• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldıktan sonra sizi daha çok seven biriyle karşılaştınızmı?

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
SİZİ ÇOK SEVDİĞİNE İNANDIĞINIZ(BENİ BUNDAN BAŞKA BÖLE ÇOK SEVEN OLMAZ DEDİĞİNİZ)SEVGİLİNİZLE AYRILDIKTAN SONRA DAHA ÇOK SEVEN BİRİYLE KARŞILAŞMA ŞANSINA ERİŞEBİLDİNİZMİ????**

BEN MALESEFKİ ŞUAN ÖLE DİYORUM....VE KARŞILAŞACAKMIYIM BİLMİYORUM.yaşayanlar paylaşırmı lütfen:))

ohooo kaç tane çıktı korkma çıkar :34:

benim kastettiğim başka mutlaka seven çıkacaktır ama hani bukadar olmaz yada kıyaslama yaptığınızda öncekinden hiç eksik kalmayacak şekilde oldumu.
olurya sevgilinizden ayrılırsınızki özellikle uuzn birilişkiden sonra birdaha onun gibi biriyle olamaycağınızı düşünürsünüz onun tüm hatalarına rağmen.ve biri çıkar unutturur....işte bu laf aslında bir umutmu yoksa örnekleri varmııı

hayatım, ben her biten ilişkimin ardından bir daha hiç böyle olmıycak bir daha hiç kimseyi sevemeyeceğim diye ağladım :) ama sonra yine sevdim. hem de bir öncekinden çok daha güzel şeyler yaşadım her seferinde.. allahıma bin şükür.. :)

seni onun kadar çok seven hatta ondan bile daha fazla seven insanlar elbet bulursun. ama önemli olan seni seven kişiyi senin de sevebilmen.. yoksa sen sevmedikten sonra karşındaki kişi isterse ölecek kadar çok sevsin ne farkeder, ne anlam ifade eder ki.. :)

hem bişey diyim mi ' beni çok sevdi, bir daha onun kadar sevebilecek birini bulabilecek miyim ? ' diye düşünüyorsun ya.. eğer seni senin zannettiğin kadar çok sevseydi şuanda ayrı olmazdınız kuşum :(

umarım en kısa zamanda aşk seni yeniden bulur diyorum =)

benim kastettiğim başka mutlaka seven çıkacaktır ama hani bukadar olmaz yada kıyaslama yaptığınızda öncekinden hiç eksik kalmayacak şekilde oldumu.
olurya sevgilinizden ayrılırsınızki özellikle uuzn birilişkiden sonra birdaha onun gibi biriyle olamaycağınızı düşünürsünüz onun tüm hatalarına rağmen.ve biri çıkar unutturur....işte bu laf aslında bir umutmu yoksa örnekleri varmııı

zamanlama ve denk gelme diye iki kavram duydun mu.seni asıl seven ve seninde seveceğin kişiden önce çıkmış bu en çok seven vs dediğin kişi.ondan böyle umutsuzmuş gibi geliyor.her seferinde dedim ki ölüyorum,bitiyorum.bitti her şey.ne oldu.hiç bir şey bitmedi.buldum sevgiyi,aşkı tekrardan

YETER Kİ AÇIK OLSUN PERDELER:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

gelen bir öncekinden daha fazla sevilir, giden (beni haketmeyen) bir öncekinden daha çabuk silinir. :52:

hayatım, ben her biten ilişkimin ardından bir daha hiç böyle olmıycak bir daha hiç kimseyi sevemeyeceğim diye ağladım :) ama sonra yine sevdim. hem de bir öncekinden çok daha güzel şeyler yaşadım her seferinde.. allahıma bin şükür.. :)

seni onun kadar çok seven hatta ondan bile daha fazla seven insanlar elbet bulursun. ama önemli olan seni seven kişiyi senin de sevebilmen.. yoksa sen sevmedikten sonra karşındaki kişi isterse ölecek kadar çok sevsin ne farkeder, ne anlam ifade eder ki.. :)

hem bişey diyim mi ' beni çok sevdi, bir daha onun kadar sevebilecek birini bulabilecek miyim ? ' diye düşünüyorsun ya.. eğer seni senin zannettiğin kadar çok sevseydi şuanda ayrı olmazdınız kuşum :(

tek ben böle düşünüyorum sanırdım, eee ama acemilik benim ki daha ilkti ne de olsa :)) umudum var daha iyi birisi çıkıcak karşıma inş. :)

:) ciddi söylüyorum her ilişkimden sonra ben bi daha aşık olamıycaaam diye ağladım :) ama her seferinde daha güzel kelimelerle anlatılmayacak bir aşk yaşadım.. bebeğim senin yaşın kaç bilmiyorum ama daha ilk ilişkin sonlanmış sanırım. bundan sonra hayatına alacağın kişiyle herşeyin daha güzel ve daha zevkli olacağına inanıyorum ben. çünkü ilkinden tecrübeli olacaksın, yapacağın ve yapmayacağın şeylerin bilincinde olacaksın, daha rahat olacaksın.. .. şimdi üzülüyorsun belki ama yaşadığın şeylerin hayatının bundan sonrası için sana çok yararı olacak.. çünkü her yaşadığımız şeyde birşeyler öğreniriz.. umarım en kısa zamanda aşk seni de bulsun :*

tek ben böle düşünüyorum sanırdım, eee ama acemilik benim ki daha ilkti ne de olsa :)) umudum var daha iyi birisi çıkıcak karşıma inş. :)

ya bu ilişki ilk ve uzunn yıllar sürdüyse ozaman da dediğiniz kadar kolay olacakmı bu:(((

hep bu yanılgıya düşüyoruz yazık ki... ben de en son biten ilişkimin ardından 7 ay ağladım, bunalıma girdim, asla yapmam dediğim, utançla hatırlayacağım hareketlerim oldu...
sonra Allah öyle birini çıkardı ki karşıma, ben hiç sevmemişim, hiç sevilmemişim dedim... başlarda arkadaştık ona eski sevgilimi anlatıp ağlıyordum, bana akıl vermesini istiyordum, hep yanımda oldu... sabırla bekledi... hiççç bırakmadı... 2 senedir birlikteyiz ve 3 ay sonra nişanlanıyoruz.... işte bu yüzden hiç bir zaman olmaz demeyeceksin, yaradana sığınıp, hayırlısını istemek lazım...

Bende konu sahibi gibi düşünyorum
Acaba bi önceki ilişkiden çok daha seven birisi çıkarmı karşımıza ?:50::50::50:

Eger sen istersen birileri cikar karsina. Tamamen senin istegine bagli kimisi kendini kapatir dunyaya,boswerir , yillar gecer maalesef ve kimseye de sans vermez ben onlardanim kaybedenlerdenim belki . Yani tekrar birine guvenmek sewmek bazi insanlar icin cok cok zor. kotu bir tecrubeden sonra sevgi yerini '' acaba''lara birakir bi sonraki insan icin. O acaba'lari asmak ta kolay olmaz bazenm Yani seni tanimiyorum ama diyecegim sen kendini taniyorsan ne istedigini biliyorsan onlarla karsilasirsin.

bilmiyorum.inş.dediğiniz gibi olur.aslında konuyu açarken yaşamış insanların örneklerini hikayelerini okumak istedim ama pek yok sanırım:((

bilmiyorum.inş.dediğiniz gibi olur.aslında konuyu açarken yaşamış insanların örneklerini hikayelerini okumak istedim ama pek yok sanırım:((

nasıl bir cevap istiyorsun anlamadım.herkes yaşadık diyor.olabilirsin demiyor sadece.bir örnek vereğim o zaman : liseye başlarken bir çıktığım vardı.ayrıl barış bir ilişki oldu.çok sevdim ve sevildim.kaba bir tabir olacak ama şu köpek gibi sevmekten kastediyorum.ağlamalar,sızlamalar,sakinleştirici ilaçlar.böyle ruh gibi dolaşıyordum.ayrılmalar ve barışmalar toplam 5 sene gibi sürdü.en sonunda biti.ondan sonra gene şiddetli bir şekilde aşık oldum.barışmak için şehrine gittim.o sıralar bir işe girmişti.orayı buldum düşün.ne oldu o da bitti.sonra gene aşık oldum.Allah bizi ayırsa KESİN ÖLÜRÜM KALDIRAMAM diyordum.hatta 2 sene geçti onlada ayrılalı.unuttum ama evlendiğini öğrendiğimde 1 ay yatak döşek yattım.ama bir bakalım ne oldu.gene başkasından etkilendim.hatta aşık gibiğim.say bakağım kaç kere aşık olmuşum.artı neredeyse evden çıkamayan biriğim dış sebeplerden dolayı.hatta babamla çalışmama rağmen bu böyle.insan yaşamadıysa bir olayı ona olmazmış gibi geliyor.

üniversitedeyken bir arkadaşım vardı.sevgilisiyle sizin gibi yıllarca çıktılar.kız başkasına aşık oldu.sevgilşisini seviyordu ama başkası çıktı ona aşık oldu.

bir başka arkadaşım gene üniversitede bir çocukla çıktı.o da çok sevdi.olmadı..sonra başka ilişkisi oldu.gene aşık oldu.hemde çok aşık.ayrıldılar.sonra ne odu.başka birine aşık oldunişanlandı.bir sürü gül göndermiş nişanlısı.

şimdi bizim durum daldn dalla mı:1::1::1::1::1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:.yoksa istediğin umudu alabildin mi.

canım ben lise zamanı 6 senelik bir ilişki yaşadım üniv 1. sınıfa kadar devam etti. arkasından 3 senelik bir ilişki ve üniv sonra memleketime gelince başka bir ilişkim oldu ve şimdi nişanlıyım. zamanında sorsan hepsi için ölürdüm hepsini çok seviyodum. ama öyle değil. unutulmuyo tabiki güzel anı olarak kalıyo. ama ben şöyle diyorum. lisedeki çocukluk aşkımdı üniv genç kızlık aşkımdı nişanlım ise hayat arkadaşım oldu olgunluğumun aşkı oldu her evreninki farklı ve güzeldi. 27 yaşındayım ve daha olgunlaştım tabiki. her dönemin güzelliği farklı ve yaşanılan hissedilen duygular farklı. o yüzden bitiyo adını hatırlıyosun ama hepsi bu :34:

çıktı.. Ama ben onu sevemediğim için yürümedi :) biz kızlar biraz peşinden koşmak istiyoruz :)

SİZİ ÇOK SEVDİĞİNE İNANDIĞINIZ(BENİ BUNDAN BAŞKA BÖLE ÇOK SEVEN OLMAZ DEDİĞİNİZ)SEVGİLİNİZLE AYRILDIKTAN SONRA DAHA ÇOK SEVEN BİRİYLE KARŞILAŞMA ŞANSINA ERİŞEBİLDİNİZMİ????**

BEN MALESEFKİ ŞUAN ÖLE DİYORUM....VE KARŞILAŞACAKMIYIM BİLMİYORUM.yaşayanlar paylaşırmı lütfen:))

karşılaştım evet hatta şimdi kocişimmmmmmmmmmm:38:

allah korusun ayrılık yasamadım yasamadım da ama,,, zor be arkadas ya çok seversin çok sevilirsin .. hani beni çok sevdi diyelim ben sevemedikten sonra neye yarar ..
sevemez bence .. sevsede ben sevemem ki .. iyisiyle kötüsüyle derindir o aşk ..
ayrılanlar hala sevgilidir demiş şair ..

allahım ayrılık yüzü gösterme ya rabbi dayanamam dayanamam ..

bilmiyorum belkide hala çocuklugumun askı ile birlikte oldugum 6.5 senemi paylastıgım için böyle konusuyorum ama yok ben sevemem ya sevemem :9:

Son düzenleme:
Back
X