ayrıldıktan sonra geri arayan oldu mu?

merhaba. biliyorum çoğu şimdi ayrıldıktan sonra arasa da boşuna diyordur da işte insan çok sevdiği birini kaybedince herşeyden bi umut duymak istiyor. lütfen bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşabilir mi? arayan oluyor mu gerçekten ya da ne kadar süre alıyor bu?

canım bnm bi sevgilim vardı. ilk başta ben olmasını hiç istemedim aylarca peşimden koştu.

neyse işte biz çıktık hep o bilindik hikaye sonrasında ilgisiz kaldı falan. ama aşıktık inat etti bana. ben geri dönmesi için aradım falan. tabi egoları tavan yapmıştı o ara. istemedi telefonu yuzume falan kapattı beddualar etti bana. şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ya :) çocuk gibi :)

ben dedim dünya dönse bu çocuk bana geri dönmez daha söyleyemediğim neler neler söyledi bana.

tam 9 ay sonra mesaj attı. cevap vermedim bi daha attı akama kadar mesaj attı en son cevap verdim. nasıl yalvardı neler neler söyledi kendime tüm güvenim ger geldi. ama ona yeşil ışık yakmadım asla geri dönmedim. şimdi askere gittti gitmeden öncede aradı helallik istedi.

Yani Özetle Bitanem HEPSİ ER YADA GEÇ DÖNER ;) Tecrübeyle sabittttttttt :)

biraz neşelen ve hayatın aşıkına bak dünyada o kadar çok insan varki senin seveceğin o dönse bile sen istemeyeceksin bi yerden sonra.

canım bnm bi sevgilim vardı. ilk başta ben olmasını hiç istemedim aylarca peşimden koştu.

neyse işte biz çıktık hep o bilindik hikaye sonrasında ilgisiz kaldı falan. ama aşıktık inat etti bana. ben geri dönmesi için aradım falan. tabi egoları tavan yapmıştı o ara. istemedi telefonu yuzume falan kapattı beddualar etti bana. şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ya :) çocuk gibi :)

ben dedim dünya dönse bu çocuk bana geri dönmez daha söyleyemediğim neler neler söyledi bana.

tam 9 ay sonra mesaj attı. cevap vermedim bi daha attı akama kadar mesaj attı en son cevap verdim. nasıl yalvardı neler neler söyledi kendime tüm güvenim ger geldi. ama ona yeşil ışık yakmadım asla geri dönmedim. şimdi askere gittti gitmeden öncede aradı helallik istedi.

Yani Özetle Bitanem HEPSİ ER YADA GEÇ DÖNER ;) Tecrübeyle sabittttttttt :)

biraz neşelen ve hayatın aşıkına bak dünyada o kadar çok insan varki senin seveceğin o dönse bile sen istemeyeceksin bi yerden sonra.

canım benım senın adına ınan cok sevındım.9 ay dıyorsun.bız ayrılalı bır ay oldu.aslında ben bılıyorum ınanıyorum bır gun mutlaka araycagına da ama ıste ınsan zaman gecınce ıstemeden de bır karamsarlıga dusebılıyor.senın adına sevındım dıyorum cunku en azından onun yasadıgı pişmanlıgı görebılsmıssın.ben onu cok sevıyorum hem kaybetmeyı ıstemıyorum hem de yaptıgından cok pısman olsun ıstıyorum.umarım bır gun ben de buraya senın yazdıgın gıbı evet aradı dondu dıye msj yazabılırım

canım benım senın adına ınan cok sevındım.9 ay dıyorsun.bız ayrılalı bır ay oldu.aslında ben bılıyorum ınanıyorum bır gun mutlaka araycagına da ama ıste ınsan zaman gecınce ıstemeden de bır karamsarlıga dusebılıyor.senın adına sevındım dıyorum cunku en azından onun yasadıgı pişmanlıgı görebılsmıssın.ben onu cok sevıyorum hem kaybetmeyı ıstemıyorum hem de yaptıgından cok pısman olsun ıstıyorum.umarım bır gun ben de buraya senın yazdıgın gıbı evet aradı dondu dıye msj yazabılırım

arıyolar canım benımde sevgılımle ayrıl barıs bır ılıskım vardı hala vardır ınsallah cunku yıne ayrıldık 1-2 ay bılemedın 1 sene ama mutlaka gelıyolar sevıyosan beklıyosun baskasına bakamıyosun zaten ben hala sevıyorum ve yıne gelsın ıstıyorum ama o kadar cok ayrıl barıs oldukı aramızda bu sefer bilmiyorum nolucak gelir inşallah demekten baska bısey yapamıyorum.

biz ayrilali 1 ay oldu. Beni whatsappde engellemisti beyfendi, engellini kaldirdigini gördüm ( Salagim ya hergün ekleyip bakiyodm engellimiyim daha diye) engeli kaldirdigini gördüm, nikime onunla ortak sevdigimiz arbaa var onu alacagimi yazmistim. Hemen yazdi bana onu bahane ederek. Araba alirken nelere dikka tetmem gerektigini anlatti sonra diger konulara girdi bu arada o soruyodu ben cevapliyordum hicbirsey olmamis gibi. Yok yüksek lisansini yapacakmisin, yok isin nasil gidiyor, yok simdi nasilsin vs.vs. yazistik eski konular acildi, hala bana keske bunu yapmsaydin ayrilmasaydin sunu yapmasayin böyle olurdu, aci cektigini söyledi geceleri uyuyamadigini müzik dinleyip agladigini hastalanmaktan korktugunu vs. söyledi bana icime kurt düsürdü icime aci oturdu, yazmadan önce iyidim beni unuttu baksana neden onun icin üzülüyüm diyordum kendi kendime. Fakat bana yazipa aci cektigini diyince zoruma gitti sonucta bende üzülüyordum annesinden dolayi ayrildik biz cok baski yapti oda arkamda durmamisti hatta 'Dügüne 4 gün kala ayrildik ltfn yardim' diye konu actim ah erkekler bölümünde (isteyen okuyabilir detaylarini). Sonarada bana arkadas kalma teklifini etti, ALLAH askina Eksi sevgiliden dost olurmu? Bende istemedim, birbirimizi daha cok acitcaz böyle yazisarak dedim sonra vedalastik birdahada yazismadik. Ben birdaha yazmicam, o yazrmi bilmiyorum.

He evet arıyorlar.. Yıllar geçsede, pişmanlıklarından değil.. Yoklama çekiyorlar işte..

Benim ex mesaj atmış dün facebooktan; Merhaba..

Hem de 3 yıl sonra. Bi s.....sin gitsin..

Deli midir nedir.. Cevap falan yazmadım, yazmayacağım.

valla ben nişanlımdan ayrılalı 2 ay oldu ne aradı ne de mesat attı. ilk başlarda yine benden bekledi özür dilememi sanırım ama bu sefer bende bitirmiştim artık.
ama ilerleyen zamanda öyle bişey olur mu bilemem tabi,kısacası ne arayan oldu ne de dönmek isteyen.
aman dönmesinler hiç uğraşmam onlarla..:63::KK12:

Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç aylık bir ilişkim var. Fakat son zamanlarda sevgilim beni ne arıyor, ne buluşuyoruz, ne de bana ilgi gösteriyordu. Başka biri olmadığını biliyorum,sadece fazlasıyla rahat. Ama insan bir şeyler paylaşmak ve sevildiğini bilmek istiyor. Birkaç kere bu konuda tartışma çıkardım. Her seferinde yaptığını kabullenmedi ve beni suçladı, hep bana yıkıyorsun, ben ne yapıyorum falan diye. Dün yine tartışma çıktı, buz gibi cevaplar veriyordu isyan ettim, yine savunmaya geçti. En son sinirlendim facede güncellemeyle gelen özellikle takma isim koymuştuk birbirimize, onları sildim. O da dedi ben aldım mesajı, şimdi de hayatımda başkası olduğunu, o yüzden olay çıkardığımı ve isimleri sildiğimi düşünüyor. O şekilde ayrıldık. Sizce ne yapmalıyım? Hayatında başkası yok ama beni de yeterince sevmiyor gibi geliyor veya görüşsek iyi olurdu bence. Sizce bir hafta kadar sonra arayıp görüşme teklif etmeli miyim? Kendimi biraz suçlu hissediyorum isimleri sildiğim için o silmezken veya ayrılık konusu açmazken ben açtım. O da suçlu gerçi.

Keşke beni de arada o pişman olduğunu görsem de yol versem ona ama yok 3 ay olacak hiç bişey yok zaten başkası için terkedilmiştim o kızla gayet mutludur ama inşallah bir gün arar da yol veririm ona içimde hep bir hırs kaldı :KK76:

merhaba. biliyorum çoğu şimdi ayrıldıktan sonra arasa da boşuna diyordur da işte insan çok sevdiği birini kaybedince herşeyden bi umut duymak istiyor. lütfen bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşabilir mi? arayan oluyor mu gerçekten ya da ne kadar süre alıyor bu?
Evet canım o şahıs beni tam 2 yıl sonra aradı ha niye 2 yil sonra diyeceksin tüm hesapları dondurdum numarami değiştim bir şekil ulaştı yanı demem o ki ulaşmak isteyen araya yıllar girse de ulaşır sen sadece bu süreçte "ölü taklidi" yap :) arama sorma senden hiç bir hber almasın...Not: geri gelen yine gidiyor bnim ki öyle yaptı şimdi yine donusunu bekliyorum :)

canım daha bugun atmıs msjı bak.belkı cabalamak ıcın bu bı adımdır.sonucta onu en ıyı yapısını karakterını en ıyı sen bılırsın.mesela demısın ya cok guruludur dıye.benımkı de aynen öyle.işte onun ıcın dıyorum ya bı adım atcagına daır bı umut bıle besleyemıyorum.demıssın ya ben yeterı kadar hayır cevabı duydum dıye.aynı seyı ben de yasadım.aklım sunu almıyor bu kadar cok hayır dıyebılen bı adam bır ay ıkı ay sonra ne oluyor da arıyor gerı gelıyor.ben kendım ıcın sunu soyleyebılırm aradan 2 ay gectıkten sonra cıksa gelse ben zaten ıcımdekı ölmüş adamı yenıden canlandıramamkı.sana özel olmıycaksa bırsey sorabılır mıyım canım.sız bu ayrı oldugunuz bır ay boyunca hıc görusmedınız demı.bı de sen bu surecte onun hayatında bırı oldu mu yanı bundan suphelendın mı yada yasadın mı.mesajına cevap vermemen de galıba senın zamanla tamamen bıtırdıgını gösterıyor yanlıs anlamadımsa.ya da tekrar aynı seylerı yasamaktan mı korktun.belkı o da senden bı adım beklemıstır tekrar aramak ıcın
Yaaa siz cok guclusunuz ayni seyleri yssiyorum ama kafayi yedim resmen psikolojik tedavi goruyorum artikkkk

Back
X