- 3 Temmuz 2017
- 282
- 283
- 23
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
bende sizin bu kadar basite almanızı anlayamadım. demekki herşey heran değişebilir bağlılık denen şey nerde kaldı? eşinizden boşansanız demekki hemen biriyle tekrar yuva kurabilirsiniz 1.5 ayda.. ben bu kadar hızı anlamıyorum siz duygularınızı çabuk yaşıyorsunuz demekki. bunun ağırlığını yaşayan üzülen insanları da bukadar küçük görmek hakkınız değil
Merhabalar. Daha önce konularımda bahsetmiştim. Çok sevmeme rağmen sırf vicdanlarını rahat ettirmek için üzerime oynayarak ailesinin baskısıyla nişanı attım. resmen el birliğiyle gitmem için herşeyi yaptılar nişanlım denecek gamsız dahil..burdaki konuları okudukça ileride mutsuz olacağımı bildiğim için yapmak zorundaydım yaşadığım bir sürü çileden sonra..şimdi anlıyorum sebebini. 6 ay sonra hemen biriyle beraber olmaya başladı heryerde foto paylaşmalar ailesiyle birlikte.. bu kadar kolay oluyor mu birini hemen sevmek unutmak bağlanıp elini tutmak öpmek... hiç hatrı kalmıyormu bazı şeylerin.. karşıma bir sürü insan çıkmasına rağmen aldatırmışım gibi olur diye içim elvermedi. ben mi ince düşünüyorum bu kadar yoksa insanlar mı basit yaşıyor. mecbur bıraktılar bu hale soktular beni.. 1 sene oldu dinmedi gözümün yaşı. çünkü yapılanları unutamıyorum yediremiyorum hiç bişey olmamış gibi devam ediyorlar.. varmı aranızda böyle bişey yaşayan ya da ayrıldıktan sonra hemen biriyle tanışıp gerçekten mutlu olan.. canım yanıyor...
Canım ben sen çok ince düşünüyorsun. Bak sen ne güzel ileride mutsuz olacağını bildiğin için ayrılmış kurtulmuşun. Bırak sen de hayatına bak artık. Bunları düşünerek kendine yapıyorsun. Sen sevmişsin belli bu yüzden bu kadar çabuk insan sever mi ben kendim yapamazdım içim elvermezdi diyorsun. Ama nişanlın seni gerçekten sevmemiş bunu anla kabul et. Sevseydi zaten onlarla elbirliği verip senin ayrılmanı sağlamazdı. Yaşın kaç bilmiyorum ama aldığın bu karar bence senin olgun olduğunu gösteriyor. Bence biraz daha olgun olup yaşananları arkanda bırakmalısın. Emin ol daha iyilerini hakkediyorsun . Kendini hırpaladığına değmez. Şunu da unutma hayatta yaşanan her şeye rağmen hayat devam ediyor. İnsan ne zaman aşık olur ne kadar zamanda bir insanı sever bu hesaplanamaz. Sende bir anda birine aşık olup sevebilirsin. Aşk bu siparişle de gelmiyor. Unutma arkana bakarsan; ya önündeki güzellikleri görmez ezip geçersin yada töközleyip düşersin. Ama önüne bakarsan her gün yeni umuttur ve yeni mutluluklar seni bekliyor olacak .
yaşım 30.. ilk defa böyle sevmiştim bu yaşıma kadar ne hevesim varsa hepsini onun üzerine kurdum çok çabaladım bizimde yuvamız olsun diye.. 1 ay kala nişanı attım çünkü beni eş olarak değil de mal olarak gördüler.. işten çıktıktan sonra ailesinin evine gidip vıcık vıcık bir günden sonra yatmadan yatmaya evimize giderize getirdiler işi.. emeklerim çok manevi maddi açıdanda kayıp yaşattılar o yüzden hemen birini bulup sevip ulu orta heryerde buldum bak gibilerinden davranması benim canımı sıkan.. ama güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.. inşallah dediğiniz gibi olur.
Ayrıldınız bitti. Kendi hayatınıza odaklanın.Merhabalar. Daha önce konularımda bahsetmiştim. Çok sevmeme rağmen sırf vicdanlarını rahat ettirmek için üzerime oynayarak ailesinin baskısıyla nişanı attım. resmen el birliğiyle gitmem için herşeyi yaptılar nişanlım denecek gamsız dahil..burdaki konuları okudukça ileride mutsuz olacağımı bildiğim için yapmak zorundaydım yaşadığım bir sürü çileden sonra..şimdi anlıyorum sebebini. 6 ay sonra hemen biriyle beraber olmaya başladı heryerde foto paylaşmalar ailesiyle birlikte.. bu kadar kolay oluyor mu birini hemen sevmek unutmak bağlanıp elini tutmak öpmek... hiç hatrı kalmıyormu bazı şeylerin.. karşıma bir sürü insan çıkmasına rağmen aldatırmışım gibi olur diye içim elvermedi. ben mi ince düşünüyorum bu kadar yoksa insanlar mı basit yaşıyor. mecbur bıraktılar bu hale soktular beni.. 1 sene oldu dinmedi gözümün yaşı. çünkü yapılanları unutamıyorum yediremiyorum hiç bişey olmamış gibi devam ediyorlar.. varmı aranızda böyle bişey yaşayan ya da ayrıldıktan sonra hemen biriyle tanışıp gerçekten mutlu olan.. canım yanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?