Ayrıldık

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Sakınılan göze çöp batarmış ya doğru. Boşanıyoruz. Sebebini anlatamayacağım ama aldatma falan değil. Ama toparlanamayız artık çok denedik. Çok yıprandım sağlığım her şeyim gitti. Gerçi önemli de değil. Madem anlatmıyorsun neden başlık açtın derseniz bilmiyorum. Bu acıya nasıl katlanıcam kocam olmadan nasıl yaşıcam onu nasıl bırakıcam bilmiyorum. Cidden belki çocukça gelecek ama onsuz yaşamak istemiyorum. Ölmek istiyorum.

Sanırım psikolojik sorunlarım var saplantılı ve takıntılıyım bunlarla kendimi de kocamında yiyip bitirdim

Kusura bakmayın ama, ayrılmanız sizin hayrınıza olmuş.. Çocuk da yokken, herkes kendi yoluna baksın...
eşinize dönmeyin, dönmeyi de düşünmeyin. siz ayrı dünyaların insanlarısınız.. yetiştirilme tarzınız, düşünceleriniz, hayata bakış açılarınız bambaşka..

Kusura bakmayın ama, ayrılmanız sizin hayrınıza olmuş.. Çocuk da yokken, herkes kendi yoluna baksın...
eşinize dönmeyin, dönmeyi de düşünmeyin. siz ayrı dünyaların insanlarısınız.. yetiştirilme tarzınız, düşünceleriniz, hayata bakış açılarınız bambaşka..
Pekiben onsuz naparım hele başkasıyla olursa nasıl dayanırım bu acıya

bence düşünce tarzınız çok yanlış
bakın ben de ayrıldım eşimden 10 ay oldu, evliliğim bir yıl bile olmadan ayrıldık..davam hala sürüyo. hiçte demedim ben onsuz naparım o başkasıyla olursa ölürüm biterim.. anlaşamadık oldu bitti, o da başkasıyla olacak ben de. herkes yoluna bakacak madem olmuyo ölecek değiliz ya,onlarla gelmedik hayata sonuçta.

Bence siz ayrılmazsınız
Bu kadar tutkulu bi kişi ayrılmaz :KK69:

İlk başta ben onsuz ne yaparım ne ederim diyosunuz
Ayrılmak isteyen kişi tamamen evliliği bitirmiş olmalı bütün bağları koparmali
Sizde kopmuş bi bağ göremedim :KK14:

Pekiben onsuz naparım hele başkasıyla olursa nasıl dayanırım bu acıya
saçmalama.. .. sanki doğarken eşinle göbek bağın bir mi kesildi. önüne bakıcaksın güzelim.. insanın hayatına birileri girer, birileri çıkar.. Sende eşinle anlaşamamışsın, hayat yollarınızı ayırmışsınız. Hepsi bu. Bunu bu kadar büyütme.. Güçlü ol, dik dur.. Çok gençsin. Daha karşına kimler, kimler çıkar..

Bence siz ayrılmazsınız
Bu kadar tutkulu bi kişi ayrılmaz :KK69:

İlk başta ben onsuz ne yaparım ne ederim diyosunuz
Ayrılmak isteyen kişi tamamen evliliği bitirmiş olmalı bütün bağları koparmali
Sizde kopmuş bi bağ göremedim :KK14:
Bana hala hareketlerini düzelt saplantılarından kurtul devam edelim diyor ama onu da biliyosunuz anlattım burda ben takıntılarımdan kurtulayım diyorum yine saçmasapan bi hareket yapıo başa dönüyoruz hiç kendi yanlışlarımı görmüyo

Back
X