizginligimi da ondan cikardim..
Normalde konserlere sinemaya tiyatrolara falan giderim o konuda bi sıkıntı m yok ama ben cikmayim oda cikmasin mantigindaydim bunu asmam lazim...

Tepkini bildiği ve seni tanıdığı için söylememiştir.

Bu kadar büyütecek bir şey yok bence.

Tepkilerin biraz abartılı.

Ben ayrildik saniyordum dun,sabah konustugumuzda ayrilmadik biz dedi..
Simdi de konusuyoruz her seyi soyledim..onun kirildigi nokta su ona guvenmemem surekli aldatacagini ima etmem su an onu soyledi..bu seyi senin icin degil once kendim icin yapmam ve uzak dururum bunu 3 senedir anlatamadim ben sana dedi...

BEnde güvenmediğimi söylerim.
Güvenmem çünkü.
Ha içimdeki sesin çoğunluğu yapmaz diyor ama ben ona güveniyorum dedğimde kendini salıyor.
Dün akşamda tartıştık.
Bana herşeyde inan demiyorum ama küçük şeylerde inan bu çok zor değildir diyor.
Tamam dedim.
Hatta bu konuşma arasında ayrılık lafıda açıldı.

--
Ayrılmadıysanız iyice konuşun
Benim durumum güvensizlik değil korku. Yaparsın diye korkuyorum. Biraz daha anlayışlı olursan bizim iiçinde dha iyi olur.
Kızıcağımı bilsen bile söyle ben o anda kızarım ama benden saklamadı sevgilim diyede kendimi telkin edebilirm ama söylemedğinde bu şüphelerim artıyor. Bizim için yapma bunu.
De.
Hayırlısı olsun herşeyin :16:

ben sana bir şey diyim mi tatlım öncelikle kendi kıskançlık seviyeni alta çek derim ben mutluluk burda gizli oluyor çoğu zaman.sana tamamen boşver demiyorum çünkü benim başıma aylar öncesinde bir olay gelmişti şerefsizin tekini adam sanmıştım.önemli olan karşındakini tanımak ve güvenmek senin için inşallah her şey iyi olur :16:

BEnde güvenmediğimi söylerim.
Güvenmem çünkü.
Ha içimdeki sesin çoğunluğu yapmaz diyor ama ben ona güveniyorum dedğimde kendini salıyor.
Dün akşamda tartıştık.
Bana herşeyde inan demiyorum ama küçük şeylerde inan bu çok zor değildir diyor.
Tamam dedim.
Hatta bu konuşma arasında ayrılık lafıda açıldı.

--
Ayrılmadıysanız iyice konuşun
Benim durumum güvensizlik değil korku. Yaparsın diye korkuyorum. Biraz daha anlayışlı olursan bizim iiçinde dha iyi olur.
Kızıcağımı bilsen bile söyle ben o anda kızarım ama benden saklamadı sevgilim diyede kendimi telkin edebilirm ama söylemedğinde bu şüphelerim artıyor. Bizim için yapma bunu.
De.
Hayırlısı olsun herşeyin :16:

Aslinda biri bana guvenmese uzulurdum ya da sinirlenirdim ve senle mi ugrascam derdim kendimi biliyorum...
Bence ben de siz de guvenmeyi ogrenmeliyiz..sadece bu sevgilimicin degil ilerdeki sevgilime kocama da mi guvenmicem cehennem gibi bi sey siz de biliyosunuzdur...
Beni aldatmayacagni biliyorum daha once bu konukari konusmustuk cunku düşüncelerini biliyorum..
Benim zoruma giden sey baskalariyla eglenip gulebilmesiydi galiba...kizlarin yaninda durmasi ( sanki seriat ulkesiyiz)
Falan bunlara kirildim..benden saklamasini anlayabiliyorumcunku hali sahaya gittigi icin bile cani sıkılan biriyim...
Kisacasi su an kirgin olsam da ilk defa zamana birakcam galiba...

ben sana bir şey diyim mi tatlım öncelikle kendi kıskançlık seviyeni alta çek derim ben mutluluk burda gizli oluyor çoğu zaman.sana tamamen boşver demiyorum çünkü benim başıma aylar öncesinde bir olay gelmişti şerefsizin tekini adam sanmıştım.önemli olan karşındakini tanımak ve güvenmek senin için inşallah her şey iyi olur :16:

Evet once ordan baslamam lazim..kiskancligima bi son vermem lazim..rahat birakabilmem lazim...
Mantikli seyler ssoyluyor su anda..hemen affetmesem de en azindan ozelestiri yapabiliyorum su an...

Aslinda biri bana guvenmese uzulurdum ya da sinirlenirdim ve senle mi ugrascam derdim kendimi biliyorum...
Bence ben de siz de guvenmeyi ogrenmeliyiz..sadece bu sevgilimicin degil ilerdeki sevgilime kocama da mi guvenmicem cehennem gibi bi sey siz de biliyosunuzdur...
Beni aldatmayacagni biliyorum daha once bu konukari konusmustuk cunku düşüncelerini biliyorum..
Benim zoruma giden sey baskalariyla eglenip gulebilmesiydi galiba...kizlarin yaninda durmasi ( sanki seriat ulkesiyiz)
Falan bunlara kirildim..benden saklamasini anlayabiliyorumcunku hali sahaya gittigi icin bile cani sıkılan biriyim...
Kisacasi su an kirgin olsam da ilk defa zamana birakcam galiba...

Ben başlarda güvenmezdim.
Sonra kendim kadar güvendim ardından beyfendi bişeyler yaptı olan güvenide yıktı attı.
Ben güvenmeye uğraşmıcam o isterse eğer benim ona güvenmemi sağlamalı.
Ben keyfime güvensizlik hissetmiyorum çünkü.
Onun hatası.
O bana davranışlarımdan dolayı güveniyor bende ona davranışlarında dolayı güvenmiyorum bu bu kadar basit.
Bu güvenmiyorum sözüm ona dokunuyorsa bile bu benim hatam değil onun hatası.
Benimkisi futbolcu olduğu için halısaha muhabbetlerine bişey demiyorum hatta rahatımda gece 12-1 de halısaha yaptıklarıda oluyor bişey diyemiyorum.
O çünkü benden önceki 9 yıl boyunca zaten halısahalarda maçlarda takımlardaydı benim onun o derece hayatına karışma lüksüm yok çünküileride belki ordan para kazanıcak.
Şimdide başka şehirde mesela ve durmadan kavga içindeyiz.
Onun hatası...
Halısahada bi sorun yok o konuda rahatlat kendini.
Herşeyin hayırlısı cidden ikimiz içinde herkes içinde

Back
X