• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrildik. ...

İlk olarak 2 tane çocuğu olduğunun ve önce anne olduğunun farkında olduğunuz için tebrik ederim .. Sakın geri dönmeyin bu adama bu tatz kişilik bozukluğu olan bir adam ilerde çocuklarınıza neler yaşatabilir bir düşünün .. Sizi taktir ettim güzel anne ..

Blöf yapıyor ya o kadar kolay mı kendi canına kıymak. Üstelik canından çok seviyor olsaydı sizi bu kadar üzcek kırcak şeyler yapmazdi. Aksine kaybetme korkusu olurdu. Baktı geri dönmediniz her yol mübah diyor bence

Kizlar kesinlikle blof yapiyor. .
Yoksa kimse gemiden inmek uzereyken intihar etmez. ..tavrimi koruyorum. ..
Hatasi buyuk. ..
Aynen öyle .. Demekki yarın öbürgün en ufak bir anlaşmazlıkta çocuklarınızın yanında ne rexillikler yaşatacak bu allahın manyağı .. Allaha yakın evlatlarımızdan uzak olsun böyle tipler .. Gitsin tedavi olsun ruh hastası

Onu da soyledim ama kendi icin bisey yapsin. ..mektubu yazip telefonu da kapatip uyudu muhtemelen. ...Yoksa intihar girisiminde bulunmak oyle kolay degil. ...

Aynen öyle .. Demekki yarın öbürgün en ufak bir anlaşmazlıkta çocuklarınızın yanında ne rexillikler yaşatacak bu allahın manyağı .. Allaha yakın evlatlarımızdan uzak olsun böyle tipler .. Gitsin tedavi olsun ruh hastası

kendilerini bulunmadık hint kumaşı sanıyorlar ya öldürüyorlar beni :) çok iyi yapmışsın seni anlamayanı, değer vermeyeni en önemlisi artık acı çektirdiğine inandığını defet gitsin.. ne hali varsa görsün..

Onu da soyledim ama kendi icin bisey yapsin. ..mektubu yazip telefonu da kapatip uyudu muhtemelen. ...Yoksa intihar girisiminde bulunmak oyle kolay degil. ...
Tabiki öyle .. Yada diyelim ki intihar etti (yemezde etti diyelim ) bu zihin yapısındaki adamla bir annenin ne işi olabilir ?? Siz çok akıllı ve mantıklı bir kadınsınıx zaten gerektiği gibi davranıyorsunuz .. Umarım böyle dengesiz 5 para etmez insanlara köpek olan kızlarımız şu yazdıklarınızı okurda bir aydınlanma yaşar .. Size çocuklarınızla huzurlu mutlu bir hayat diliyorum böyle bir anneleri olduğu için çok şanslılar .. Umarım karşınıza en kısa sürede hem kariyer hemde karakter olarak sizinle eş değrr bir bey çıkar

kendilerini bulunmadık hint kumaşı sanıyorlar ya öldürüyorlar beni :) çok iyi yapmışsın seni anlamayanı, değer vermeyeni en önemlisi artık acı çektirdiğine inandığını defet gitsin.. ne hali varsa görsün..

Cok sabirli davrandim gercektenn. .
ama saygi sevgi goremiyorsam o iliskiyi yasamamin bi anlami yok ki zaten. ..
iliski yasamak adina uzulmenin yipranmanin bi anlami yok. .

Bana sensiz yapamam diyordu hep. .
Ben aynisini soyleyemem gun gelir yapariz diyordum kiziyordu bana. ..
buyuk konusmamak lazimmis hayatta. .

Cok sabirli davrandim gercektenn. .
ama saygi sevgi goremiyorsam o iliskiyi yasamamin bi anlami yok ki zaten. ..
iliski yasamak adina uzulmenin yipranmanin bi anlami yok. .

Bana sensiz yapamam diyordu hep. .
Ben aynisini soyleyemem gun gelir yapariz diyordum kiziyordu bana. ..
buyuk konusmamak lazimmis hayatta. .
Çok doğru , saygı yoksa sevgide yok malesef...

Tabiki öyle .. Yada diyelim ki intihar etti (yemezde etti diyelim ) bu zihin yapısındaki adamla bir annenin ne işi olabilir ?? Siz çok akıllı ve mantıklı bir kadınsınıx zaten gerektiği gibi davranıyorsunuz .. Umarım böyle dengesiz 5 para etmez insanlara köpek olan kızlarımız şu yazdıklarınızı okurda bir aydınlanma yaşar .. Size çocuklarınızla huzurlu mutlu bir hayat diliyorum böyle bir anneleri olduğu için çok şanslılar .. Umarım karşınıza en kısa sürede hem kariyer hemde karakter olarak sizinle eş değrr bir bey çıkar

Etmez guzelim ilk korkup merak etsem de 6 ay gemide kalan adam son haftasinda intihar mi eder? Kolay mi bukadar?

Hastaneye kac kisi geliyordu acile ...ilgi amacli intihar girisiminde bulunan. ..

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. ..
Bebegini saglicakla kucagina alip buyutmek nasip olsun :)

koca kk'da bdv'de gördüğüm tek akıllı kadın olarak seni tebrik ediyorum şekerim :KK9:umarım herkes örnek alır :cool:

Back
X