- 5 Ekim 2018
- 115
- 67
- 13
- 32
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
Al benden de o kadarben de sunu anlayamiyorum sevmek mayali pogaca mi? yani ayriligin uzerinden sukadar zaman gecerse baskasini sevebilir? kalbini kapali bir kapta 1 senw dinlendir kabarinca ac diledigin sekli ver simdi baskasini sevebilirsin vs vs vs... bazen 1 gun bile yeterlidir birini sevmek icin valla ben esime 1 gunde asik oldum. eski sevgilimden ayrilali da 1 ya da 1.5 ay olmustu. ne var yani? bu beni hain ve gamsiz mi yapar? onume bakiyorum. geride kaldi artik hersey. bence sen de oyle yap. hayatina bak....
Merhabalar. Daha önce konularımda bahsetmiştim. Çok sevmeme rağmen sırf vicdanlarını rahat ettirmek için üzerime oynayarak ailesinin baskısıyla nişanı attım. resmen el birliğiyle gitmem için herşeyi yaptılar nişanlım denecek gamsız dahil..burdaki konuları okudukça ileride mutsuz olacağımı bildiğim için yapmak zorundaydım yaşadığım bir sürü çileden sonra..şimdi anlıyorum sebebini. 6 ay sonra hemen biriyle beraber olmaya başladı heryerde foto paylaşmalar ailesiyle birlikte.. bu kadar kolay oluyor mu birini hemen sevmek unutmak bağlanıp elini tutmak öpmek... hiç hatrı kalmıyormu bazı şeylerin.. karşıma bir sürü insan çıkmasına rağmen aldatırmışım gibi olur diye içim elvermedi. ben mi ince düşünüyorum bu kadar yoksa insanlar mı basit yaşıyor. mecbur bıraktılar bu hale soktular beni.. 1 sene oldu dinmedi gözümün yaşı. çünkü yapılanları unutamıyorum yediremiyorum hiç bişey olmamış gibi devam ediyorlar.. varmı aranızda böyle bişey yaşayan ya da ayrıldıktan sonra hemen biriyle tanışıp gerçekten mutlu olan.. canım yanıyor...
nokta atışı olmuş :)valla ben bu işleri anlamadım
herkes herkesi her an sevebiliyo
ayrılmadan da başkasına gidebiliyo
aynı anda iki üç kişiyide idare edebiliyo
seni seviyorum ama ona aşığım diyo
bana kalırsa hepsi kişilik bozukluğu
Yok canim herkesin bir sevdigi olmali, ömür boyu arkasindan yas tutmali
Merhabalar. Daha önce konularımda bahsetmiştim. Çok sevmeme rağmen sırf vicdanlarını rahat ettirmek için üzerime oynayarak ailesinin baskısıyla nişanı attım. resmen el birliğiyle gitmem için herşeyi yaptılar nişanlım denecek gamsız dahil..burdaki konuları okudukça ileride mutsuz olacağımı bildiğim için yapmak zorundaydım yaşadığım bir sürü çileden sonra..şimdi anlıyorum sebebini. 6 ay sonra hemen biriyle beraber olmaya başladı heryerde foto paylaşmalar ailesiyle birlikte.. bu kadar kolay oluyor mu birini hemen sevmek unutmak bağlanıp elini tutmak öpmek... hiç hatrı kalmıyormu bazı şeylerin.. karşıma bir sürü insan çıkmasına rağmen aldatırmışım gibi olur diye içim elvermedi. ben mi ince düşünüyorum bu kadar yoksa insanlar mı basit yaşıyor. mecbur bıraktılar bu hale soktular beni.. 1 sene oldu dinmedi gözümün yaşı. çünkü yapılanları unutamıyorum yediremiyorum hiç bişey olmamış gibi devam ediyorlar.. varmı aranızda böyle bişey yaşayan ya da ayrıldıktan sonra hemen biriyle tanışıp gerçekten mutlu olan.. canım yanıyor...
ben de sunu anlayamiyorum sevmek mayali pogaca mi? yani ayriligin uzerinden sukadar zaman gecerse baskasini sevebilir? kalbini kapali bir kapta 1 senw dinlendir kabarinca ac diledigin sekli ver simdi baskasini sevebilirsin vs vs vs... bazen 1 gun bile yeterlidir birini sevmek icin valla ben esime 1 gunde asik oldum. eski sevgilimden ayrilali da 1 ya da 1.5 ay olmustu. ne var yani? bu beni hain ve gamsiz mi yapar? onume bakiyorum. geride kaldi artik hersey. bence sen de oyle yap. hayatina bak....
hayat devam ediyor, karşınızdaki hayatını yaşarken sizin onu takibe alıp geçmişe takılıp bugünü yaşamayışınız neden???Merhabalar. Daha önce konularımda bahsetmiştim. Çok sevmeme rağmen sırf vicdanlarını rahat ettirmek için üzerime oynayarak ailesinin baskısıyla nişanı attım. resmen el birliğiyle gitmem için herşeyi yaptılar nişanlım denecek gamsız dahil..burdaki konuları okudukça ileride mutsuz olacağımı bildiğim için yapmak zorundaydım yaşadığım bir sürü çileden sonra..şimdi anlıyorum sebebini. 6 ay sonra hemen biriyle beraber olmaya başladı heryerde foto paylaşmalar ailesiyle birlikte.. bu kadar kolay oluyor mu birini hemen sevmek unutmak bağlanıp elini tutmak öpmek... hiç hatrı kalmıyormu bazı şeylerin.. karşıma bir sürü insan çıkmasına rağmen aldatırmışım gibi olur diye içim elvermedi. ben mi ince düşünüyorum bu kadar yoksa insanlar mı basit yaşıyor. mecbur bıraktılar bu hale soktular beni.. 1 sene oldu dinmedi gözümün yaşı. çünkü yapılanları unutamıyorum yediremiyorum hiç bişey olmamış gibi devam ediyorlar.. varmı aranızda böyle bişey yaşayan ya da ayrıldıktan sonra hemen biriyle tanışıp gerçekten mutlu olan.. canım yanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?