• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldıktan sonra sizi daha çok seven biriyle karşılaştınızmı?

allah korusun ayrılık yasamadım yasamadım da ama,,, zor be arkadas ya çok seversin çok sevilirsin .. hani beni çok sevdi diyelim ben sevemedikten sonra neye yarar ..
sevemez bence .. sevsede ben sevemem ki .. iyisiyle kötüsüyle derindir o aşk ..
ayrılanlar hala sevgilidir demiş şair ..

allahım ayrılık yüzü gösterme ya rabbi dayanamam dayanamam ..

bilmiyorum belkide hala çocuklugumun askı ile birlikte oldugum 6.5 senemi paylastıgım için böyle konusuyorum ama yok ben sevemem ya sevemem :9:

işte bende tam böyle düşünüyorum.6yılımı vermiş biri olarak:(((((((

hoş bu durum kişiden kişiğede değişkenlik gösterir.kimi kolay atlatır kimi benim gibi 8ayda geçse ilk günkü gibi acı duyar:((

hoş bu durum kişiden kişiğede değişkenlik gösterir.kimi kolay atlatır kimi benim gibi 8ayda geçse ilk günkü gibi acı duyar:((

bebişim 8 ay ne ki.öyle kendini güçsüz hissetme.kimse sevdiği insanı 2 günde ya da bir- iki ayda unutamaz.hem daha önce forumda yazmıştım.mehmet sungur var psikiyatr .katıldığı bir programda bir kız aradı.sevgilisinden ayrılmış ama onu unutamamış.hemde ayrılalı tam 3 yıl olmuş.bu durum normal mi dr bey diye sordu.son derece normal dedi.hadi bana neci oluyorsun de.ama adam prof.psikiyatr o diyor.

örnek istiyorsan, anlatabilriim..
2 yıl evvel erzurumun bir ilçesine atamam çıktı ve ist'dan geldim ve burda meslektaşım ve yaşıtım bir gençle tanıştım.. öyle ilgili, öyle düşünceliydiki ben ona aşık olduğumu hissettim, aynı şeyleri o da bana hissetmiş ve biz o kadar aşıktıkki nerdeyse tüm zmanlarımızı beraber geçirdik..çok da fedakardı şu an oturduğum evde hâlâ onun emekleri var, bana araba kullanmayı öğretti, cağ dönerini sevdirdi:) artık evlenmeyi istiyorduk hatta beraber başka bir şehre tayin gidelim diyorduk, anneler tanıştı ben abisiyle ve yengesiyle tanıştım o gün ilişkimizin bittiği gün oldu, yengesi 'yenge kurban bu kız senden çok uzun, hem bu sevmiyor buraları, bak yarın öbür gün evlenirsin sonra der ki ben yapamıyorum burda gidiyorum hadi eyvallah der, sende kalakalırsın' ve ben bunu duydum ona defalarca söyledim buraya ilk geldiğimde hergün kaçmanın yollarını aradım ama senden sonra tanıdım sevdim buraları, seninle burda kalırım çünkü seni çok seviyorum dedim ama yengesi onun kafasını çok karıştırmıştı.. sonrası korkunçtu aynı dairede çalışıyoruz bigün ben onunla gözgöze geldiğim bi anda yere yığılıverdim,resmen aç yaşıyordum dairede belli etmiyor eve gidince soluksuz kalana kadar ağlıyordum..bu acı tam 7 ay devam etti!!!
sonra bir gün benim daire müdürüm bana birisinden bahsetti o da müdürmüş, beni toplantıda görmüş sonra müdürüme söylemiş tanışmak istiyorum diye.. ben hâlâ o acıyla yaşarken teşekkür ederim müdürüm, düşünmüyorum dedim müdürüm oturup konustu benimle bak bi düşün gerçekten iyi bir insan ona kefilim dedi.. üzerinden 1 ay kadar zaman geçti düşünmüyordum istemiyordum artık o acıyla yaşamaya o denli alışmıştımki yeni bir insan tanımak, ona kendini tanıtmak, anlaşmak, sevmek ama hayal kırıklılığına uğramamayı ümid etmek bana uzak geliyordu ki, kendimi sarstım neden düşünmeyeceğimki, o iş geçti bitti--herkes aynı olacak değil ya--o yengesinin ağzına baktı, bu insan olgun birisine benziyor diye tamam müdürüm dedim gelsin tanışalım, şimdi mi Allaha şükürler olsun çok mutluyum çok seviyor ve seviliyorum:nazar:
dairede tebrikleri kabul ediyorum,eski sevgilim mi o da yengesinin bulduğu öğretmen kızla görüşüyormuş:52:...
lafı çok uzattım farkındayım, belki bende içimi dökmek istedim, bilemiyorum
aşk acısı kolay bişey değil ben hergün günde 8 saat görerek yaşadım,
ama ümidini yitirme dua et, hayırlısını iste
sağlıcakla..

4.5 yıllık sevdiğimden ayrıldım
Bi dahada dikiş tutturaamadım
Olmuyor...

2 yıl evvel erzurumun bir ilçesine atamam çıktı ve ist'dan geldim ve burda meslektaşım ve yaşıtım bir gençle tanıştım.. öyle ilgili, öyle düşünceliydiki ben ona aşık olduğumu hissettim, aynı şeyleri o da bana hissetmiş ve biz o kadar aşıktıkki nerdeyse tüm zmanlarımızı beraber geçirdik..çok da fedakardı şu an oturduğum evde hâlâ onun emekleri var, bana araba kullanmayı öğretti, cağ dönerini sevdirdi:) artık evlenmeyi istiyorduk hatta beraber başka bir şehre tayin gidelim diyorduk, anneler tanıştı ben abisiyle ve yengesiyle tanıştım o gün ilişkimizin bittiği gün oldu, yengesi 'yenge kurban bu kız senden çok uzun, hem bu sevmiyor buraları, bak yarın öbür gün evlenirsin sonra der ki ben yapamıyorum burda gidiyorum hadi eyvallah der, sende kalakalırsın' ve ben bunu duydum ona defalarca söyledim buraya ilk geldiğimde hergün kaçmanın yollarını aradım ama senden sonra tanıdım sevdim buraları, seninle burda kalırım çünkü seni çok seviyorum dedim ama yengesi onun kafasını çok karıştırmıştı.. sonrası korkunçtu aynı dairede çalışıyoruz bigün ben onunla gözgöze geldiğim bi anda yere yığılıverdim,resmen aç yaşıyordum dairede belli etmiyor eve gidince soluksuz kalana kadar ağlıyordum..bu acı tam 7 ay devam etti!!!
sonra bir gün benim daire müdürüm bana birisinden bahsetti o da müdürmüş, beni toplantıda görmüş sonra müdürüme söylemiş tanışmak istiyorum diye.. ben hâlâ o acıyla yaşarken teşekkür ederim müdürüm, düşünmüyorum dedim müdürüm oturup konustu benimle bak bi düşün gerçekten iyi bir insan ona kefilim dedi.. üzerinden 1 ay kadar zaman geçti düşünmüyordum istemiyordum artık o acıyla yaşamaya o denli alışmıştımki yeni bir insan tanımak, ona kendini tanıtmak, anlaşmak, sevmek ama hayal kırıklılığına uğramamayı ümid etmek bana uzak geliyordu ki, kendimi sarstım neden düşünmeyeceğimki, o iş geçti bitti--herkes aynı olacak değil ya--o yengesinin ağzına baktı, bu insan olgun birisine benziyor diye tamam müdürüm dedim gelsin tanışalım, şimdi mi Allaha şükürler olsun çok mutluyum çok seviyor ve seviliyorum:nazar:
dairede tebrikleri kabul ediyorum,eski sevgilim mi o da yengesinin bulduğu öğretmen kızla görüşüyormuş:52:...
sağlıcakla..

canım benim senin adına çok sevindim.maşallah..evet örnek istiyorum ne güzel anlatmışsın sağol..bugibi örneklere ihtiyacım var enazından bende biraz olsun kararımı değiştirebilirm belki:((((

sağlıcakla..

okurken sana bravo dedimhıı nasıl dayanmış dedim.aferin sana.:46::46::46::46::46::46::46::46:

Evet canım. Ve şu an onunla birlikteyiz.
Daha önceleri birini sevdiğimi sanıyordum(şimdi düşününce gerçek sevgi bile değilmiş) onunda beni çok sevdiğini hatta herkesten herşeyden çok sevdiğini düşünüyordum.
Ama öyle değilmiş. Şimdi gerçekten beni seven ve benim de sevdiğim insanla beraberim. Aşkı onla yaşadım ben.

:16::nazar:

onurumla ilk ayrılmamızdan sonra beni ondan daha çok sevmiş midir bilmiyorum ama onun kadar seven biriyle karşılaştım
ama kalbim hala onurum için atarken onu kandıramazdım
ve onurumla barıştık
barıştıktan sonra o beni hala sevmiş midir bilmiyorum
ama geçen gün bir sitede, bana yıllar önce yaptığı resimleri gördüm ve resimlerin altında ''aşk mı? sadece çizebiliyorum, resimdeki sensin, ama söyleyemiyorum'' falan yazıyordu. umarım ben değilimdir. onu tanıdığımdan beri malesef ondan tek isteğim başkasıyla çok mutlu olmasıydı, hala öyle..
çünkü benim kalbim yalnızca onuruma aitti, barışmasaydık da bu böyle olucaktı.
aşk karşılıklı yaşanınca güzel
tek taraflısı acı verir

Son düzenleme:
3 yıllık bi ilişkim vardı inanılmaz seviyodum ve ben kolay seven bi insan değilim ilişkilerim oldu ama oole aşık olup ölüp bittiğim bır tane oldu. sonra ayrıldık malesef.depresyonlara girdim bu acıyla nasıl yasıycam dedım okula bıle gıdemedım derslerden kaldım ama bır gun hayatıma ınanılmaz bırı gırdı bu kadar dusuncelı bu kadar tatlı bırısı ancak fılmlerde olur dıye dusundugum tıplerden. bır yıl olucak ılıskımız mukemmel bır ınsan ınanılmaz mutluyum cok da sevıyorum ama o uc yıllık ılıskımde sevdıgım bır baskaydı oole bır daha sevemem dıye dusunuyorum. bence insanın hayatına bır suru ınsan gırer yınede seversın tabıkıde ama bn ınsanın delı gıbı sevdiği ,ıcerken dınledıgı muzıklerde ,ızledıgı bı fılmde aklına her zaman gelen bir tek kişinin olduğunu ve zamanın silemediğini düşünürüm. ama senın ıcın belkı o degıldı belkide bundan sonrakı,yaşamadan bilemessin ;)

tam yıkılmışken, artık olmaz bu kalp bir kez daha kırılsa dayanamaz derken karşına öyle bir insan çıkarki:
'aaa böylesi de varmış demekki' dersin...

işte o zaman dünya yeniden döner, güneş yine doğar

okurken sana bravo dedimhıı nasıl dayanmış dedim.aferin sana.:46::46::46::46::46::46::46::46:

zordu, çok zordu.. aynı ortamdaydık sesini duymak bile içimi kanatıyordu ama dayanmak zorundaydım ama bu acı bana çok şey kattı, eğer onun için boş yere gözyaşı dökmemiş olsaydım belki de şimdilerde mutluluktan ağlamanın ne denli kıymetli olacağını bilemezdim:50:

oluyor böyle şeyler gerçekten..
Kısaca ayrıntılara girmeden; ilk sevgilimdi 3,5 yıl kadar sevgili olduğum adamdan ayrılmıştım evlilik yoluna girmiştik.
Ailelerimiz tanışsın artık diye düşünmeye başladık birşeyler değişti.herşey yüzünden suçlanır olmuştum, evdeki huzursuzluklarının sebebi olmuştum, Mezhep sorun oldu , ailesinin tavırları onun bana yaklaşımı değişti ailesine benim yanımda olduğunda yalan söylüyordu.
ailece organize olarak beni aldattılar aralık 2007 de ayrıldık ocak 2008 de bir ay içinde evlendi. Bunun başka bir açıklaması olabilir mi?
Birde mail attı da haberim oldu "seni hayatımdan tamamen çıkartmak istemem sen çok iyisin aradan on yıl geçse evlensek çocuklarımız olsa yinede görüşelim vs." nerden çıktı bunlar şimdi dedim. evlendim diye yanıt geldi..

üzüldüm ağladım olmaz dedim birdaha sevemem falan işte onu bende söylemiştim 1 yılı aşkın süre kimseyi kabul edemedim konuşmadım..

Sonra eşimle karşılaştık 1,5 yıl sevgili kaldık herşey çok güzeldi 2010 temmuz da sözlendik ekimde nişanlandık 2011 şubatta evlendik:) Herşey çok hızlı gelişti .
1 yıldır evliyiz ve hamileyim nisan ayında doğacak bebeğimiz. Aslında aşk neymiş, sevmek sevilmek nasıl olurmuş, bir insan severse neleri göze alırmış, hergün uyandığımda hergece yattığımda onu gördüğüm halde işe gittiğinde onu özlemek nasıl bir şeymiş, evli olduğumuz halde sesimi duymak için beni günde kaçkez aradığını, hislerimizin karşılıklı olduğunda herşeyin nasıl huzurla mutlulukla ilerlediğini yaşayarak öğrendim. Biri bunlar olacak dese inanmazdım.

Hiçbir zaman, sevemem, asla demeyin. Denemeler olacaktır bir kez iki kez belki birazdaha çok üzüleceksiniz ama inanıyorum mutlaka doğru insan çıkacak ne zaman nereden bilinmez ama herkes için doğru kişi var.

SİZİ ÇOK SEVDİĞİNE İNANDIĞINIZ(BENİ BUNDAN BAŞKA BÖLE ÇOK SEVEN OLMAZ DEDİĞİNİZ)SEVGİLİNİZLE AYRILDIKTAN SONRA DAHA ÇOK SEVEN BİRİYLE KARŞILAŞMA ŞANSINA ERİŞEBİLDİNİZMİ????**

BEN MALESEFKİ ŞUAN ÖLE DİYORUM....VE KARŞILAŞACAKMIYIM BİLMİYORUM.yaşayanlar paylaşırmı lütfen:))

daha çok seven biriyle karşılaştım....çok sükür...
kımse BI DAHA SEVEMEM demesinnnnnnnnn

oluyor böyle şeyler gerçekten..
Kısaca ayrıntılara girmeden; ilk sevgilimdi 3,5 yıl kadar sevgili olduğum adamdan ayrılmıştım evlilik yoluna girmiştik.
Ailelerimiz tanışsın artık diye düşünmeye başladık birşeyler değişti.herşey yüzünden suçlanır olmuştum, evdeki huzursuzluklarının sebebi olmuştum, Mezhep sorun oldu , ailesinin tavırları onun bana yaklaşımı değişti ailesine benim yanımda olduğunda yalan söylüyordu.
ailece organize olarak beni aldattılar aralık 2007 de ayrıldık ocak 2008 de bir ay içinde evlendi. Bunun başka bir açıklaması olabilir mi?
Birde mail attı da haberim oldu "seni hayatımdan tamamen çıkartmak istemem sen çok iyisin aradan on yıl geçse evlensek çocuklarımız olsa yinede görüşelim vs." nerden çıktı bunlar şimdi dedim. evlendim diye yanıt geldi..

üzüldüm ağladım olmaz dedim birdaha sevemem falan işte onu bende söylemiştim 1 yılı aşkın süre kimseyi kabul edemedim konuşmadım..

Sonra eşimle karşılaştık 1,5 yıl sevgili kaldık herşey çok güzeldi 2010 temmuz da sözlendik ekimde nişanlandık 2011 şubatta evlendik:) Herşey çok hızlı gelişti .
1 yıldır evliyiz ve hamileyim nisan ayında doğacak bebeğimiz. Aslında aşk neymiş, sevmek sevilmek nasıl olurmuş, bir insan severse neleri göze alırmış, hergün uyandığımda hergece yattığımda onu gördüğüm halde işe gittiğinde onu özlemek nasıl bir şeymiş, evli olduğumuz halde sesimi duymak için beni günde kaçkez aradığını, hislerimizin karşılıklı olduğunda herşeyin nasıl huzurla mutlulukla ilerlediğini yaşayarak öğrendim. Biri bunlar olacak dese inanmazdım.

Hiçbir zaman, sevemem, asla demeyin. Denemeler olacaktır bir kez iki kez belki birazdaha çok üzüleceksiniz ama inanıyorum mutlaka doğru insan çıkacak ne zaman nereden bilinmez ama herkes için doğru kişi var.

Vayy bee çok güzelmiş. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Hep mutlu olun böyle :nazar:
Hayırlı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşaAalah. Hayırlı doğumlar dilerim.:nazar:
İnşaAllah karşımıza doğru insanlar çıkar.
Artık üzülmek istemiyorum.:50:

Son düzenleme:
Back
X