• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldıktan sonra sizi daha çok seven biriyle karşılaştınızmı?

ben aldatılmıştım onu okdr çok seviyordum ki öz ablam bile seni aldatıyor okul çıkısında bi kızla elele gezıyr derdide inanmazdım okdr salaktım yani. :D gülüyorum çünkü takmıyorm fazla o yüzden. ben onu unutmak ıcn baska bırısıyle cıktım sevmıyordm basta ama bir baktım ki farkımda olmadn bağlanmışım. onunlada çok zor şeyler yaşadk benim için zordu tamam aldatmadı amaa başka kızlar için bitirdi ilişkimizi zaten kızlarla normal kızlar değildi. kimsenin yatağından çıkmıyorlardı bunu yazarken ben utandım. en son da bana tekrr geldi zaten seviyordum affettim ama yüzüne bayağı bi vuruyorduum o konuları şuan beraberliğimz devam ediyor 30 haziranda 2 sene olacak ciddi düşünüyoruz bakalım. kızlar sadece şunu söylemek istiyorum benii aldatan kişi için şuan ki sevgilimin yüzüne karşı "o beni iyi ki aldatmış yoksa seninle beraber olaamzdık" diyorum. maşallah şuan ilişkimiz çok güzel gidiyor yarın doğumgünüm spriz yapmayacağıı biliyorum :D belki hediyede almz öküz :D çalışmıyor çünkü çalışsa alır :D hediyesinde değilm. benim en güzel hediyem o zaten Allah tüm sevenlerin tamamını erdirsin. kızlar aldatıldıktan sonra sakın yılmayın daha iyileri çıkıyor karşınıza her işte bir hayır vardır. Şunuda anladım ki şuanki sevgilimi diğerlerinden daha çok seviyorum herkese karşı.

bende hep söylerdım benı ondan daha fazla kımse sevemez ondan başka kımseye güvenemem
evlenırsem bır gün sadece onunla evlenırım dıye.

sonuç ne oldu en yakın arkadaşımla aralarında adını koyamadığım bırşeyler yaşandı
bırı 17senelık arkadaşım bırı 2.5 senelık sevgılım

napıyomuşuzz büyük konuşmuyoruz!!!

şuan bı ılışkım var ama ağzım yandı ya bıkere sadece anı yaşıyorum valla
hıç acelem yok
benden değerlı değıl ya hıç bırşey. kendımden fazla kımse sevemez benı :emir_bebek:

SİZİ ÇOK SEVDİĞİNE İNANDIĞINIZ(BENİ BUNDAN BAŞKA BÖLE ÇOK SEVEN OLMAZ DEDİĞİNİZ)SEVGİLİNİZLE AYRILDIKTAN SONRA DAHA ÇOK SEVEN BİRİYLE KARŞILAŞMA ŞANSINA ERİŞEBİLDİNİZMİ????**

BEN MALESEFKİ ŞUAN ÖLE DİYORUM....VE KARŞILAŞACAKMIYIM BİLMİYORUM.yaşayanlar paylaşırmı lütfen:))

benim şimdiki erkek arkadaşımdan önce sevdiğim biri vardı.ilk ilişkimdi onu çok sevdğimi ve ondan başka hiçkimseyi sevemiceğimi düşünüyordum.onunla ayrıldık beni terk etti.ilk zamanlarda ölmek bile istemiştim unutmak imkansız gibi geliyordu o kadar çok acı çekmiştim ki dünyam karardı resmen.sonra biriyle tanıştım.başlarda onun bana çok değer vermesi hoşuma gidiyordu sadece.ama sonra zamanla acılarım yavaş yavaş hafiflemeye başladı ve farkında olmadan ona çoktan aşık olmuştum bile nerdeyse 5 yıldan beri birlikteyiz ve birbirimizi çok seviyoruz eskiden yaşadığım şeyleri hatırladıkça sadece tebessüm ediyorum o kadar.gerçek aşkın sevginin ne demek olduğunu biliyorum artık.bunu doğru insanla karşılaşınca ve gerçek sevgiyi tattığımda anladım.sevgilimle şimdi ayrılırsak hayatım boyunca bir başkasını sevmiceğimden eminim bunu biliyorum İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler; Birer arayış, kaçış yada aldanıştır..

5 yıl birlikteliğim oldu . 15 yaşından 20 yaşıma kadar hep o vardı hayatımda . ilk sevdiğimdi . ama son olmayacak biliyorum .
illa ki aşka biri olacak hayatımda ama hayırlısı olsun . hayırlısı değilse hiç olmasın .
evet ilk zamanlar çok zor geliyordu senelerimi verdiğim biri yarıyolda bırakıp gitmişti beni .hemde nişana 40 gün kala bırakmıştı beni .
Çok zoruma gitmişti ama ayrıldık die üzülmemiştim benim zoruma giden hayallerımın yıkılmasıydı , senelerimin boşu boşuna geçmesiydi.
hiçbişey için değmiyo . olan snaa oluo kımseye bişey olmuo.
allah herseyın hayırlısını versin .
Şimdi nasıl mıyım bomba gibiyim :) İyi ki olmamış diyorum şimdi bunu yapan ilerde daha neler yapardı .
Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş omuzlarına ..
Biliyorum ki karşıma daha iyisi çıkcak daha mutlu olucam .
Ve şunu her zaman diyorum ;
HAYAT SENDEN BİRGÜN ELBET MUTLULUĞU ÇALICAM diye :)
Çok şükür şimdide çok mutluyum ailem arkadaşlarım hep yanımda , isteidğim gibi gezip tozuyorum , istediğimi alıyorum , istediğim yere gidiyorum ,..
Bu 5 sene içinde beni o kadar kasmış ki şimdi özgürlüğümün tadını çıkartıyorum.

Biliyorum birgün karşıma öle biri çıkacak ki ayagımı yerden kesecek Allah büyüktür , hayırlısını verisn yeter ki ..
Zaman gelir herke unutulur , vazgeçtiğin an unuttugun an olacaktır . Sende vazgeç. Ben vazgeçtim çünkü artık sevmiyorummmm

Vayy bee çok güzelmiş. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Hep mutlu olun böyle :nazar:
Hayırlı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşaAalah. Hayırlı doğumlar dilerim.:nazar:
İnşaAllah karşımıza doğru insanlar çıkar.
Artık üzülmek istemiyorum.:50:

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
hiç beklemediğiniz anda çıkacaktır karşınıza ...
inşallah hepimiz sevdiklerimiz ve bizi sevenlerle huzurla mutlulukla sağlıkla bir ömür geçiririz. :49:

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
hiç beklemediğiniz anda çıkacaktır karşınıza ...
inşallah hepimiz sevdiklerimiz ve bizi sevenlerle huzurla mutlulukla sağlıkla bir ömür geçiririz. :49:

inşaAllah canım inşaAllah :16:
Allah hepimizin gönlüne göre versin ( Amin):nazar:

şuan böyle birşeyle karşılaşacağına inanmak istiyor insan özellikle ayaklarınızın yerden kesildiği anda rüya gibi bir birliktelik yaşarken 90 derece bir dönüşle terkedildiyseniz insan gerçekten değer görebileceği bir insanla karşılaşacağına inanıp bekliyor malesef...:14:

suan iyiki ayrılmışım diyorum iyiki.. ben suan oda kimmiş ya diyorum ve cok mutluyum :nazar: bence sabret karşına cıkacaktır

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım ... İnsan bu duyugları kaç kere yaşayabilir bilmiyorum ama zamanla sanırım düzelecek illaki... Allah hangi duayı kabul edip hangi duayı kabul etmeyeceğini iyi bilir... Herşeyde bir hayır vardır diyorum diyoruz işte...:5:

Back
X