ayrıldıktan sonraki ilk ilişkiniz.

hala alyansların duruyorsa bu bir umut gibi geldi bana. kıyamadığın için mi duruyor yoksa geri dönme ihtimalin olabilir mi? çünkü eğer hiç ihtimal yoksa o alyanslara bakıp da daha fazla acı çekmenin ne anlamı var:50:

insanın umudu olmasa da eskiyi hatırlatan şeyleri atamıyor
kendimden biliyorum
onunla birlikte olduğum zamanlarda giydiğim kıyafetleri bile çok seviyordum
onun bana aldığı şeyleri atmak (onca yaşanan kötü şeye rağmen) geçmişime bi hakaret gibi geliyordu bana
ilişki bitse de izlerini uzun süre silmedim
ilişki bitse de ben geçmişimin bi hatadan ibaret olmasını istemedim aslında
anlaşamadık ayrıldık olsun istedim sadece
gel gör ki o aslında asla tanışılmayacak bi insanmış
ve ben de eskiye dair herşeyi, onun sevdiği kıyafetlerimi (ben de seviyordum) attım
anıları masanın üzerinde biriken bi toz misali silip attım
böyle olmasını istemezdim ama yaptım..
hiç kimsenin geçmişinden nefret etmemesi dileğiyle..

kendimden biliyorum
onun bana aldığı şeyleri atmak (onca yaşanan kötü şeye rağmen) geçmişime bi hakaret gibi geliyordu bana
ve ben de eskiye dair herşeyi, onun sevdiği kıyafetlerimi (ben de seviyordum) attım

ilişkin kaç yıllıktı canım :26:

kendimden biliyorum

ben henüz o kadar cesur olamadım. bir çok şeyi ben de yok ettim ama son kalan ve çok değer verdiğim birkaç şeyi hala saklıyorum. özellikle onları bana alırken ki duygularını düşünerek atamadım. yapamadım. gözümden uzak bir yere kaldırdım şimdilik. birgün belki duygu değerini yitirirler..

hala alyansların duruyorsa bu bir umut gibi geldi bana. kıyamadığın için mi duruyor yoksa geri dönme ihtimalin olabilir mi? çünkü eğer hiç ihtimal yoksa o alyanslara bakıp da daha fazla acı çekmenin ne anlamı var:50:
Şu an desem o yüzükleri takabilecek bir adam,ama aynı zamanda yeni arayışlara başlamış bir adam.Yani hayatını benle birleştirmek istiyor,ama dönmeyeceğimi düşündüğünden keyifle gerek gerçek gerek sanal ortamda arayışına devam ediyor.Erkeklerin ayrılığa bakış açısı bile şahsiyetsiz ne yazık ki.Zaten 15 gün kadar önce hayatımda yeni biri olduğunu ve artık yollarımıza gitmenin zamanı geldiğini yazarak ümitlerini tamamen tükettim öyle birşey olmadığı halde.Çünkü o güzel yüzünü bir kere daha görürsem dayanamaz ve evet derdim biliyorum,sevgime yenilirdim.Yüreğimin avaz avaz istediği,ama mantığımın çığlık çığlığa kaçtığı bir beraberlikti.Aylarca gözüme baka baka güya kaybetme korkusu ile söylendiği söylenen yalanlar,dönülen sözler,facia bir aile;dönüş imkansız benim açımdan.Ama o yüzükleri elden çıkaramıyorum işte.Satamıyorum canım acıyor,gariban bir çifte veriyim evlenecek olan diyorum ama sonu mutsuz bitmiş bir beraberliğin yüzüklerini seven başka 2 insanın parmağına geçirmeye içim elvermiyor.Öyle evde duruyor işte :43:

kendimden biliyorum
Gözlerimiz ne renk olursa olsun,gözyaşlarımız aynı renk değil mi :5:

Şu an desem o yüzükleri takabilecek bir adam,ama aynı zamanda yeni arayışlara başlamış bir adam.Yani hayatını benle birleştirmek istiyor,ama dönmeyeceğimi düşündüğünden keyifle gerek gerçek gerek sanal ortamda arayışına devam ediyor.Erkeklerin ayrılığa bakış açısı bile şahsiyetsiz ne yazık ki.Zaten 15 gün kadar önce hayatımda yeni biri olduğunu ve artık yollarımıza gitmenin zamanı geldiğini yazarak ümitlerini tamamen tükettim öyle birşey olmadığı halde.Çünkü o güzel yüzünü bir kere daha görürsem dayanamaz ve evet derdim biliyorum,sevgime yenilirdim.Yüreğimin avaz avaz istediği,ama mantığımın çığlık çığlığa kaçtığı bir beraberlikti.Aylarca gözüme baka baka güya kaybetme korkusu ile söylendiği söylenen yalanlar,dönülen sözler,facia bir aile;dönüş imkansız benim açımdan.Ama o yüzükleri elden çıkaramıyorum işte.Satamıyorum canım acıyor,gariban bir çifte veriyim evlenecek olan diyorum ama sonu mutsuz bitmiş bir beraberliğin yüzüklerini seven başka 2 insanın parmağına geçirmeye içim elvermiyor.Öyle evde duruyor işte :43:

ne kadar bana benziyor yaşadığın durum! biz ne yapıcaz şimdi:( başka birini nasıl sevicez? ben çok özledim ölüyorum onsuzluktan:(( 5 aydır görmüyorum, eğer bir kez görürsem yeniden başa dönmekten korkuyorum. allahım ne zaman geçecek bak yine kötü oldum:50:

keşke hayatımda biri var demeseydin,yalnız da güçlü olduğunu görseydi.

Son düzenleme:
ne kadar bana benziyor yaşadığın durum! biz ne yapıcaz şimdi:( başka birini nasıl sevicez? ben çok özledim ölüyorum onsuzluktan:(( 5 aydır görmüyorum, eğer bir kez görürsem yeniden başa dönmekten korkuyorum. allahım ne zaman geçecek bak yine kötü oldum:50:
Belki sevebilicez birini yeniden,belki asla bilmiyorum.Belki -iyi ki O olmamış- diycez,belki de hayat boyu özlüycez muamma.Ama bildiğim tek birşey var ki,şimdi canım yanıyor ama O'nla olsam hayatım yanacak,buna sığınıyorum.Annemin babamın bakış açısıyla kendime bakmaya çalışıyorum,insan evladına nasıl kıyamıyorsa,ben de kendime öyle kıyamayım istiyorum.Geçecek canım,geçmek zorunda :43:

keşke hayatımda biri var demeseydin,yalnız da güçlü olduğunu görseydi.
O benden vazgeçmeseydi,ben O'ndan vazgeçemezdim.Acı ama sevgime yenilirim korkumdan,sevdiğimin nefretini kazandım :50:

Belki sevebilicez birini yeniden,belki asla bilmiyorum.Belki -iyi ki O olmamış- diycez,belki de hayat boyu özlüycez muamma.Ama bildiğim tek birşey var ki,şimdi canım yanıyor ama O'nla olsam hayatım yanacak,buna sığınıyorum.Annemin babamın bakış açısıyla kendime bakmaya çalışıyorum,insan evladına nasıl kıyamıyorsa,ben de kendime öyle kıyamayım istiyorum.Geçecek canım,geçmek zorunda :43:

O benden vazgeçmeseydi,ben O'ndan vazgeçemezdim.Acı ama sevgime yenilirim korkumdan,sevdiğimin nefretini kazandım :50:

bana sanki hayat boyu özleyecekmişim gibi geliyor, kokusunu sıcacık varlığını:50:ama ona da diyordum sürekli, biz evlenirsek üç ay sonra boşanırız. şimdi kendimi teselli etme yöntemlerim, eğer evlenseydim şöyle olurdu, böyle mutsuz ederdi, şunu yapardı, bu konuda beni ezip geçerdi vs vs.. hani şunu demeye çalışıyorum kendime, bak iyi ki onla olmamış. ama çok kısa süreli etki ediyor. sonra yeniden o yakıcı özlem:50:

şimdi o senin hayatında biri var diye daha da hırslanır. olmayan bir rakibi var çünkü:1: şimdi seni daha çok düşünmeye başlar bugünlerde..aşkı depreşir:)

bana sanki hayat boyu özleyecekmişim gibi geliyor, kokusunu sıcacık varlığını:50:ama ona da diyordum sürekli, biz evlenirsek üç ay sonra boşanırız. şimdi kendimi teselli etme yöntemlerim, eğer evlenseydim şöyle olurdu, böyle mutsuz ederdi, şunu yapardı, bu konuda beni ezip geçerdi vs vs.. hani şunu demeye çalışıyorum kendime, bak iyi ki onla olmamış. ama çok kısa süreli etki ediyor. sonra yeniden o yakıcı özlem:50:
şimdi o senin hayatında biri var diye daha da hırslanır. olmayan bir rakibi var çünkü:1: şimdi seni daha çok düşünmeye başlar bugünlerde..aşkı depreşir:)
Değil mi,ne kadar kısa süreli oluyor o teselliler;çünkü -uhde- kaldı içimizde,yarım kaldı.Severek ayrılmanın en kötü yanı gelecekte mutlu da olsan mutsuz da olsan her zaman içinin bir tarafında sessiz sessiz sızlaması sanırım tüm yarım kalmışlıkların.Ben de senin gibiyim;evlenseydik çocuğum o facia geçmişli aile üyelerinin arasında büyüyecekti,annesi evliyken bile sindiremeyip ayırmaya çalışacaktı,hep başkaları yüzünden birbirimizi acıtacaktık ve hatta belki yüksek ihtimal boşanacaktık,şöyle olacaktı,böyle olacaktı senaryolar;ama belki yarım saat sürüyor bu teselli bende de.24 saatin o yarım saat ve uyuduğum saatten arta kalanlarının dışında hep acı acı sızlayan bir yer içimde...

İnan ki beni başkasıyla düşünsün,canı yansın taktiği ile yapmadım ama üzülerek söylüyorum ki benim sevdiğim adam erdemli biri değil.Ben 2 ay ailemin yanındaydım tatilde;o burda gününü gün etti,yeni başlangıçları yokladı ve akşamları eve gelip öylece bana evlenmek için yalvarmaya devam etti yüksek ihtimal.Şimdi Onun bulunduğu şehirdeyim ve 2 ay gününü gün eden o değilmiş gibi yine başlayacaktı takalım yüzükleri demeye,yenilmekten korktum.Yani bu adamları ne kadar çok sevsek de emin ol ki,bizden daha iyi bir alternatifi bulduğu anda isimlerimizi bile hatırlamayacaklar,tabi bir süre.O kadar canım yandı ki,Onun yüzünden Onu terketmek zorunda kalmak öyle acı ki,yanına da kalır sanmıyorum verdiği bu büyük acının bedeli,hayat bütün cevapları verecek,sabırla bekliycez canım...

Son düzenleme:
Değil mi,ne kadar kısa süreli oluyor o teselliler;çünkü -uhde- kaldı içimizde,yarım kaldı.Severek ayrılmanın en kötü yanı gelecekte mutlu da olsan mutsuz da olsan her zaman içinin bir tarafında sessiz sessiz sızlaması sanırım tüm yarım kalmışlıkların.Ben de senin gibiyim;evlenseydik çocuğum o facia geçmişli aile üyelerinin arasında büyüyecekti,annesi evliyken bile sindiremeyip ayırmaya çalışacaktı,hep başkaları yüzünden birbirimizi acıtacaktık ve hatta belki yüksek ihtimal boşanacaktık,şöyle olacaktı,böyle olacaktı senaryolar;ama belki yarım saat sürüyor bu teselli bende de.24 saatin o yarım saat ve uyuduğum saatten arta kalanlarının dışında hep acı acı sızlayan bir yer içimde...

İnan ki beni başkasıyla düşünsün,canı yansın taktiği ile yapmadım ama üzülerek söylüyorum ki benim sevdiğim adam erdemli biri değil.Ben 2 ay ailemin yanındaydım tatilde;o burda gününü gün etti,yeni başlangıçları yokladı ve akşamları eve gelip öylece bana evlenmek için yalvarmaya devam etti yüksek ihtimal.Şimdi Onun bulunduğu şehirdeyim ve 2 ay gününü gün eden o değilmiş gibi yine başlayacaktı takalım yüzükleri demeye,yenilmekten korktum.Yani bu adamları ne kadar çok sevsek de emin ol ki,bizden daha iyi bir alternatifi bulduğu anda isimlerimizi bile hatırlamayacaklar,tabi bir süre.O kadar canım yandı ki,Onun yüzünden Onu terketmek zorunda kalmak öyle acı ki,yanına da kalır sanmıyorum verdiği bu büyük acının bedeli,hayat bütün cevapları verecek,sabırla bekliycez canım...

ne kadar doğru şeyler yazmışsın.. aynı hisleri paylaşıyorum seninle. yarım kalmışlık öyle çok can yakıcı ki, herşeyi tüketip öyle ayrılmayı belki daha çok isterdim.çünkü yarım kaldım. yarım kaldık. öpücükler yarım, dokunuşlar yarım, daha onunla geçirilecek binlerce küçük an.. hepsi yaşanmadan bitti. ama sonu ayrılıktı, anılar birikince daha çok can yakmaz mıydı? herşeye rağmen biz ve bizim gibi kadınları çok güçlü buluyorum. severek gidebilmek, ona rağmen onu arkanda bırakabilmek müthiş bir yürek istiyor.şimdilik başardık, sonunu nasıl getireceğiz bakalım bunu düşünüyorum. ayrıldığın insanın kişiliği benim ayrıldığım insana ne çok benziyor. onun da hem gerçek hem sanal ortamda arayış içinde olduğunu düşünüyorum. dahası düşünmüyorum, buna inanıyorum. çok canım yanıyor. ne kadar basitmiş herşey diyorum. neyse, içim kötü oldu..

ben ilk sevgilimden ayrıldım. onu o zamanlar çok seviyordumhergün gördükçe içim acıyordu neden böyle olduk diye..
Zaman geçtikçe unuttum.. kafamda bitirdim.. o zamanlarda hem ilk sevgilimin hemde benim bi arkadaşım vardı. onunla yakınlaşmaya başladık...
ama arkadaş olarak. tüm dertlerimi sıkıntılarımı sorunlarımı ona anlattım o hep benim yanımda oldu hep bana destek oldu..
ilerde arkadaşlarımdan onun benden hoşlandığını ögrendim.. söyleyin unutsun beni olamaz imkansız filan dedim.. benim bildiğimi söylemeyin böyle arkadaş olarak devam edelim dedim..
AMa o bırakmadı beni.. zamanla bende hoşlanmaya başladım..
o zaman ilk sevgilimden ayrılalı yaklaşık bi sene geçmişti..
şimdi onunla beraberim ve çok mutluyum.. yaklaşık 2 yıl olucak hiçte pişman değilim..
ilk sıralar içimde bi pişmanlık olmuştu o hem benim yakın arkadaşım hemde ilk sevgilimin arkadaşı diye.. ama ilki benim değerimi bilemedi.. dediğim gibi şimdi çok mutluyum allah bozmasın :))

şans vermekle iyi yapmışsın. değerini bilmeyen birine ömrünü harcamak yazık olurdu.. en doğrusu bu !

Bunun genellemesi yoktur ki. Kişiye bağlı, daha doğrusu duygularının-hissettiklerinin kuvvetine bağlı.

Kalbinde eski sevgiline karşı umut-nefret-sevgi gibi bir his kalmamışsa, gün içerisinde aklına gelmiyorsa artık toparlanmışsın demektir. Ama zamanını kimse belirleyemez, kimisi çabuk toplar kimisi zor.

Kendini iyi hissediyorsan o zaman ufkun aşka açık demektir :-). Hakkında hayırlısı olsun konu sahibi arkadaşım.

çok teşekkür ederim canım. eski sevgilime karşı içimde birşey yok. tabi aklıma geliyor ama inan sevdiğimden değil. sadece alışkanlıktan ibaret birde hayatıma kimseyi almadım ondan sonra birine bağlılık söz konusu olmadığından dolayıda aklıma geliyor..

3 yıllık ilişkim yaklaşık bir buçuk ay önce bitti. Ve ben deli gibi sevdiğim adam için artık kendimi nasıl telkin ettiysem, nerdeyse üzülmedim bile, sadece şaşkınlık var üstümde hala beni nasıl bırakır diye :D

Sanırım onunlayken hatalarını kusurlarını görmüyordum ve ayrıldıktan sonra hepsini bir bir düşününce mantığım devreye girdi ve şu anda çok mutluyum.. Ama onun çok üzülmesini istiyorum içten içe o ayrı.. ve kendimi yeni bir ilişkiye açık hissediyorum :1: benim için en hayırlısı neyse onu istiyorum tabi..

bende onun üzülmesini istiyorummm hemde çokkk :1::1:

üni yıllarımdı ve biriyle 4 ay çıkıp ayrılmıştım,1 gün ağladım ama çabuk atlattım,2 ay sonra da yeni bi ilişkiye başladım ve 5 yıl çıktık şimdi de 2 yıllık eviliyim kendisiyle:)

Canım benim ya,öyle iyi hissediyorum ki seni ve yaşadıklarını şu an.Biz alyansları almıştık;terkettim yüzlerce olmazdan dolayı ama inanır mısın daha 3 dk önce üzerimi değiştirirken bile alyansları kutudan çıkardım.Bir elime O'nun alyansını,bir elime kendi alyansımı taktım ve eğer şartlar böyle gelişmeseydi ve bu ayrılığa mecbur kalmasaydım şimdi uçuşa uçuşa düğün hazırlığı yapıyordum diye düşünmeden edemedim.

Alışkanlık boyutu;yüzüne,gözüne,kokusuna ve daha yüzlerce ayrıntıya alışkanlık boyutu çok ağır.Şimdi uyanmıştır,şimdi işe gidiyordur,şimdi işten çıkmıştır,bugün cumartesi şurdadır;beyin insanın üzerine ustalıkla tuzak kuruyor.Ama bildiğim tek birşey var ki,bir çivinin ancak diğer bir çiviyle söküldüğü.Kapıları kapatmamak lazım,acının dozu çok önemli.Umarım yeni başlangıçlar,yeni mutluluklara gebe olur hepimiz için...

ne güzelde söyledin evet sadece alışkanlık.... çok gıcık birşey !
ama geçer .. bnimki geçtii çoğu geçti azı kaldı ...

Boşandıktan 1,5 yıl sonra tanışmıştım sevgilimle...:emir_bebek:
Görür görmez vuruldum ona. "Asla hazır değilim ve hazır olmayacam!!!!!" diye kaçtım ondan 6 ay. :14:
6. ayın sonunda bir yemeğe ikna oldum ama 1 sene boyunca gel-gitlerim,kaprislerim bitmedi. Çok üzdüm onu çok...
Ama hep sessizce takip etti beni.
En küçük bir yanlışında günlerce küstüm. Yolumu kesti,elimi tuttu,kolumu tuttu,yüzüme dokundu,saçlarımı sevdi ve hiç bırakmadı inatla,sabırla..:ssz:
Ne sevdiğimi ne sevmediğimi öğrenip hep öyle hareket etti.
Yoluma yol,aklıma hasret,kalbime aşk,düşüme ışık oldu.
Rabbim ayırmasın... Bizi de tüm sevenleri de hep mutlu kılsın herkesi inşallah!!!:nazar:

ne güzel sabırla beklemiş seni..
eski sevgilim zor zmnımda gel- gitlerimden dolayı bırakıp gitti...
senin ki beklemiş helal olsun mutluluğun daim olsn

ilişkin kaç yıllıktı canım :26:

benim ilişkim olmadı
benim hiç sevgilim olmadı ki şimdiye kadar :24:
(neye inanırsan onu yaşarsın misali)

ben henüz o kadar cesur olamadım. bir çok şeyi ben de yok ettim ama son kalan ve çok değer verdiğim birkaç şeyi hala saklıyorum. özellikle onları bana alırken ki duygularını düşünerek atamadım. yapamadım. gözümden uzak bir yere kaldırdım şimdilik. birgün belki duygu değerini yitirirler..

eski erkek arkadaşın adi şerefsiz çıkmazsa o hatıraları sen de atmazsın
bi köşede geçmişin uslu bir izi olarak kalır
kim geçmişinden kurtulmak ister ki
umarım onlar bir başka prens ile duygularını yitirirler, ama sen hiç bi zaman onlardan kurtulma gereği duymazsın..

Gözlerimiz ne renk olursa olsun,gözyaşlarımız aynı renk değil mi :5:

keşke aynı renk gözlere sahip olduğum da benimle ağlasaydı..

ne güzel sabırla beklemiş seni..
eski sevgilim zor zmnımda gel- gitlerimden dolayı bırakıp gitti...
senin ki beklemiş helal olsun mutluluğun daim olsn

Amin amin inşallah!!!
Çok çok teşekkür ederim.
Boşanmam,boşanma sonrası ve sevgilimle tanışma aşamalarımda çok kötü bir Lale'ydim çoook. Ama geçiyor inanın geçecek inşallah.
Rabbim herkese hakettiği mutluluğu nasip etsin inşallah.
Güneş batıyor diye üzülmemek gerek,yarın nasıl olsa yeniden doğacak.
Hep dua edin kızlar hep! Rabbim elbet bize güzellikler nasip edecektir.

4 senelik sevdiğimden temmuzun 20 sinde ayrıldım.. 43 gün falan olmuş işte.. aslında son 2 senesinde çok yalnızdım, tek başıma yaşıyordum bu aşkı.. paylaşımlarımız günden güne azalıyor, birbirimize davranışlarımız hoyratlaşıyordu.. kaçınılmaz sonu erteleyip duruyorduk ikimiz de garip bi korkuyla.. ayrılık sonrası bizi bekleyen alışkanlık celladıyla boğuşmamak için yeni bi sayfa açmaya titreyen ellerimiz bu sonu hep geciktiriyordu.. ama o son geldi çattı.. öyle veya böyle koptuk işte.. kopabildik.. şu son günlerde ise hayatımın sisinden seçebildiğim kadarıyla bi adam görüyorum, belli / belirsiz bi adam silueti bu.. esmer, yüreği teninden de esmer, kopkoyu bi adam bu.. "hayır" diyorum ona... uzak dur cehennemimden ! Sadece tebessüm ediyor.. ben kendi cehennemimi de getirdim, beraber yanalım, yandıkça cennetimize erişelim diyor.. hayır ! diyorum.. git adam benim başımdan.. Gitmem diyor, oturmuş bağdaş kurmuş bekliyor.. ne kovabiliyorum, ne sıcak bir hoşgeldin diyebiliyorum.. tek bildiğim ise esmer elleriyle ellerimi kavradığında içimde bi yerde enkaz altındaki umutlarım dilleniyor.. sadece onunla değil, içimdeki bu seslerle de baş etmek durumunda kalıyorum.. garip bir düzlemdeyim, kulak verecek olsam içimdeki umuda, kaygılarımı ve korkularımı söküp atamıyorum.. gecenin bir yarısı uykularımdan uyandırıyor oldu beni bu esmer adam.. anlaşıldı beni yalnızlığımla baş başa bırakmaya niyetli değilsin diyorum, değilim diyor.. sen kimsin diyorum, ben sana göre değilim diyorum, sen herşeyinle bana göresin diyor.. bıraktım artık ben de kendimi.. ne halim varsa göreyim diyorum.. diyorum da günyüzüne çıkan hayalkırıklıklarımın üzerine yepyeni hayaller inşa etmek yepyeni hayalkırıklıklarına davetiye çıkarmak gibi geliyor.. bilemiyorum.. ilk kez bu kadar korkuyorum.. ilk kez aşık olmaktan bu kadar kaçıyorum.. kaçtıkça da tutuluyor, tutuldukça hareketsiz kalıyorum..

Son düzenleme:
Amin amin inşallah!!!
Çok çok teşekkür ederim.
Boşanmam,boşanma sonrası ve sevgilimle tanışma aşamalarımda çok kötü bir Lale'ydim çoook. Ama geçiyor inanın geçecek inşallah.
Rabbim herkese hakettiği mutluluğu nasip etsin inşallah.
Güneş batıyor diye üzülmemek gerek,yarın nasıl olsa yeniden doğacak.
Hep dua edin kızlar hep! Rabbim elbet bize güzellikler nasip edecektir.

inşallahh canım. inşallah

Back
X