Ayrıldıktan sonra tuhaf his

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Arkadaşlar eski erkek arkadaşımla ayrıldık.
Ama sanki aldatıyor hissi var başka biri ile konuşup görüşemiyorum bir ay önce bitti aileler tanisiyordu iki gün önce tekrar gorustuk tabi barışma söz konusu değil bu his nasıl geçer tanımak konuşmak isteyen var çok mu yeni

Bir ayı az olmuş biteli diyen olabilir kopuk bir ilişkiydi

İlişkinin ne kadar sürdüğüne bağlı, 2 yıllık ilişki 1 ayda unutulmaz mesela. Ayrıca görüşmeyin, unutmanızı zorlaştırır.

Evse sürekli oturmayın. Her gün yürüyüş yapın. Zorlayın kendinizi. Spora falan yazılın. Yürüyüş grupları var. Gezi grupları var katılın. Geçer. Tüm günnevde işte sabit mekanlarda kalmayın

Aileler tanışıyor onun ailesi gelcek görüşün vs durumu olucakti tekrar görüşmek istemediğini vs söyledim
Ayrılma nedeniniz aldatması mıydı? Çok bilgi vermemişsiniz. Eğer sebep buysa yolun başında görüp ayrılmanız iyi olmuş asla barışmayın. Konuyu detaylandırın isterseniz pek anlaşılmıyor.

Ayrılma nedeniniz aldatması mıydı? Çok bilgi vermemişsiniz. Eğer sebep buysa yolun başında görüp ayrılmanız iyi olmuş asla barışmayın. Konuyu detaylandırın isterseniz pek anlaşılmıyor.
İlgisiz alakasız doğum günümü kutlamadi vs hala ona göre görüşebiliriz ama sadece konusurarak sevgili gibi değil ama sevgiliyuz ben değer veren bir erkek istiyorum
5 6 ay konustuk geçen ay bitti bu konuyu kapattım onda sorun yok mesela görüşmek isteyen var görüşsem sanki aldatıyor gibi hissediyorum

şu saatden sonra ne yaptığı kendisini ilgilendirir bitmiş gitmiş onu düşünerek harcadığınız zamana değer mi ?

şu saatden sonra ne yaptığı kendisini ilgilendirir bitmiş gitmiş onu düşünerek harcadığınız zamana değer mi ?
Onu istemiyorum çünkü bu değersizlik kabul etmicem. Fakat başka birisiyle konuşunca aldatıyor hissi ondan mı onu dusundugum için mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…