Ayrıldıktan 6 ay sonra hemen birini nasıl sever insan...

umudumu_yitirdim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
100
65
18
Merhabalar. Daha önce konularımda bahsetmiştim. Çok sevmeme rağmen sırf vicdanlarını rahat ettirmek için üzerime oynayarak ailesinin baskısıyla nişanı attım. resmen el birliğiyle gitmem için herşeyi yaptılar nişanlım denecek gamsız dahil..burdaki konuları okudukça ileride mutsuz olacağımı bildiğim için yapmak zorundaydım yaşadığım bir sürü çileden sonra..şimdi anlıyorum sebebini. 6 ay sonra hemen biriyle beraber olmaya başladı heryerde foto paylaşmalar ailesiyle birlikte.. bu kadar kolay oluyor mu birini hemen sevmek unutmak bağlanıp elini tutmak öpmek... hiç hatrı kalmıyormu bazı şeylerin.. karşıma bir sürü insan çıkmasına rağmen aldatırmışım gibi olur diye içim elvermedi. ben mi ince düşünüyorum bu kadar yoksa insanlar mı basit yaşıyor. mecbur bıraktılar bu hale soktular beni.. 1 sene oldu dinmedi gözümün yaşı. çünkü yapılanları unutamıyorum yediremiyorum hiç bişey olmamış gibi devam ediyorlar.. varmı aranızda böyle bişey yaşayan ya da ayrıldıktan sonra hemen biriyle tanışıp gerçekten mutlu olan.. canım yanıyor...

ben de sunu anlayamiyorum sevmek mayali pogaca mi? yani ayriligin uzerinden sukadar zaman gecerse baskasini sevebilir? kalbini kapali bir kapta 1 senw dinlendir kabarinca ac diledigin sekli ver simdi baskasini sevebilirsin vs vs vs... bazen 1 gun bile yeterlidir birini sevmek icin valla ben esime 1 gunde asik oldum. eski sevgilimden ayrilali da 1 ya da 1.5 ay olmustu. ne var yani? bu beni hain ve gamsiz mi yapar? onume bakiyorum. geride kaldi artik hersey. bence sen de oyle yap. hayatina bak....

bende sizin bu kadar basite almanızı anlayamadım. demekki herşey heran değişebilir bağlılık denen şey nerde kaldı? eşinizden boşansanız demekki hemen biriyle tekrar yuva kurabilirsiniz 1.5 ayda.. ben bu kadar hızı anlamıyorum siz duygularınızı çabuk yaşıyorsunuz demekki. bunun ağırlığını yaşayan üzülen insanları da bukadar küçük görmek hakkınız değil

Ay süpersiniz mayalı poğaça benzetmenize bayıldım, çok yaşayın

Herkes acıyı, sevgiyi farklı yaşar. Kimi bir günde unutur, kimi için ise unutmak aylar, seneler alır. Herkes her ilişkisine de aynı derecede tuttku ile bağlı olmaz; bazı ilişkilerini bir günde, bazılarını yıllar sonra anca unutur. O yüzden takılmayın, boşuna üzmeyin bence. Yaradıklarınıza ve sizin verdiğiniz kıymete bakarak " olamaz diyorsunuz" karşıyı boşverin. Hayatınıza devam edin, biliyorum kolay değil ama etmeniz lazım.

bak guzelim bir iliski o iliski bitmeden cok daha once bitmistir. uzatmalari oynarsin ya olursa ya duzelirse diye. sonra biter. evlilikler de sevgililikler de boyledir. wgwr icimde esime karsi bisey kalmadiysa evet 1.5 ay sonra baska birine ilgi duyabilirim. bana eziyetceden beni anlamayan birinin yasini neden tutayim. hayatim cok kiymetli tatlim. baskalari icin uzulmek icinse cok kisa. allah uzun omur versin can sagligi versin onun haricinde beni kimsenin uzmesine izin vermem.

6 ayda insanlar ölümleri unutuyorlar da ayrılıkları mı unutamayacaklar. 6 ay çok uzun bir süre. Herkesin yaşantısına bakması için fazlaca uzun hem de.
Siz de artık hayatınıza yön verin. Bırakın geçmiş arkada kalsın. Dönüp bakmayın ve geçmiye takıntılı kalmayın.

Artık olan olmuş, dönülmez yollara girmişsiniz.. Sende yas tutmayı bırak ve hayatına devam et, unut.. Unutmak en güzelidir bazen, zor olsa da..

haklısınız bende bu mantıktayım ama henüz gerçekleştiremedim yaşadıklarımdan dolayı.. kusura bakmayın fevri davrandım biraz ama inan çıkmazdayım..

6 ay zaten uzun yeterince sizin kendinizi paralamanız normal değil.ayrılmışsınız bitmiş zaten o saatten sonra kimin ne yaptığının bir önemi kalmıyor.3 yılda birlikte olduğum insanı unutmam 2 ay sürdü bunun nedeni ayrılmadan önce aslında kafanda bitirmiş oluyorsun birçok şeyi.

7 senelik bir evlilik yaşadım.İçinde ilgiszlik, sadakat sorunları, maddi problemler, saygısızlık hatta son zamanlarda sevgisizlik barındıran..
Boşandıktan 4 ay sonra bi adamla tanıştım, iş dolayısıyla bi 4 ayda birlikte çalıştık bi gün bi baktım; aşık olmuşum :)
O kadar hızlı oldu ki herşey, ben bile bi sorguladım kendimi n'apıyorsun diye :)
Ama o kadar iyi etmişim ki, şimdi 2 yıllık, evliliğe doğru ilerleyen muhteşem bi ilişkim var.
Eski evliliğimi hatırlayınca, detayları aklıma gelince kendimden utanıyorum.

Karakterini bilmiyorum, ama 6 ay mümkün bir süre.
Sen de bi an evvel toparlanmalısın.

Oooo insanlar 6 ay içinde evlenip hamile bile kalıyor. Zamanın bir önemi yok ,yaşananlar da çok değerli değilse..gerçi ilişki süresince mecnun olan adamlar ,ayrılınca hemen yeni birini bulup bu sefer de ferhat oluyor :)

oh içimin yağları eridi derler ya o misal vallahi benim hayat felsefem de bu :)

Böyle bişey yaşamadım ama sizde unutmaya çalışın. Eminim çok haksızlık yaptılar size ama düşündükçe olan yine size olucak. Sonradan üzülmektense baştan kurtulmuşsunuz. Karşınıza çıkan insanları değerlendirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…