- 26 Haziran 2012
- 2.215
- 2.482
- 333
- Konu Sahibi kapalikutu
merhaba. biliyorum çoğu şimdi ayrıldıktan sonra arasa da boşuna diyordur da işte insan çok sevdiği birini kaybedince herşeyden bi umut duymak istiyor. lütfen bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşabilir mi? arayan oluyor mu gerçekten ya da ne kadar süre alıyor bu?
canım bnm bi sevgilim vardı. ilk başta ben olmasını hiç istemedim aylarca peşimden koştu.
neyse işte biz çıktık hep o bilindik hikaye sonrasında ilgisiz kaldı falan. ama aşıktık inat etti bana. ben geri dönmesi için aradım falan. tabi egoları tavan yapmıştı o ara. istemedi telefonu yuzume falan kapattı beddualar etti bana. şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ya :) çocuk gibi :)
ben dedim dünya dönse bu çocuk bana geri dönmez daha söyleyemediğim neler neler söyledi bana.
tam 9 ay sonra mesaj attı. cevap vermedim bi daha attı akama kadar mesaj attı en son cevap verdim. nasıl yalvardı neler neler söyledi kendime tüm güvenim ger geldi. ama ona yeşil ışık yakmadım asla geri dönmedim. şimdi askere gittti gitmeden öncede aradı helallik istedi.
Yani Özetle Bitanem HEPSİ ER YADA GEÇ DÖNER

biraz neşelen ve hayatın aşıkına bak dünyada o kadar çok insan varki senin seveceğin o dönse bile sen istemeyeceksin bi yerden sonra.