Ayrıldıktan 6 ay sonra hemen birini nasıl sever insan...

Unutmak için geçen zaman kavramı kişiden kişiye göre değişir. Ben de sizin gibi kısa sürede unutanlardan değilim. Saygısızlık etmiş gibi düşünüyorum geçmişe. Herkes farklı yaşar. Size yaşattıklarını yaşamadan kimse ölmez. İyi görünen şeylerin altından şer, şer gibi görünenlerin altından iyi şeyler doğabilir. Sen sadece kendine bak

Al benden de o kadar

bir arkadasim vardi, 6 yillik iliskisini bitirmisti,
ben de tabi gencim boyle romantigim o donemler,
6 yillik iliski kolay kolay bitmez, hala unutamamissindir diyordum.

Dedi ki inanilmaz bir duygu, bir gun once sevdigin deli oldugun adam bir gun sonra birden bir yabanci oluveriyor, bir anda oluyor hem de,
hic bir his kalmiyor geriye...

ben yasamadim ama cok duydum sonradan bunu, birden icinde bitirenlerin hikayesini.
sizin yasadiklariniz zor evet ama, eski nisanlinizin sizi tamamen unuttugunu kabullenirseniz kendi yolunuza bakmaniz daha kolay olur belki,
kendinizi aldatilmis da hissetmeyin bence,
kim icinde neler yasadi bilemezsiniz.

Icinde sevgi kalmayan biri neden sizi dusunsun aylarca. Sevgisini artik tasimadigim biriyle olan gecmisim yuzunden, karsima cikan ve beni heyecanlandiran birini hangi mantikla geri cevireyim?
Siz gecmisin anilariyla uzun sureler geciriyorsunuz diye herkes ayni degil ki.

Kalbinde bittiyse, biyerden sonra yabancisin artik, gordugunde bile icin kipirdamaz oluyor kac yil gecirmis olursan ol.
Sen bu kivama 2 senede gelirsin ben 3 ayda ama gelinir sonucta. Illa hayatina hemen birilerini sokmak durumunda degilsin ama sirf eskiyi dusunerek sokmuyorsan bitmis biseyi 2 sene dusunuyorsan asil bu normal degil.

Önüne bakmalısın sen de. Evet kolay değil elbette unutmak ama yeni birisi çıkarsada karşına değerlendir. Böyle yapmakla hata ediyorsun. Bak o hayatına devam ediyor, sen de etmelisin.

Oluyo valla cok gördüm üc bes senelik ilişkileri bitince üc beş ay icinde baskasıyla sözlenen nişanlanan hayatı dahada güzelleşen vs
Siz de artık önünüze bakmalısınız

benımde eskı nısanlım yaptı gercı 3 sene sonra falan kızla gorusurken hala benı arıyordu düğüne bir hafta kala ayrıldı gerci demem o aşk mesk yalan

Canım ortak şeyler yaşadınız evet ama iç dünyalarınız farklı..unutma süreleri de dolayısıyla farklı olur..karşınıza çıkan insanların nitelikleri de farklı...eski nişanlınız yeni bir başlangıç yapmış unutmuş gitmiş...siz de zaten bir süre sonra zamanı bilinmez unutacak yeni bir başlangıç yapacaksınız...
6 senelik sevgilim vardı liseden üniversite 3 e kadar...ayrılıp barışırdık unutamam onsuz olamam derdim...son ayrılığımızda ağlayarak ayrıldım hatta ayrılmayalım dedim değişirsen ayrılmayalım dedi ben de ayrıldım bu sondu dedim.her yerden engelledim ve 1 hafta sonra eşimle görüştüm...ve 4 buçuk sene sonra onunla evliyiz 2 aydır...

Bir İnsan karaktersizse yaptığı hiçbirşeye şaşırmamak lazım, herşey beklenir onlardan üzülmeyin ,kendinizi biran önce toparlayıp kendi yolunuza bakın

Boşandıktan 11 ay sonra sımdıkı esımle ılıskım başladı.

ayrılık olduktan sonra şu kadar gün geçmesi gerekli diye yayımlanan bir genelge yok. hele ki 6 ay gayet makul bir zaman. tabiki ertesi günü birini bulsun demiyoruz ama bir kaç ay sonra yeni bişeyler yaşaması çok normal.

Siz neden aldatacağınızı düşünüyorsunuz ki adam hayatını yaşıyor gününü gün ediyor Allah aşkına siz ne yapıyorsunuz hayatı kendinize zehir ediyorsunuz. 6 ay kısa değil ki üstelik ne yani 1 sene mi geçseydi unutmak için.

Esim de benimle tanismadan 1 ay once bir iliskiden cikmisti hem de yani 4 senelik falan bir iliskiydi. Oyle de guzel unuttu ki yani ben bile sastim kaldim :) Demek benim adam da hain ve gamsizmis sizin gibi

Değil 6 ayda bir gunde bile sevilir. Hatta bazıları ayrılmadan, evliyken bile başkasını seviyor, sevebilir.

hayat devam ediyor, karşınızdaki hayatını yaşarken sizin onu takibe alıp geçmişe takılıp bugünü yaşamayışınız neden???
sebep her ne olursa olsun ilişkiniz yürümemiş, o zaman sizde önünüze bakın, başka insanlara şans verin, kimler geldi sevdim dediğim kimler geldi aşkımdan ölüyor dediğim şimdi bende dahil hepimiz başkaları ile beraberiz, çoğu evlendi çoluk çocuğa karıştı, bende aynı şekilde ve hiçbiri aklıma bile gelmiyor, aynı şey onlar içinde geçerlidir eminim..
belki aşkı bir kez yaşarsın ömründe ama sevilecek birileri her zaman vardır..

Oha 6 ay mi?
Bacım sen ne diyorsun?
Zaten büyük aşk varsa insanlar evleniyorlar , bir ömür mutlu yaşıyorlar.
Ama ortada pürüzler varsa,bitmesi gerekiyorsa konuşup bitiriyorlar. Bitmis gitmiş bir ilişkinin de 6 ay yaşını tutmak coook saçma.
Ayrıca yıpranmış kalbi insan onarmak ister, çivi çiviyi söker.
Bence 6 ay az değil çok bir zaman yeni bir ilişki için :) kafada bitmişse bitmiştir yani
Şahsen ben kimsenin yasini onca zaman tutmadım, kimse de benim bitmiş iliskimin yasini onca zaman tutsun istemem. Dünyaya bir kere geliyoruz. Siz de bakınin bir çevreye, farklı ortamlara girin.. bakarsiniz aşk sizin de karşınıza çıkar

hala atlamamış olmanıza üzüldüm. Ama 6 ay kısa bir süre değil ki.

Hem aşk bu zamanı olmuyor. Çivi çiviyi söker bence sizde görüşmek isteyenlere şans verin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…