Ayrıldıktan 6 ay sonra hemen birini nasıl sever insan...

evet haklisinda yanlis yerdesin. bu tur duygularin aynini sana hissedenle birlikte oldugunda bekleyebilirsin. senin sevmeyen biriyle degil. kendini bu kadar asagi cekme.
sen karar ver mutlu mu olacaksin yoksa vaktini karsindakine bakip aglayip sizlayarak mi gecireceksin.
aklin basina gelir ama gecirdigin zamana yazik

bu arada bu cevabi verdiginiz kisi ben degilim :)) ben araya girdim. baskasi size hayatina bak demis.
ayrica nisan bunun icin var is ciddiye bininca ciftler birbirine uyum sagliyor mu diye. evlilikle bir degil.
evlilikte bile senin icin bitmisse 2 ayda da baskasiyla evlenirsin. demek ki eski nisanlin seni icinde bitirmis. sen bitiremiyosun. bunun farkina var. önune bak

Ben de sizin gibi ince düşünüyorum. Evet 6 ay kısa bi süre değil ama ben olsaydım fotoğraf vs paylaşmazdım bilmiyorum. Üzücü bence karşı taraf için

6 ay sonra birisini sevebilir bı insan bence.
1 sene geçmesine rağmen unutmamis insanda takintilidir.

Ailesinin baskıları sonucu bizde nişan attık. Pişmanım üzgünüm hata yaptım derken tam 4 ay sonra tekrar nişanlandı. Bi insan karaktersizse yapar yani. Bende nasıl olur nasıl biter derken artık iyi ki bitmiş diyorum yoksa beni sevmeyen biriyle evlenmiş olacaktım. Sende şükret hiç üzülme

6 ay kisa bir süre degil.. :)
Hem sizi üzmüsse birakin geride kalsin zaten..
Ilerde iyi ki diyebileceginiz birisi ciktiginda bu yazdiklariniz size ne kadar sacma gelecek..
Tecrübe ile sabit :)
Yaninda baska kizi dusunmem bile kalbime bicaklar saplanmis gibi olmasina neden olurdu.
Vazgecmeyi bildim.Sonra baskasi oldu onunla da farkli sebeplerden ötürü yollarimizi ayirdik.Ve ciddi ciddi evlenme karari almistik yani zorlasam asik da olabilirdim hatta :)
Artik yalnizca kendimi dusunmek zorundaydim.Siz de zorundasiniz böyle bakin olaya olur mu?
Üzülseniz de aglasaniz da emin olun hic bir sey gecmeyecek elinize,gecseydi benim gecerdi.Koca bir hic oluyor adini yerlere göklere sigdiramadigin..
Hayatina yön cizmis karsinizdaki.Size uygun gözünüze gönlünüze hitap edecek birisi ciksin karsiniza emin olun kendinize yazik etmis oldugunuzu anlayacaksiniz.
Kac defa gelecegiz ki dünyaya? Insanlar kendisinin nasil bir son beklediginden habersiz yasiyor bir sekilde.
%50 mutlu olma sansi icin bile denemeye deger
Görmemis gibi nedir sagda solda fotograflar paylasmak?
Yasam kalitenizi boyle kalitesiz insanlarla asagiya cekmeyin..

Son düzenleme:
6 ay sonra "hemen"?
6 ay yeterince uzun bir süre biriyle defteri tamamen kapatip başkasıyla ilgilenebilmek için. Karşı taraf "hemen" başkasını bulmamış yani, siz bu kişiyi saplantı yapmışsınız sadece. Kendi hayatınıza ve önünüze bakın bence. 1 senedir ağlıyorum demişsiniz, yani 1 senedir olduğunuz yerde sayıyorsunuz. İsterseniz bir psikiyatriste görünün. Normal olan sizin yaptığınız değil çünkü.

Valla bilemiyorumda ben nişan attıktan 1 ay sonra eşimle tanıştım. 3 yıl flört ettik, 3 yıldır da evliyiz.
O nişanı attığıma da eşimle evlendiğime de binlerce kez şükürler olsun.
Böyle şeylerin 6 ayı, 1 senesi, 1 ayı olmaz, standart belli bir ölçütü yok yani. Biten bitmiştir, ikiniz de hayatınızı yaşamaya bakın. O doğru olanı yapıyor size de öneririm. Ölenle dahi ölünmeyen bir dünyadayız, boş bu işler. Hayatınıza devam edin.

Canım ben sen çok ince düşünüyorsun. Bak sen ne güzel ileride mutsuz olacağını bildiğin için ayrılmış kurtulmuşun. Bırak sen de hayatına bak artık. Bunları düşünerek kendine yapıyorsun. Sen sevmişsin belli bu yüzden bu kadar çabuk insan sever mi ben kendim yapamazdım içim elvermezdi diyorsun. Ama nişanlın seni gerçekten sevmemiş bunu anla kabul et. Sevseydi zaten onlarla elbirliği verip senin ayrılmanı sağlamazdı. Yaşın kaç bilmiyorum ama aldığın bu karar bence senin olgun olduğunu gösteriyor. Bence biraz daha olgun olup yaşananları arkanda bırakmalısın. Emin ol daha iyilerini hakkediyorsun . Kendini hırpaladığına değmez. Şunu da unutma hayatta yaşanan her şeye rağmen hayat devam ediyor. İnsan ne zaman aşık olur ne kadar zamanda bir insanı sever bu hesaplanamaz. Sende bir anda birine aşık olup sevebilirsin. Aşk bu siparişle de gelmiyor. Unutma arkana bakarsan; ya önündeki güzellikleri görmez ezip geçersin yada töközleyip düşersin. Ama önüne bakarsan her gün yeni umuttur ve yeni mutluluklar seni bekliyor olacak .

yaşım 30.. ilk defa böyle sevmiştim bu yaşıma kadar ne hevesim varsa hepsini onun üzerine kurdum çok çabaladım bizimde yuvamız olsun diye.. 1 ay kala nişanı attım çünkü beni eş olarak değil de mal olarak gördüler.. işten çıktıktan sonra ailesinin evine gidip vıcık vıcık bir günden sonra yatmadan yatmaya evimize giderize getirdiler işi.. emeklerim çok manevi maddi açıdanda kayıp yaşattılar o yüzden hemen birini bulup sevip ulu orta heryerde buldum bak gibilerinden davranması benim canımı sıkan.. ama güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.. inşallah dediğiniz gibi olur.

Bence psikolojik destek alın anlatamamışsanız
Çocuk yön vermiş hayatına sizde yön verin ağlayacak ne var sanki kurtulmuşsunuz daha iyisini bulup mutlu olma şansınız var onu tepmeyin

İçindeki hisler bittiyse veya önüne bakmaya unutmaya çalışıyorsa neden olmasın? Geçmişte yaşananlara saygı diyerek zamanı boşa tüketmenin anlamı yok. Mutlu oluyorsa bu şekilde yapması doğal. Fazla duygusal yaklaşmamak gerek olaylara, herkes aynı şekilde yaşamaz ve hissetmez.

6 ay bana göre uzun bile. Ayrıldığım insanla geçmişte yaşadıklarımı düşünmem için onu hala sevmiş olmam gerekiyor.E seviyorsam zaten ayrılmam,elimden geleni yaparım. Kendi hayatınıza bakın bundan sonra bence takip etmeyin. Başka insanın hayatına odaklanarak kendi hayatınızdan çalıyorsunuz.

Karşınıza çıkanlara şans vermediğiniz için mutsuzsunuz. Ne demek aldatır mıyım diye? Mutsuzluğu kendiniz seçiyorsunuz kusura bakmayın. Valla hayat yas tutmak için çok kısa. Bu hatalı olan taraf içinde suçsuz olan içinde geçerli. Genelde nedense terkedilenler senelerce hayatı kaçırmayı seçiyor diğeri önüne bakıyor. Birşey aniden bitemez o ilişki sorunluymuş siz son ana kadar sabretmişsiniz sadece üstelik nişan atan tarafta sizsiniz ama kabullenememişsiniz. Karşı tarafın sizin için çaba göstermesi için yaptıysanız baştan fiyaskoymuş zaten. Yarın öleceğimi bile bilmiyorken elalem için vakit kaybedemem deyip önünüze bakın yoksa daha çok ağlarsınız giden yıllarınıza olur.

O aldatma hissi bende de olmuştu çok uzun süre kimseyle konuşmadım ama gereksiz aslında eziyet sadece

Ben ilişkinin nasıl bittiğine bakarım. Eğer karşımdaki bana hayvanlık yaparak ilişkiyi bitirdiyse ister bir gün ister 6 ay sonra birini bulsun hatta evlensin aynı hayvanlığı ona da yapacaktır zaten umrumda olmaz. Diğer türlü hataları varsa iki tarafında mücadele ederim bir müddet baktım olmuyor herif ayrılalım diye tutturmuş gene bi gün 6 ay farketmez banane.

Canım hazmetmesi zor şeyler yaşamışsın. Bu yüzden 1 yıl geçmesine rağmen canın yanıyor. Ama dediğim gibi artık önüne bakıp sende kendine bir şans verirsen emin ol yeniden seveceksin. Sevdikçe şu günlere dönüp boş yere kendimi yıpratmışım diyeceksin. Sen çok büyük sıkıntılardan kendini korumuş 1 ay kala ayrılmışsın. Yani verilmiş sadakan varmış diyebiliriz. Unutma sen herşeyden daha önemlisin, insan önce kendini sevecek ve değer verecek. Sen kendine değer vermezken başkalarında değer beklemek çok yanlış. Bundan sonra karşına seveceğin sevileceğin ve değer göreceğin insanlar çıksın inş.

Ayrıldınız bitti. Kendi hayatınıza odaklanın.

başka birini bulmanın belli bi ayı ,yılı yoktur. ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başka biri olur zaten. kendimden örnek vereyim ayrıldıktan 1 hafta sonra biri görüşmek istemişti benle daha hazır değilim dedim ve reddettim.hazır olduğum zamanda başka biri beni görmüş, beğenmiş şans verdim kendimi hazır hissettim ve başladı yeni ilişkim ve şuan 4 yıldır birlikteyiz.

İnsan hazmedemediği şeyler yaşadıysa o kadar uzun süre yas tutar bence. Bu hazmedilemeyen şey terk edilmek de olabilir, terk etmeye zorlanmak da.
Sizin unutamamanızın sebebi de sevgi değil, yaşadığınız olumsuzluklar. Yüzüğü atan siz de olsanız bir şekilde buna zorlanmışsınız, şimdi yolunuza devam etmek bu yüzden zor geliyor. Sizin için yarım kalmış bir ilişki bu. Ama karşı taraf için öyle değil.
Karşınıza çıkanlara bir şans verseniz devam etmenin sizin için de ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Sevgiye dair bir şey hissetmediğinizi anlayıp "sadece hırs yapmışım" diyeceksiniz. Yolunuza bakın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…