Ayrıldık

Arkadaşlar şöyle ifade edeyim, benim kocamın kum torbası bulundurmasının sebebi spor değil, her gün kavga ettiği için dışarda insanları daha iyi dövebilmek için idman yapmak. Ben bunu normal bulmuyorum.

Hergün nerede kavga etti endişesi ile mi yaşıyorsunuz . Sonuçta eşiniz kavga için yaşıyor gibi . Yani kim o gün birileri ile kavga etmek için ön hazırlık yapar ki . o_O

arkadaşlar saçma gelecek ama fiziksel olarak da özgüvenim yerlerde. eskiden herkes güzel bir kız olduğumu söylerdi ama şuan halimi görseniz korkarsınız. saçlarım bakımsız, 173 boyunda 45 kiloyum, yüzüm çöktü, burnum bile normalde küçük olmasına ramen yüzüm çölünce kocaman kaldı, göz altlarım mor bile değil resmen siyah, dik duramıyorum bile artık. beyaz tenliyim yüzüm hortlak gibi korkunç. süslensem de asla bakımlı durmuyorum. bu yüzden de psikolojim biraz bozuldu. aynaya bakıp ağlar oldum ve kocamı gördüğüm her kadından kıskanmaya ve boğmaya başladım. bugün yine kendisini kıskandığım bi tanıdığımız hakkında onla görüşmeyeceksin falan dedim. o da "ben onla tutup dışarda gezmiyorum bazen karşı karşıya gelmek zorunda kalıyoruz o zaman konuşuyorum ve 10 yıldır tanıdığımız ne işim olur onla öyle bi duygum olsa daha önce olurdu yine başladın" vs dedi. ben de "o kız güzel di mi" dedim o da "güzel bi kız sen de biliyosun ama bize ne bizi ilgilendirmez onun güzelliği" dedi. ben de "benden güzel di mi" dedim. o da lafı çevirdi falan ben çok üzerine gidince "yani sokağa çıkıp sorsak çoğu kişi öyle der herhalde ama bu neyi değiştirir" dedi. ben ağlamaya başladım çünkü o kız yüzünden saplantılıyım pek görüşmüyolar ama ben o kız yüzünden haftada bir kavga ediyorum kocamla. bunu söyleyince ağlama krizine girdim. o da "persephone neden ağlıyorsun ben de yakışıklı değilim senden çirkinim çevremizden benden yakışıklı çok insan var ben böyle yapıoyr muyum biiraz özgüvenli ol" dedi. ben de "öyle düşünüyosan bile neden söylüyosun ben senin karınım benim gönlüm olsun diye sen daha güzelsin diyemez misin eskiden öyle diyodun " dedim. o da "hiç bi dediğime zaten ikna olmuyorsun ayrıca öyle desem annenin üzerine yemin et dicektin ben de edemicektim ayrıca mlletle kendiini yarıştırana kadar git 2 kilo al sağlıksız görünüyorsun" dedi. şimdi benim iki zayıf noktam o kız ve zayıflığım üzerinden beni vurdu ben daha da kötü oldum.

size sormak istediğim acil kilo alıp eski halime dönmek istiyorum . bunun için acilen yapılabilecek bir şey var mı ? hızlı kilo almam ve onu bu dediklerine pişman etmek istiyorum.

Bu normal bir ruh hali değil.Empati yapın biraz bunları size kocanızın yaptığını düşünün.Bence psikolojik yardım almalısınız.Yazık size de eşinize de.

Aman tanrım eski konulara göz gezdirdim siz kocası annesiyle kibar olduğu için sosyete diye dalga geçen,muştayla millete saldıran hanzonun karısısınız...bu adamla evlenmeniz hatayken bu magandadan ayrılacağınız için ölmeyi mi düşünüyorsunuz? Ölün öyleyse..çünkü bu kadar iğrenç bir adama bu değeri veren kadın bencede ölsün

Muştayla insanlara saldırmak mı??Arkana bakma

Muştayla insanlara saldırmak mı??Arkana bakma

Şeyy evet konu sahibesinin saygıdeğer eşi (!) konu sahibi yürürken kahvedekiler ona bakmış , ya da laf atmış gerekçesiyle muştasıyla saldırmıştı.Hatta bende dahil kk nın büyük bölümü muşta ile bu konu sayesinde tanıştık :)

Nasılbir maganda arkadas bu musta nedir :D togbe togbe evde de kum torbasi . bence oturup sukredin . insan surekli basina ne bela gelicek diye dusunmekten rahat edemezki

Eleştirmekte haklısunız ama lütfen hakaret etmeyin

Ben seni anlıyorm. O takıntılar takıntıların ardından uzayan tartışmalar ağlamalar. Ağlamanın eşine batması onu sinirlendirmesi. Ve senin saplantılı bir şekilde sevmen. Bana kalırsa herkes hayatında böyle bi dönemden geçer. Çaresiz hissediyosun çünkü seviyosun. Hemen boşanma kararı almasanız en azndan biraz daha düşünseniz ayrı ayrı. Ve lütfen üzülme

Boşanıyoruz.....

Selamlar arkadaşım nasılsınız son durumun nasıl ne yaptınız boşanma süreci nasıl geçiyor bizde galiba boşanıyoruz seni anlıyorum çok kötüyüm bende ölmek istiyorum 6 yıldır sevdiğim adama kavuşalı 4 ay olmuşken şimdide birdebire değişti ben nasıl kaldıracağım güçsüzüm çaresizim offf bütün dümyam kapkaranlık sanki kıyametler kopsa umrumda değil içimde fırtınalar esiyor kalbim sıkışıyor miğdem ağrıyor çok acı çekiyorum galiba nasıl geçecek bu tarifi yok oyüzden seni çok iyi anlıyorum hele başkasını sevmesi düşüncesi bitiriyor :KK14::KK14::KK14::KK42::KK42::KK42:

Back
X